Månedsguides

Nyt på discovery+ i februar 2023

Februar på discovery+ byder på ‘Øen VIP’, ‘Langt fra landsholdet’ og ‘Team Pedersen’, en helt ny dokumentarserie om Hells Angels samt et fascinerende indblik i politiets arbejde i den nye serie ‘LIMA – Indsatsledere i aktion’ og en ny sæson ‘Politijagt’.

Filtrér oversigten

onsdag 1. februar
Kongen med de to ansigter Discovery+
1 feb 2023
00:06
Læs omtale

Den svenske Carl XVI Gustaf blev konge i 1973, 27 år gammel. I år fejrer han 50 år på tronen. Dokumentarserien ‘Kongen med de to ansigter’ stiller presserende spørgsmål: Er det muligt at være både monark og menneske? Hvilke krav stiller vi til de kongelige, og hvad sker der, når facaden krakelerer? Hvorfor ved vi så lidt om kongens forældre? Kan medierne overhovedet lide kongen, og hvad sker der, hvis de ikke kan? Gennem interviews og arkivfund undersøger Åsa Linderborg det svenske monarki, og der kommer nye, unikke indsigter frem og et mere mangefacetteret billede af kongen og monarkiet i Sverige.

søndag 5. februar
Efter Ex - Sæson 8 Discovery+
5 feb 2023
00:06

Efter Ex – Sæson 8

Reality | Ny Sæson
Læs omtale

’Ex on the Beach’ sæson 8 er slut, og deltagerne er hjemme fra Grækenland. De er klar til en helt ny hverdag, når de lige om lidt bliver genkendt på gaden som realitystjerner. Historierne, dramaet og kærligheden fra villaen fortsætter i ’Efter Ex’, hvor vi følger dem helt tæt. Vi skal bl.a. møde bedstevennerne Karl og Hugo, hvis drøm om at blive landets nye popstjerner med Testosterone Boys fortsætter. Oliver og Julica har datet hjemme i Danmark, men ud af det blå har Oliver dumpet Julica. En fortvivlet Julica kræver svar på, hvorfor det ikke skal være dem. Vi møder også Julius og Bianca, som blev kærester i villaen og nu har store drømme for fremtiden. Og så fortsætter dramaet mellem villaens piger hjemme i Danmark.

Dansk reportageserie fra 2023.

tirsdag 7. februar
langt fra landsholdet Kanal 5 Discovery+
7 feb 2023
00:01

Langt fra landsholdet

Kanal 5
Reality
Læs omtale

De to tidligere landsholdsspillere i håndbold, Lars Rasmussen og Kristina “Mulle” Kristiansen har sat sig for at føre et hold af helt forudsætningsløse og små-uduelige kendte, danske mænd til storhed i den ultimative, danske nationalsport, håndbold. Problemet er bare, at spillerne har det til fælles, at de aldrig nogensinde har spillet håndbold, og nogle af dem har ikke engang set en hel kamp. Det i sig selv giver både enormt sjove, underholdende og skøre øjeblikke, når første træning byder på lilleput træning i form af den svære teknik ‘lær at kaste og gribe’.

Det fulde hold af håndbold-novicer består af DJ Morten ‘Faustix’ Olsen, tv-vært Bubber, tidligere fodboldspiller og influencer Kasper Fisker, kok Umut, influencer Micki Cheng, DJ og musiker Chief 1, professionel danser Mads Vad, TV-vært og podcaster Emil Thorup, radiovært Kasper Kirkegaard og komiker Phillip Devantier.

Der er virkelig langt til landsholdet, når de bliver kørt rundt i manegen af Lars Rasmussen og Mulle i en håndboldhal i Herlev, hvor de skal lære alt om håndbold fra bunden. De skal lære, hvor mange spillere – og bolde, der er på banen ad gangen, at en markspiller ikke betyder, at man spiller på en mark, hvad ‘fransk højre’ er. Og så skal de selvfølgelig stifte bekendtskab med harpiks.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Startniveauet er så langt fra landsholdet, som det kan blive, og de medvirkende kan kun drømme om at komme med til en slutrunde, som den de danske håndboldkvinder kæmper ved nu og den som herrelandsholdet skal deltage i til januar. Men mindre kan også gøre det, og alle herrerne har hver især deres motivation for at lære håndboldspillet at kende og vise, at man med den rette motivation og indstilling kan komme langt.

