Streamingnyt

Nyt på C More i oktober 2020

Oktober byder på nye serier og film på C More. Se blandt andet den danske familiefilm Gooseboy.
fredag 2. oktober
120 22
2 okt 2020
00:00

Happy Death Day 2U

Film Horror
C More
Læs omtale

Efterfølgende til gyserhittet "Happy Death Day," hvor den studerende Tree (Jessica Rothe) formåede at bryde tidssløjfen, der fik hende til at gennemleve den samme dag igen og igen – en dag, der altid endte med, at hun blev myrdet af en galning iført babymaske. Denne gang er det vennen Ryan (Phi Vu), der lider samme skæbne, og desperat har brug for hjælp til at bryde den infame tidssløjfe

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
lørdag 3. oktober
120 15
3 okt 2020
00:00

A Star Is Born

Film Drama
C More
Læs omtale

Countrylegenden Jackson Maine (Bradley Cooper) har succes, men slås med alkoholproblemer. Da han ser Ally (Lady Gaga) optræde på en bar, tager hans liv imidlertid en drejning. Han lover at gøre det spirende talent til en stjerne, og snart slår det gnister. Denne nye version af den klassiske "A Star Is Born" – filmet to gange før – blev nomineret til hele otte Oscars og vandt for hitsangen Shallow.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
mandag 5. oktober
Gooseboy C More
5 okt 2020
00:00

Gooseboy

Film Børn
C More
Læs omtale

Dansk familiefilm om drengen Viggo, der mest af alt elsker at spille computerspil – men så en dag får han noget helt andet at tænke på. En gås styrter ned på hans altan – en talende gås vel at mærke. Gåsen er desperat efter at indhente sine venner, men har skadet sin vinge. Nu må Viggo hjælpe sin nye ven og drager afsted på en fantastisk rejse – langt mere krævende, end han havde forestillet sig.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
tirsdag 6. oktober
120 23
6 okt 2020
00:00

Mary

Film Horror
C More
Læs omtale

Da David får mulighed for at købe en gammel forladt sejlbåd fundet af kystvagten, ser han en mulighed for at give familien en frisk start. Sammen med sin kone og døtrene Lindsey og Mary planlægger han en tur til Bermuda. Vennen Mike og Lindseys kæreste Tommy er også med. Alle er glade for at komme af sted, men snart begynder der at ske mærkelige ting om bord på båden – kan den være hjemsøgt?

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
onsdag 7. oktober
C More Play
Top Dog C More
7 okt 2020
09:00
Læs omtale

To forskellige verdener mødes i Top Dog, som er seneste skud på stammen af C More Originals. Den nye dramaserie får premiere den 7. oktober, og er baseret på trilogien ”VIP-rummet” af Stockholms krimikonge Jens Lapidus.

Top Dog består af 8 afsnit. De to første afsnit får premiere 7. oktober på C More – herefter får du et nyt afsnit onsdag.

Josefin Asplund (Himmelsdalen, Vikings) og Alexej Manvelov (Chernobyl, Sthlm Rekviem) spiller hovedrollerne som et umage makkerpar, der forenes i jagten på en forsvundet person.

Prøv C More 14 dage gratis - klik her

Advokaten Emily Jansson (Josefin Asplund) og den prøveløsladte Teddy Maksumic (Alexej Manvelov) vil noget meget forskelligt. Hun vil op. Han vil ud. For at Emily kan nå sit mål, må hun finde den kidnappede Philip, som er søn af advokatfirmaets vigtigste klient. For at Teddy kan vende sit kriminelle liv ryggen, må han finde Philips bortfører. Et livsomvæltende samarbejde og et meget usædvanligt venskab opstår, da deres veje krydses.

– Vi har længe ønsket at arbejde med Jens Lapidus, og det gør os ekstra stolte, at vi nu har mulighed for at lave en serie baseret på hans succesrige trilogi, siger Josefin Tengblad, som er eksekutiv producent og dramachef på C More og TV 4.

