Streamingnyt

Nyt på C More i juni 2020

Juni på C More byder blandt andet på den nye Anna Kendrick serie Love Life. Den roste komedie Ramy er også tilbage med en ny sæson

Filtrér oversigten

fredag 5. juni
C More Play
438 dage
5 jun 2020
09:00

438 dage
Film Drama
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Virkelighedsbaseret drama om de svenske journalister Martin Schibbye (Gustaf Skarsgård) og Johan Persson (Matias Varela) og deres tid i fængsel i Etiopien. Vi følger hvordan de krydser grænsen mellem Somalia og Etiopien for at undersøge, hvordan jagten på olie går ud over befolkningen. Fem døgn senere bliver de ramt af skud i ørkenen, og en ny historie begynder. 438 dage er baseret på deres bog af samme navn.

lørdag 6. juni
C More Play
the meg
6 jun 2020
09:00

The Meg
Film Action
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

I  monsteractionbraget The Meg med Jason Statham bliver et undervandsteam angrebet af et gigantisk uhyre og sidder fast på Stillehavets bund. Redningsaktionen bliver et kapløb mod tiden, men får hjælp af dybhavseksperten Jonas Taylor, der modvilligt vil hjælpe til, fordi han tidligere har mødt uhyret – kæmpefisken Megalodon, som man troede var uddød for millioner af år siden.

onsdag 10. juni
C More Play
pavarotti
10 jun 2020
09:00

Pavarotti
Dokumentar
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Dokumentar om operalegenden Luciano Pavarotti, fra hans barndom i Modena til en utrolig karriere, hvor han blev verdensberømt langt ud over den klassiske musik. Der er interviews med familien, venner og kollegaer om den store tenors karriere, men også et privatliv som var præget af alt lige fra velgørenhedsarbejde tkil kærlighedsaffærer. For instruktion står Ron Howard (Da Vinci mysteriet og Apollo 13).

lørdag 13. juni
C More Play
Halloween
13 jun 2020
09:00

Halloween
Film Horror
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Jamie Lee Curtis er tilbage i sin klassiske gennembrudsrolle som Laurie Strode, der 40 år efter en blodig halloween igen hjemsøges af den blodtørstige Michael Myers. Filmen fra 2018 er en direkte efterfølger til den første film og ignorerer dermed de øvrige ni film. Det var et godt træk, mente både anmeldere og publikum, fordi filmen blev den mest succesfulde i hele serien.

søndag 14. juni
C More Play
Love Life C More
14 jun 2020
09:00
Læs omtale

Den amerikanske HBO’s nye streamingtilbud HBO Max er lanceret med serien Love Life der er skabt og har Anna Kendrick i hovedrollen. Love Life bliver her i Norden vist på C More Reklame-link, der har premiere på serien fra 14. juni. Her vises de to første afsnit.

Af det kan vi således konkludere, at nye HBO Max titler ikke automatisk havner på HBO Nordic her i Danmark.

Love Life er en romantisk komedieserie om den unge Darby (Anna Kendrick), én af mange New York-singler, der drømmer om at finde ægte kærlighed. Love Life tager sin begyndelse i 2012, da den identitetssøgende Darby bor sammen med sine karismatiske venner Sara, Jim og Mallory. Hendes mangeårige jagt på den eneste ene er kun lige begyndt, og hver episode fortæller historien om en ny person, Darby møder på sin vej.

Serien er på 10 afsnit.

Afsnit 1: Den unge New Yorker Darby får benene slået væk under sig, da hun møder Augie Jeong til en festlig karaoke-aften. Efter flere dages venten ved telefonen, kommer Augies opfølgende sms endelig – snart befinder Darby sig i et fast forhold.

Afsnit 2: Et år er gået, da Darby forelsker sig i sin tidligere chef Bradley, der lige er blevet skilt. Darby føler sig kaldet til at forfølge sin gamle drøm om at blive fotograf, men opdager snart, hvor tidskrævende det er at være Bradleys kæreste.

Afsnit 3: Da Darby støder på en gammel flamme og hans nye kæreste, bruger hun den halve nat på forfølge den nye pige på de sociale medier. Samtidig inviterer Sara Darby med til en tagfest, hvor hun falder for den overentusiastiske romantiker Danny.