– ‘Langt fra Landsholdet’ er både underholdende, humoristisk og rørende. Det er stærkt at se, hvordan en sport, ingen af de medvirkende har stiftet bekendtskab med før, kan samle folk på den måde. Alle deltagerne har i den grad taget både holdånden, sporten og sammenholdet til sig, og går all in på alle dele af træningen. Det bliver spændende at se, om All Stars holdet får kamp til stregen i finalen, og jeg håber, at seerne vil tage lige så godt imod programmet, som deltagerne har taget imod udfordringen og håndbolden, siger Pil Gundelach Brandstrup, nordisk programdirektør i Warner Bros. Discovery.

‘Langt fra Landsholdet’ får premiere på Kanal 5 og discovery+ 7. februar

torsdag 9. februar
Øen VIP: Trailer - Kommer Snart
9 feb 2023
00:06

Øen VIP

Reality
Læs omtale

Det succesfulde internationale adventure-reality format ‘The Island Celebrity’ kommer til Danmark. ‘Øen VIP’ får premiere 9. februar på Kanal 5 og discovery+. Her sættes otte kendte danskere i land på en tropisk øde ø, hvor de skal overleve 14 dage – helt på egen hånd.

Programmet kommer helt tæt på en flok mennesker, der skal håndtere overlevelse i sin reneste form. Deltagerne starter i vandet og må kæmpe sig ind til øen i Stillehavet. Herefter har de kun et minimalt forråd med til at klare sig de første 24 timer. Udover simpelt grej må de klare sig med det, som øen og naturen tilbyder dem uden hjælp fra udefrakommende.

´Øen VIP´ sætter en gruppe kendte danskere under pres, når de i 14 dage fratages det moderne livs bekvemmeligheder og skal leve på en ø uden civilisation i Stillehavet.

Og det er både individet og fællesskabet, der udfordres i det nye programformat. For ingen kan overleve alene, og deltagerne vil være nødt til meget hurtigt at lære at samarbejde, skabe hierarkier og arbejdsgange – alt sammen noget som kan være svært, når otte store personligheder mødes i uvante rammer.

Castet består af:

  • Philine Roepstorff, 29 år, model, influencer
  • Mille Gori, 33 år, TV-vært
  • Charlotte Bøving, 55 år, (TV-)læge
  • Sebastian Bull, 26 år, skuespiller
  • Oliver Bjerrehuus, 46 år, model
  • Thomas Rode, 54 år, kok
  • Rune Glifberg, 47 år, professionel skateboarder
  • Frederik Nonnemann, 32 år, professionel danser

Derudover deltager tre fotografer på lige fod med de kendte deltagere og skal indgå i fællesskabet for at overleve på øen.

Alle de kendte tager til øen med en personlig udfordring, historie og mission, men på øen er alle lige. Vi bliver dermed inviteret med til en hudløs ærlig portrættering, når modstand og drama rammer vores deltagere i den mytiske kulisse, som øen udgør. På trods af de hårde omgivelser vil programmet også byde på muntre og humoristiske øjeblikke, og vil føre til selvudvikling- og erkendelse hos de medvirkende.

– Øen Vip er endnu en tilføjelse til det store udbud af adventure programmer, som Warner Bros Discovery tilbyder. Øen VIP er uden sammenligning blandt de hårdeste og mest autentiske realityprogrammer i genren. Vi vil opleve deltagerne under nogle forhold, som vil gøre, at vi kommer helt tæt på dem – på godt og ondt. Programmet byder på hårde stunder og humor, kamp og konflikter, udvikling og erkendelser. De medvirkende får hver især et perspektiv på deres eget liv, som de lever i Danmark med mange ting, der tages for givet. Og vi håber også, at programmet både kan være med til at underholde seerne, men også give stof til eftertanke ift. egen hverdag, siger Pil Gundelach Brandstrup, nordisk programdirektør hos Warner Bros. Discovery.

team pedersen trailer discovery+ Kanal 5
9 feb 2023
00:06

Team Pedersen

Underholdning
Læs omtale

I en ny Warner Bros. Discovery programserie får danskerne for første gang mulighed for at få et eksklusivt indblik i Team Pedersen. En særlig familie, der består af den tidligere verdensmester og nu landstræner i speedway Nicki Pedersens og hans karismatiske familiemedlemmer.