Top Dog er en C More Originals, og følger i rækken af tidligere succesrige serier, som Hamilton, Rebecka Martinsson, Bäckström, Tynd is, Sthlm Rekviem, Jægerne, Fartblinda, Himmelsdalen, Den røde enke (Gåsmamman), Savnet, Dirigenten, Modus m.fl.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
lørdag 10. oktober
120 18
10 okt 2020
00:00

Crazy Rich Asians

Film Komedie
C More
Læs omtale

Romantisk komediedrama om New York'eren Rachel Chu, der følges med kæresten Nick Young til hans hjemby Singapore, da hans bedste ven skal giftes. Først da hun er der, opdager Rachel, at Nick kommer fra en meget fornem og ekstremt velhavende familie, og at hun måske ikke lever op til de forventninger, familien har til hans fremtidige kone. "Crazy Rich Asians" er baseret på Kevin Kwans bestseller.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
søndag 11. oktober
120 20
11 okt 2020
00:00

En komikers opvækst

Film Drama
C More
Læs omtale

I 70'ernes svenske forstad Sävbyholm er 12-årige Juha klassens klovn. Han gør alt for at passe ind i skolens sociale hakkeorden, og humor er hans våben. Som voksen er Juha en kendt komiker, som en aften bliver kontaktet af en tidligere klassekammerat. Snart er Juha tilbage i Sävbyholm for at tage et opgør med sin fortid. Svensk drama baseret på Jonas Gardells anmelderroste selvbiografiske roman.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
mandag 12. oktober
The-Nest BBC
Ny serie
12 okt 2020
00:00

The Nest

Serie Thriller
C More
Læs omtale

Fra den 12. oktober kan du streame den psykologiske BBC-thrillerserie The Nest. Et barnløst par møder en potentiel rugemor, men er parret villig til at betale prisen for ønskebarnet?

Der er to afsnit klar på premieredatoen

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
120 25
12 okt 2020
00:00

Swingers

Film Komedie
C More
Læs omtale

To samboende par, der finder hverdagen en smule kedelig, beslutter sig for at mødes. Det ser alle frem til en spændende oplevelse, men har de nu også tænkt det hele helt igennem? Græsset er måske alligevel ikke altid grønnere på den anden side af hækken.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
tirsdag 13. oktober
120 19
13 okt 2020
00:00

Devil's Gate

Film Horror
C More
Læs omtale

Da Maria og hendes søn forsvinder fra deres gård i det nordlige Dakota, retter mistanken sig hurtigt mod den dybt religiøse familiefar Jackson. På trods af sin mistanke er FBI-agent Daria Francis dog helt uforberedt på de uhyrlige hemmeligheder, der gemmer sig i hans faldefærdige hus. På rollelisten ses bl.a. Amanda Schull (12 Monkeys), Milo Ventimiglia (This Is Us), Jonathan Frakes (Star Trek).

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
torsdag 15. oktober
Sofia Herlin Dronningerne C More
Ny serie
15 okt 2020
00:00

Drottningarna

Dokumentar
C More
Læs omtale

Den populære Broen-skuespiller Sofia Helin er vært på den nye historiske dokumentarserie Drottningarna, der får premiere på C More den 15. oktober.

Den storslåede programserie sætter fokus på otte fascinerende svenske dronninger og deres begivenhedsrige liv i vores naboland. Afsnittene byder på flotte rekonstruktioner, forbudt kærlighed, passion, pantsatte kronjuveler, svigt, jalousi og statskup.

– Historie er fascinerende. Gennem den forstår vi bedre os selv, og den tid vi lever i. Det er altid magthaverne og de mest afgørende og dramatiske begivenheder, der får opmærksomhed. Dronningerne har befundet sig midt i det hele, og alligevel er deres spændende liv ukendt. Nu er det på tide, at vi lærer dem bedre at kende, siger Sofia Helin.

Det er første gang, at Sofia Helin (Broen, Mystery Road) er vært på en programserie, og hun får undervejs hjælp fra en lang række anerkendte eksperter og historikere til at skildre svensk historie set fra dronningernes perspektiv. Med flotte klæder og historiske rekvisitter skaber de en unik billedramme sammen med hundredevis af lookalikes af historiske personligheder.

Drottningarna er baseret på virkelige hændelser fra den svenske historie fra 1500-tallet frem til 1930’erne med rekonstruktioner filmet på slotte og herregårde i Sverige – fx Stockholms Slot, Rosersbergs Slot og Gripsholms Slot. Der er også optagelser fra Tyskland, Frankrig, Italien, Schweiz, Egypten og Holland.

