Månedsguides

Nyt på Discovery+ i december 2022

Der er reality, dokumentarer og julehygge på programmet på discovery+ i december.

Filtrér oversigten

torsdag 1. december
Below Deck: Mediterranean - Sæson 1 Discovery+
1 dec 2022
00:06
Læs omtale

Vi følger besætningen på luksusyachten Ionian Princess. De tager sig godt af VIP-gæster, der vil se Middelhavets smukkeste åndehuller, spise godt – og feste!

Amr. realityserie fra 2016.

FBoy Island US - Sæson 1 - 2 Discovery+
1 dec 2022
00:06
Læs omtale

I december kan du følge med i sæson 1 og 2 af den amerikanske realityserie ‘FBoy Island’ fra HBO. Her flytter tre kvinder til en tropisk ø, hvor 24 mænd slutter sig til dem – 12 er selvudnævnte “flinke fyre”, der søger kærligheden, og 12 er selvudnævnte “Fboys”, der konkurrerer om kolde kontanter. Kan kvinderne gennemskue, hvem der er der af de rette grunde?

Santa's Baking Blizard Discovery+
1 dec 2022
00:06

Santa’s Baking Blizard

Underholdning
Læs omtale

Casey Webb udfordrer tre hold julebagere og deres isskulptører til at skabe kolossale juleudstillinger med spiselige gaver, pynt og pyroteknik! Det bedste hold kan løbe med præmien på 25.000 dollars.

Amr. underholdningsprogram fra 2019.

Vardy vs. Rooney: The Wagatha Trial Discovery+
1 dec 2022
00:06
Læs omtale

Vi går tæt på den eksplosive “Wagatha”-retssag, da Rebekah Vardy, gift med den engelske fodboldspiller Jamie Vardy, sagsøgte en anden fodboldhustru, Coleen Rooney, for injurier. I første afsnit har vi eksklusiv adgang til Rebekah, hvor hendes juridiske team fortæller hendes side af historien. I andet afsnit får vi Coleen Rooneys synspunkt og fortælling om, hvordan hun vandt den spektakulære sag.

Amr. dokumentarserie fra 2022.

fredag 2. december
Zarah uden filter Discovery+
2 dec 2022
00:06

Zarah uden filter

Serie | Drama
Læs omtale

23-årige Zarah lever et vidunderligt liv på de sociale medier, men i virkeligheden kæmper hun med psykisk sygdom. Da hendes kæreste gennem flere år slår op, begynder facaden at krakelere. ’Dumpet’ er en dramakomedieserie baseret på en original idé af Therése Lindgren og en historie om at være ung voksen og kæmpe med alle følelserne i en digital, hyperforbundet verden med forskønnende filtre og facader.

Svensk dramaserie fra 2022.

mandag 12. december
Holiday Baking Championship: Gingerbread Showdown - Sæson 2 Discovery+
Læs omtale

I denne festlige konkurrence fuld af ’sugar and spice’ skal tre hold af honningkagebagere bygge enorme honningkageudstillinger med forskellige temaer. Værten Carla Hall slutter sig til dommerne Stephanie Boswell og Kalen Allen for at afgøre, hvilket hold af kagekunstnere, der vinder hovedpræmien på 10.000 dollars.

Amr. underholdningsprogram fra 2022.

lørdag 17. december
Jamie vs. Britney: The Father Daughter Trials Discovery+
17 dec 2022
00:06
Læs omtale

Popstjernen Britney Spears er endelig fri af det kontroversielle konservatorium, som har været styret af hendes far Jamie i 13 år. Endelig kan hun fortælle sin sandhed. Men hendes bizarre opslag på sociale medier har fået nogle til at stille spørgsmålstegn ved hendes fornuft. Var konservatoriet en kærlighedsgerning af Jamie for at redde sin mentalt ustabile datter? Eller var det en hensynsløs plan om at slavebinde Britney for at få pengene til at rulle ind? Denne serie fortæller historien fra to perspektiver og spørger: Hvem havde ret? Hvem tog fejl?

Amr. dokumentarserie fra 2022.

Kilde: Discovery+ presse

I samme kategori

Back to top button