’Team Pedersen’ består af 10 afsnit á 22 minutters varighed. Programmet får premiere på Kanal 5 og discovery+ torsdag den 9. februar.

Mere om Team Pedersen programserien

I ’Team Pedersen’ følger vi den fascinerende og vilde Familien Pedersen, der lever et liv i overhalingsbanen og med fart på som de færreste. Familien består af den kompromisløse og bramfrie speedwaykører, Nicki Pedersen, hans kæreste Natascha Öhlin og deres sammenbragte børn. Foruden at være kæreste, mor og Nickis manager, er Natascha også bodegaejer med sin egen mor i Nivå.

– Det har været et vanvittigt år. Da vi startede med at optage, havde vi på ingen måde regnet med, at det skulle ende, som det gjorde. Tæppet blev trukket fuldstændig væk under mig fra det ene øjeblik til det andet. Men det har gjort, at seerne får et meget ’real’ billede af, hvem vi er – både på godt og ondt, siger Nicki Pedersen.

Til dagligt bor familien Pedersen, der består af Nickis to børn fra et tidligere ægteskab, Mikkel (10) og Mikkeline (13) og Natashas datter, Liva (13), i en moderne luksusvilla ved vandkanten i Middelfart. I serien kommer vi vidt omkring i både Danmark og Europa. Nicki kører ofte løb i Polen og Vojens, og samtidig ejer han et sommerhus i det solrige Marbella. Derfor kan kalender-gymnastikken være svær at få til at gå op i en højere enhed for den usædvanlige familie.

Programmet byder på underholdende og humoristiske scener fra kendis-familiens eksklusive og spontane hverdag, men også personlige historier om livet i en sammenbragt familie på både godt og ondt. Vi kommer helt på tæt på, når der tales åbent og ærligt om alt fra både selvværdsproblemer, temperament, til en hård barndom.

– De fleste danskere kender Nicki Pedersen for hans store karriere indenfor speedway, men vi glæder os til at kunne folde hele Team Pedersen ud for danskerne i den nye programserie. Her kommer seerne helt tæt på en familie, som jeg er sikker på, at de vil komme til at elske. Programserien giver ikke bare et spændende indblik i, hvordan det er at være en moderne familie, den giver også et dybt indblik i, hvad man gør, når et af familiemedlemmerne oplever en af sine karrieres måske største udfordringer. Jeg er overbevist om, at Team Pedersen vil overraske og underholde derhjemme i stuerne, siger nordisk programdirektør for Warner Bros. Discovery, Pil Gundelach Brandstrup.

I programmet får vi altså indblik i de forskellige dimensioner, livet på første klasse rummer. Ovenpå et alvorligt styrt tilbage i 2021 har Nicki Pedersen kæmpet for at gøre comeback på den professionelle speedway-scene. Men i en alder 45 år arbejder kroppen imod den tredobbelte verdensmester. Nicki besidder dog en stålfast vilje, og han vil gøre alt, han er i stand til for at rejse sig – både for ham selv og familien i Team Pedersen.

tirsdag 14. februar
Heartbreak Island - Sæson 3 Discovery+
14 feb 2023
00:06

Heartbreak Island – Sæson 3

Reality | Ny Sæson
Læs omtale

Singler matches i par for at konkurrere mod hinanden i hårde udfordringer, denne sæson på den smukke paradisø Fiji. Hver uge skal de vælge, om de vil beholde deres partner eller skifte dem ud. Er de der for pengepræmien eller kærligheden?