Drottningarna består af otte afsnit. Hvert afsnit er dedikeret til en dronning, og hendes fascinerende livshistorie fra barndom til sidste åndedrag. Altid et skridt bag sin konge men med stor magt og indflydelse både politisk og kulturelt.

De otte svenske dronninger, der portrætteres i Drottningarna:

Karin Månsdotter (1550-1612)
Kristina (1626-1689)
Hedvig Eleonora af Holstein-Gottorp (1636-1715)
Lovisa Ulrika af Preussen (1720-1782)
Fredrika Dorotea Wilhelmina (1781-1826)
Desideria (1777-1860)
Louise af Nederlandene (1828-1871)
Victoria af Baden (1862-1930)

Drottningarna består af 8 afsnit og får premiere på C More torsdag den 15. oktober.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
lørdag 17. oktober
120 17
17 okt 2020
00:00

Aquaman

Film Action
C More
Læs omtale

Arthur Curry er halvt menneske, halvt havgud. Da hans oceaniske halvbror Orm truer med krig mod menneskeheden, fordi de forurener havene, rejser Curry med prinsesse Mera til undervandsriget Atlantis for at redde verden. Hun hjælper Aquaman i jagten på den magiske trefork, han skal bruge for at vinde kampen om magten i undervandsriget.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
mandag 19. oktober
C More Play
Robssons
Ny serie
19 okt 2020
00:00

Robssons

Serie Komedie
C More
Læs omtale

Mød robotfamilien Robsson, sendt til Jorden for at infiltrere menneskeheden og indsamle information til nogle hjemløse rumvæsner. De må gøre deres bedste for at forstå fremmede begreber som kærlighed, løgn, humor og kendisser. “Robssons” er en komedieserie af Fredde Granberg og Thomas Claesson, skaberne af succeser som “Familien Rysberg”, “Hjem til Midgård” og “Panik på julemandens værksted”.

10 afsnit af 22 minutter.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
120 24
19 okt 2020
00:00

Operasjon Mumie

Film Børn
C More
Læs omtale

Efter at en egyptisk udstilling om barnefaraoen Tutankhamon kommer til byen, begynder der at ske uforklarlige ulykker blandt de ansatte på museet. Barnedetektiverne Tiril og Oliver sætter sig for at opklare – med hjælp fra deres hund Åtto – hvad der ligger bag. Er det mon ”Tutankhamons forbandelse” der rammer, eller findes der en helt naturlig forklaring?

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
fredag 23. oktober
120 27
23 okt 2020
00:00

Three Identical Strangers

Dokumentar
C More
Læs omtale

Prisvindende dokumentar om tre unge mænd, der i 80'ernes New York tilfældigvis opdager, at de er identiske trillinger, som er blevet bortadopteret. Medierne står i kø, men hvordan kom de egentlig i denne situation? Snart viser det sig, at deres historie gemmer på en foruroligende hemmelighed. "Three Identical Strangers" har vundet flere priser og blev nomineret til både BAFTA og Emmy-priser.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
tirsdag 27. oktober
120 16
27 okt 2020
00:00

Apollo 11

Dokumentar
C More
Læs omtale

Anmelderrost dokumentar om Apollo 11, den legendariske rumrejse, hvor Neil Armstrong blev den første mand på månen. Filmskaberne har her fået adgang til en stor mængde optagelser, der aldrig før er blevet vist – både af forberedelserne og starten, såvel som af selve rumrejsen og turen tilbage, og filmen består udelukkende af arkivmateriale.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
lørdag 31. oktober
120 26
31 okt 2020
00:00

The Mule

Film Drama
C More
Læs omtale

Earl Stone (Clint Eastwood) er en mand i 80’erne med problemer. Han er fattig, alene og truet af tvangsauktion, men så får han tilbudt et simpelt chaufførjob – tror han. I virkeligheden kommer han til at smugle narko for et mexicansk kartel. Økonomien bliver bedre, men Earls fejl fra fortiden begynder til gengæld at trænge sig på, og snart har han også en ihærdig DEA-agent (Bradley Cooper) i hælene? Baseret på virkelige hændelser.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten

t?a=1428693185&as=1115883496&t=1&tk=1&i=1

I samme kategori

Back to top button