Streamingnyt

Nyt på C More i marts 2021

Marts byder på nye serier og film på C More. Du kan blandt andet se den britiske krimiserie The Drowning og ny sæson af den svenske serie Jægerne.
fredag 5. marts
C More Play
convert 6
5 mar 2021
00:00
Læs omtale

Hæsblæsende actioneventyr som udspilles i Ryme City, hvor mennesker og Pokémon lever side om side. Da politimanden Harry forsvinder, forsøger hans søn Tim at finde ud af, hvad der er sket. Til at hjælpe sig får han Harrys partner – superdetektiven Pikachu (Ryan Reynolds). Sammen begiver de sig ud på det vildeste eventyr.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
mandag 8. marts
C More Play
Jægerne sæson 2 C More
Ny sæson
8 mar 2021
00:00

Jægerne – sæson 2

Serie Krimi
Læs omtale

Rolf Lassgård er tilbage i rollen som den pensionerede politimand Erik Bäckström, når 2. sæson af C Mores originalserie Jægerne får premiere den 8. marts. I den nye sæson bliver rollelisten forstærket med Lisa Endre (Tynd is, Millennium-trilogien).

Prøv C More 14 dage gratis - klik her Reklame-link

Det er 25 år siden, at den svenske filmklassiker Jægerne blev vist for første gang, og tre år siden C Mores populære originalserie af samme navn fik premiere. Nu kommer den længe ventede 2. sæson, hvor Erik Bäckström (Rolf Lassgård) genoptager en mordsag for at se, om han begik en tragisk fejl for 15 år siden. Og snart bliver der vendt fuldstændig op og ned på hans ellers så rolige hverdag.

– Sandheden har altid haft en høj pris i Jægerne. At holde sandheden tilbage kan vise sig at koste endnu mere. Hvad har man gjort rigtigt og forkert? Erik er i denne sæson sin egen antagonist. Han kæmper meget med sig selv, og risikerer at blive sin egen største fjende. Forhåbentlig viser det andre sider af ham, siger Rolf Lassgård om sin karakter.

I Jægerne 2 bliver Erik Bäckströms rolige tilværelse forstyrret, da Joar Särn (Simon J Berger) dukker op, 15 år efter han blev dømt for et mord, som stadig plager det lille samfund i Norrbotten. Erik får hjælp af anklageren Niki Thompson (Lisa Endre) for at finde frem til sandheden bag mordet. Eriks beslutning om at efterforske sagen på ny åbner for konflikter med hans tidligere venner, og ikke mindst nevøen Peter (Johan Marenius Nordahl), som nu arbejder om betjent. Snart befinder Erik og Peter sig på hver sin side af en eskalerende konflikt i det lille samfund.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
tirsdag 9. marts
C More Play
convert 7
9 mar 2021
00:00
Læs omtale

Dødens altan er en true crime-serie som går bag en dramatisk politiefterforskning. Året er 2013 i Södertälje , da Sofia pludselig falder ned fra en altan på sjette sal. Sofias mand Bobel påstår, at han har set hende springe, men ingen i Sofias familie har nogensinde set Sofia som selvmordsoffer. Samtidig kæmper Sofia for sit liv på hospitalet.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
onsdag 10. marts
C More Play
convert 8
10 mar 2021
00:00
Læs omtale

Amerikansk true crime dokumentar om et politisk giftmord. I 2017 blev Kim Jong-Nam, broderen til Nordkoreas diktator Kim Jong-Un, myrdet i Kuala Lumpurs lufthavn, da to kvinder smurte nervegift i ansigtet på ham. Kvinderne blev straks arresteret af det lokale politi. Her hævdede de, at de troede, de medvirkede i optagelserne af et underholdningsprogram. Var de lejemordere eller brikker i et politisk spil?

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
torsdag 11. marts
C More Play
The Drowning
Ny serie
11 mar 2021
00:00

The Drowning (1:4)

Serie Drama, Thriller
Læs omtale

The Drowning er en britisk krimiserie om en mors søgen efter sin forsvundne søn. Der er premiere på C More Reklame-link torsdag den 11. marts.

Det handler The Drowning om

Efter ni års sorg ser Jodie en, som hun er sikker på, er hendes forsvundne dreng. Et håb tændes og inden længe styrer hun mod en yderst farlig og grænseoverskridende handling ud over al fornuft. Kan Jodie bevise, at manden som passer på drengen, ikke er hans rigtige far men hans kidnapper?

Rollelisten tæller blandt andre Jill Halfpenny (EastEnders, Liar), Jonas Armstrong (Line of Duty, The Bay) og Rupert Penry-Jones (Whitechapel, Spooks).

The Drowning består af fire afsnit. De to første afsnit får premiere på C More Reklame-link torsdag den 11. marts, mens de to sidste bliver tilgængelige ugen efter.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
fredag 12. marts
C More Play
fast furious hobbs shaw
12 mar 2021
00:00
Læs omtale

Luke Hobbs (Dwayne “The Rock” Johnson) og den lovløse Deckard Shaw (Jason Statham) fra Fast & Furious-filmene slår sig sammen for at redde verden. Skurken Brixton Lore, der er en tidligere agent med overmenneskelig styrke, får fat i biologiske våben og skyder skylden på Hattie Shaw, der er MI6-agent og Deckards søster. Trioen arbejder nu sammen på at stoppe Brixton og hans terrorgruppe Eteon.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
torsdag 25. marts
C More Play
bulletproof s3
Ny sæson
25 mar 2021
00:00
Læs omtale

I den nye sæson er Bishop og Pike rejst til Cape Town for at slappe af, men ferie bliver der ikke meget af, da en lille pige forsvinder og det senere viser sig, at været blevet kidnappet. Bishop og Pike trøster de panikslagne forældre og lover at hjælpe. Det viser sig dog hurtigt ikke at være så ligetil, ikke mindst da de bliver skydeskiver for det lokale politi.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
fredag 26. marts
C More Play
Good boys
26 mar 2021
00:00

Good boys

Film Komedie
Læs omtale

Skør komedie fra holdet bag filmhittet Superbad. De tre 12-årige venner Max, Lucas og Thor har alle noget, de bærer rundt på. Max er forelsket i Brixlee fra sin klasse, Lucas forældre skal skilles og Thor elsker at synge, men er bange for at blive drillet. Da de skal hjælpe Max med at kysse inden en fest, bliver de indblandet i en række vanvittige situationer.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Prøv C More 14 dage gratis - klik her Reklame-link

t?a=1428693185&as=1115883496&t=1&tk=1&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button