New zealandsk realityserie fra 2022.

onsdag 15. februar
Hells Angels Storhed og Fald
15 feb 2023
00:06
Læs omtale

’Hells Angels – storhed og fald’ er en dokumentarserie i seks afsnit og bliver sendt på Kanal 5 og discovery+ fra 15. februar. Dokumentarserien er produceret af Impact TV.

I programserien ”Hells Angels – storhed og fald” fortæller agenter, eksperter og helt centrale figurer i rockermiljøet, hvordan rockerklubben blev etableret i Danmark, samt hvordan andre rockergrupper i 2023 er inspireret af den måde Hells Angels er organiseret. Programmet giver også et indblik i, hvordan der er opstået magtkampe mellem de største rockerklubber i dag.

I ‘Hells Angels – storhed og fald’ er det lykkedes at give seerne unik adgang til en række centrale figurer. I dokumentarserien medvirker den længst siddende præsident i Hells Angels’ historie, George Christie, og medstifter af HA Danmark, Jørn “Jønke” Nielsen. Samtidig kan tidligere Brothas-bandemedlem, Abud Mustafa, fortælle, hvordan HA-metoderne har lagt grobund for nutidens struktur i rockermiljøet.

– Situationen i rocker- og bandemiljøet har længe været højspændt. Det ser vi især netop nu, hvor tydelige magtdemonstrationer er i gang mellem de toneangivende klubber. For bedre at forstå den verserende magtkamp bliver vi nødt til at gå tilbage i tiden og se på, hvordan Hells Angels indtog Danmark, og hvordan de har organiseret sig gennem årtier, siger Tine Røgind, Executive Producer Crime, Warner Bros. Discovery Danmark.

I dokumentarserien medvirker flere garvede, forhenværende politiefterforskere danske såvel som amerikanske. Man møder bl.a. Anthony Tait, der formåede at infiltrere Hells Angels i syv år for FBI, samt politiefterforsker og HA-ekspert Thomas Lenderman. Fra et dansk perspektiv møder seerne Per Larsen, Henrik Svindt og Kim Kliver, der fortæller om deres arbejde med at bekæmpe HA og organiseret kriminalitet. Produktionen bag programmet har samtidig fået indblik i mere end 50.000 siders efterforskningsmateriale fra politiet, der bl.a. indeholder billeder og aflytninger af rockerne. Det bliver perspektiveret af kriminaljournalisterne Carsten Norton og Dan Bjerregaard.

Ovenstående centrale kilder m.fl. er med til fortælle, nuancere og perspektivere, hvordan Hells Angels greb magten i det kriminelle miljø i Danmark, og hvordan deres metoder og organisation i høj grad har haft indflydelse på moderne kriminalitet herhjemme, samt hvordan de nu er ved at tabe terræn netop pga. deres egne metoder, der kopieres af indvandrerbanderne.

– Hos Warner Bros. Discovery har vi historik for stærke true crime-programmer, der sætter fokus på aktuelle sager og giver unikke indblik i notorisk lukkede eller kriminelle miljøer som fx ’Nogen ved noget’, ’Forelsket i en morder’ og ’De hemmelige optagelser med Peter Madsen’. Derfor ser jeg frem til, at vi kan vise ’Hells Angels – storhed og fald’, som formår at formidle en særdeles aktuel problemstilling på en måde, der gør den interessant for alle, siger Pil Gundelach Brandstrup, Nordisk programdirektør, Warner Bros. Discovery.

Politijagt - Sæson 28 Discovery+
15 feb 2023
00:06

Politijagt – Sæson 28

Dokumentar | Ny Sæson
Læs omtale

I sæson 28 sætter de erfarne færdselsbetjente endnu engang hårdt ind overfor vanvidskørsel, spiritus- og narkopåvirkede bilister, fartsyndere og alle, som bringer andres liv i fare på vejene. Vlado kommer vidt omkring på patrulje i Midt- og Vestsjællands politikreds, og hans mangeårige erfaring bringer ham på sporet af utallige bilister, der slet ikke må køre bil. Og så byder vi velkommen til et helt nyt ansigt, nemlig danske Danielle, der arbejder som betjent i Marysville, Washington i USA. Hun bliver bl.a. kaldt ud til dramatiske begivenheder, når en mand truer med pistol og hele politistyrken må rykke kampklædt ud for at afvæbne ham.