Prøv C More 14 dage gratis - klik her Reklame-link

C More Play
another mothers son
14 jun 2020
09:00
Læs omtale

Ronan Keating kan opleves i dette virkelighedsbaserede drama fra 2. Verdenskrig, som foregår på øen Jersey, der var okkuperet af tyske soldater. Her møder vi Louisa Gould, hvis to sønner deltog i krigen, da hun blev bedt om at gemme en russisk soldat, som flygtede fra tysk fangenskab. På rollelisten ser vi også Jenny Seagrove og Julian Kostov

fredag 19. juni
C More Play
Ramy 2 C More
19 jun 2020
09:00
Læs omtale

Ramy Youssef blev belønnet med en Golden Globe for sin rolle i sin egen komedieserie Ramy. Nu er den amerikanske komiker klar med endnu en sæson, og får i Ramy 2 fornemt selskab af den dobbelte Oscarvinder Mahershala Ali. Så der er høje forventninger til den eksklusive danske premiere på C More Reklame-link den 19. juni.

Mahershala Ali har vundet Oscarstatuetter for sine præstationer i Moonlight og Green Book. Han har gjort det fremragende i stærke serier som House of Cards og True Detective, og han er også udset til at skulle være den nye stjerne i Marvels Blade-film. I første omgang gælder det dog rollen som Sheikh Ali i Ramy 2. En tankevækkende komedieserie, som Mahershala Ali fik øjnene op for på Instagram, allerede inden det allerførste afsnit havde premiere.

Mahershala Ali, der selv konverterede til islam i år 2000, blev stor fan af første sæson af Ramy, og meldte sig nærmest frivilligt til at være med i anden sæson, hvis Ramy Youssef ellers kunne finde en rolle til ham. Lidt af en luksus for den amerikanske komiker, som både er forfatter, executive producer og spiller hovedrollen i serien som en fiktiv karakter af sig selv.

Ramy Youssef skrev derfor rollen som Sheikh Ali specifikt til Mahershala Ali. En sheik der, som spirituel leder, skal guide Ramy nedad dydens sti og frigøre den forvirrede unge muslim fra alle de urene tanker og beskidte vaner, der forurener hans sind. Som vi så i første sæson, så er det nemlig ikke let at være en ung muslimsk amerikaner og balancere mellem bøn og byture.

Sæson 2 af Ramy er på 10 episoder. Prøv C More 14 dage gratis - klik her Reklame-link

onsdag 24. juni
C More Play
Hightown cmore
24 jun 2020
09:00
Læs omtale

Amerikansk krimidrama om den hårdt festende provinspige Jackie, der påtager sig rollen som privatdetektiv, da hun en dag finder et lig på stranden. Samtidig kommer hun på kant med den grove narkobetjent Ray, der i sin jagt på sandheden om den samme sag bryder den ene regel efter den anden.

En af folkene bag Hightown er blandt andre stjerneproducenten Jerry Bruckheimer (CSI, Bad Boys, Top Gun).

C More Play
they shall not grow old
24 jun 2020
09:00
Læs omtale

I dokumentarfilmen They Shall Not Grow Old skildrer Peter Jackson (Ringenes Herre) de britiske soldaters oplevelser i 1. Verdenskrig på en helt utrolig måde, hvor over hundrede år gammelt arkivmateriale fra Imperial War Museum takket være den seneste teknologi, er blevet farvelagt og har fået en lydside krydret med interviews med soldater som deltog i krigen.

fredag 26. juni
C More Play
night school
26 jun 2020
09:00

Night School
Film Komedie
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Komedie med Kevin Hart som den succesfulde sælger, Teddy, der ved et uheld får ødelagt sin arbejdsplads og bliver fyret. Nu tvinges han tilbage på skolebænken for at færdiggøre sin uddannelse. Men to personer står i vejen: Carrie (Tiffany Haddish), en lærer der ikke har tid til voksenklovne i sin klasse, og Stewart (Taran Killam), rektoren som var Teddys rival i gymnasiet og nu ønsker hævn.

Euro 2020 ViaplayReklamelink

I samme kategori

Back to top button