Streamingnyt

Nyt på C More i juli 2020

Der er nye serier på C More i juli. Se f.eks den nye Starz serie P-Valley. Du får også en række filmpremierer som den amerikanske udgave af Susanne Bier filmen Efter Brylluppet.

Filtrér oversigten

onsdag 1. juli
C More Play
line of duty c more
1 jul 2020
00:00
Læs omtale

Den prisbelønnede BBC-politiserie Line of Duty, handler om korruption i ordensmagtens egne rækker. 1. juli får C More premiere på fjerde sæson, hvor enheden AC-12 ser nærmere på kommissær Roz Huntley, der spilles af Thandie Newton (Westworld). Den hårdt pressede Roz formår endelig at arrestere en eftersøgt seriemorder, men ikke alle er overbeviste om, at hun har fat i den skyldige. Kan Roz bevidst have ignoreret klare beviser i forsøget på at få lukket en fastlåst mordsag? De tre første sæsoner af Line of Duty er også tilgængelige på C More.

C More Play
120 9
1 jul 2020
00:00
Læs omtale

Gyser om et polaroidkamera, der gemmer på uhyggelige hemmeligheder. Bird er en genert teenagepige, der passer sin high school og sit studiejob i en marskandiserbutik. En dag falder hun over et gammelt kamera, men hun opdager snart, at alle, hun tager et billede af, går en frygtelig skæbne i møde. Polaroid er instrueret af norske Lars Klevberg og er baseret på hans roste kortfilm af samme navn.

fredag 3. juli
C More Play
120 7
3 jul 2020
00:00
Læs omtale

Stripperen Destiny (Constance Wu) kæmper for at få enderne til at mødes. Da hun møder den erfarne poledancer Ramona (Jennifer Lopez) lærer hun en gylden regel: Enten bliver du hustlet, eller også hustler du. Stripperne slår sig sammen og stjæler fra de kyniske Wall Street-typer, der har tjent deres penge på uhæderlig vis. Baseret på virkelige hændelser fra New York i slutningen af 00'erne.

onsdag 8. juli
C More Play
120 10
8 jul 2020
00:00
Læs omtale

Året er 1952, da nogle mystiske dødsfald finder sted i et kloster i Rumænien. Vatikanet sender præsten Burke og novicen Irene for at undersøge, hvad der foregår. Snart møder de en dæmonisk nonne, inkarnationen af Valak fra "The Conjuring 2", og som mysteriet udfolder sig, befinder både præst og novice sig i overhængende livsfare. "The Nun" er den femte film i rækken i den populære Conjuring-serie.

torsdag 9. juli
C More Play
vida s3 c more
9 jul 2020
09:00
Læs omtale

Den amerikanske serie Vida er med sin fortælling om arv, rødder, søsterskab, kulturel og seksuel identitet klar med tredje og sidste sæson, som får premiere hos C More Reklame-link den 9. juli. Dramaserien følger de mexicansk-amerikanske søstre Emma (Mishel Prada) og Lyn (Melissa Barrera), der vender tilbage til Los Angeles og viderefører deres afdøde mors bar og lejlighedskompleks sammen med Eddy (Ser Anzoategui). En kvinde som moren, uden søstrenes viden, havde været gift med, og som de skulle dele arven med.

Ved tredje sæsons begyndelse er alt fryd og gammen for Emma og Lyn. Men pludselig opdager de en velbevaret familiehemmelighed, der ændrer alt, og søstrene må nu afgøre, om de fortsat kan fungere som familie eller om de skal gå hver til sit? De to første sæsoner af Vida er også tilgængelige på C More.

onsdag 15. juli
C More Play
120 11
15 jul 2020
00:00
Læs omtale

Matias har netop taget en ny brugt computer i brug og opdager meget snart, at den er fuld af mystiske ting og også er forbundet til The Dark Web. Det går hurtigt op for Matias, at dens oprindelige ejer stadig har adgang til computeren og via den betragter Matias og hans venner. Det står snart skræmmende klart, at den tidligere ejer har modbydelige planer med den kommende aften.

torsdag 16. juli
C More Play
C More Juli 2020
16 jul 2020
00:00
Læs omtale

Isabel driver et børnehjem i Indien og rejser modvilligt til New York for at møde en potentiel velgører, Theresa. Her bliver hun inviteret med til datterens bryllupsfest, hvor en kæmpe overraskelse venter – Theresas mand er Isabels gamle kærlighed, Oscar. After the Wedding er en genindspilning af Susanne Biers anmelderroste danske drama "Efter brylluppet".

fredag 17. juli
C More Play
Bulletproof C More
17 jul 2020
09:00
Læs omtale

Der er fart over feltet og rappe replikker i højre og venstre, når den actionspækkede og komiske dramaserie Bulletproof får premiere den 17. juli på C More. Serien er rigtig god underholdning for dig, som elsker Bad Boys-filmene, og er skabt af Noel Clarke og Ashley Walters. De spiller også hovedrollerne som Bishop (Clarke) og Pike (Walters), der udover at være barndomsvenner, også er civilklædte betjente, der bekæmper organiseret kriminalitet og jagter hårdkogte kriminelle i London.

lørdag 25. juli
C More Play
maxresdefault 1
25 jul 2020
00:00
Læs omtale

Vild med filmen Hustlers? Så skal du også se dramaserien P-Valley. Velkommen til stripklubben, en verden af sex, magt og bristede drømme. Du kan se med fra den 25. juli – kun på C More.

C More Play
120 8
25 jul 2020
00:00
Læs omtale

I århundreder har mobile byer flyttet sig i jagten på ressourcer, og den enorme by London ruller over det udpinte landskab. Kun få steder holder bofaste modstandsgrupper stand, men i bugen på de kæmpe, rullende byer ulmer et oprør. I århundreder har de rullende byer domineret Jorden, men pigen Hester er besat af tanken om hævn og indgår en alliance med ingeniøren Tom. Tiden er inde til forandring.

fredag 31. juli
C More Play
120 12
31 jul 2020
00:00
Læs omtale

Myten om Bigfoot vendes på hovedet i denne animerede familiekomedie, hvor den unge yeti Migo en dag får sig en overraskelse, da han støder på noget, han troede, var en myte – et menneske. Ingen i hans landsby tror på ham, og Migo stemples som kætter. Han beslutter sig derfor for at fremskaffe bevis på, at han taler sandt og drager ud i sneen for at finde et vaskeægte menneske – en "smallfoot".

Euro 2020 ViaplayReklamelink

I samme kategori

Back to top button