torsdag 16. februar
Grey's Anatomy Season 19 Trailer (HD)
16 feb 2023
00:06

Greys hvide verden – Sæson 19

Serie | Drama | Ny Sæson | 7.6 | 2005–
Læs omtale

Vi er tilbage på Grey Sloan Memorial, hvor en ny gruppe talentfulde, unge praktikanter er blevet rekrutteret, mens de tilstedeværende kirurger arbejder på at genopbygge hospitalet. Meredith, der stadig fungerer som den midlertidige chef, skal træffe svære valg, for har hun overhovedet en fremtid på Grey Sloan? Følg med i sæson 19 af ’Greys hvide verden’ på Kanal 4 og discovery+.

tirsdag 21. februar
Lima trailer discovery+ Kanal 5
21 feb 2023
00:06
Læs omtale

I den nye Kanal 5-reportageserie ”LIMA – Indsatsledere i aktion” kommer seerne helt tæt på politiets indsatsledere, der står med det ultimative ansvar, når de på et splitsekund skal tage beslutninger, som kan koste menneskeliv eller samfundet store summer. Du kan se den nye reportageserie på Kanal 5 og discovery+ fra 21. februar.

Hvad sker der, efter en borger ringer til 1-1-2 for at få hjælp? Hvordan og hvem beslutter, hvad der skal ske, når nogle af de værst tænkelige scenarier sker?

Den alvorlige beslutningsproces kommer seerne helt tæt på i den nye Kanal 5-reportageserie ”LIMA – Indsatsledere i aktion”, der zoomer ind på politiets indsatsledere og deres arbejde. I premieresæsonen følger seerne indsatsledere hos Nordjyllands Politi, Midt- og Vestsjællands Politi samt Nordsjællands Politi i en periode på seks måneder, der er delt op i 10 afsnit.

– For os var det oplagt at se nærmere på netop politiets indsatsledere. De har en utrolig vigtig opgave og tager på splitsekunder ekstremt svære beslutninger, der potentielt kan have massiv indflydelse på andres liv. Til gengæld vil de for mange virke helt anonyme, når man f.eks. kører forbi et ulykkessted på motorvejen, og de fleste danskere ved formentlig ikke, hvem politiets indsatsledere er, og hvordan de arbejder. Jeg er glad for, at vi kan sætte spot på nogle af hverdagens helte, som måske ikke altid får den anerkendelse, som de fortjener, siger Executive Producer, Warner Bros. Discovery, Kristian Porsgaard Rosasco.

I “LIMA – indsatsledere i aktion” kommer seerne dermed helt ind i maskinrummet hos politiets indsatsledere. Seerne får et unikt indblik i de værktøjer, som politiets indsatsledere benytter sig af, og man følger dem i deres altafgørende samarbejde med f.eks. brandfolk, politibetjente og ambulancereddere. Vi stifter bl.a. Bekendtskab med indsatsleder Michael fra Midt- og Vestsjællands Politi, som i første afsnit møder Annemarie, der var øjenvidne til en chokerende oplevelse. Hun fortæller, hvordan en mand kun iført undertøj faldt ud af en bil, der var i fuld fart – en sag, som Michael skal hjælpe med at opklare.

– Hos Warner Bros. Discovery har vi en mangeårig tradition for at lave blå blink-programmer, som danskerne virkelig har taget til sig som fx “Politijagt” og “Fanget på politiets kamera”, og jeg er overbevist om, at seerne vil tage godt imod muligheden for at komme helt ind i maskinrummet hos politiets indsatsledere, når ulykker skal begrænses og menneskeliv reddes i “LIMA – Indsatsledere i aktion, siger Pil Gundelach Brandstrup, Nordisk  programdirektør, Warner Bros. Discovery.

De første af ti afsnit af ”LIMA – indsatsledere i aktion” får premiere 21. februar på Kanal 5 og discovery+. Programmet er produceret af Nordisk Film TV.

Kilde: Warner Bros Discovery presse

I samme kategori

Back to top button