Månedsguides

Nyt på C More i januar 2022

C More åbner 2022 med blandt endnu en Beck film. Du får også komedien Booksmart og så er der premiere på C internationale anerkendte serier som C More har fået ind via en ny aftale med Walter Presents. Den tilfører C More et væld af ikke-engelsksprogede serier, der har været store seerhit i deres hjemlande og derefter udvalgt af tv-produceren Walter Iuzzolino.

Filtrér oversigten

onsdag 5. januar
Elizabeth Winstead​, Danny Pino​, Tony Shalhoub​ in Braindead - ​TV Review
5 jan 2022
00:02

Brain Dead

Serie | Komedie
Læs omtale

Følg med bag kulisserne i USA's Kongres hvor fremmede insekter i al hemmelighed er begyndt at angribe kongresmedlemmernes hjerner. Den nyligt tiltrådte senatorassistent, Laurel Healy, er en af de få, der opdager, hvad der sker og snart hviler verdens skæbne i hænderne på en gruppe skrækslagne tjenestemænd. BrainDead er en politisk satire af skaberne bag serierne The Good Wife og The Bite.

Laurel Healy vender tilbage til Washington D.C. for at arbejde for sin bror, senator Luke Healy, i den amerikanske Kongres. Opgaven bliver dog svær, da hun opdager, at fremmede insekter angriber kongresmedlemmernes hjerner.

tirsdag 11. januar
Law and Order Organized Crime Season 2 Promo (HD) Christopher Meloni spinoff
11 jan 2022
00:02
Læs omtale

Sæson to byder på tre store sager og først venter en hård undercover-opgave for seriens hovedkarakter Elliot Stabler. Samtidig følger vi også Dylan McDermotts karakter Richard Wheatley, lærer vi også nye og mere frygtindgydende skurke at kende, inklusive Albi spillet af den hårde fyr Vinnie Jones (Lock, Stock and Two Smoking Barrels).

onsdag 12. januar
Heartbeats
12 jan 2022
00:02

Heartbeats

Serie | Drama
Læs omtale

Svensk dramaserie baseret på den norske seersucces af samme navn. Mio og Anders er i 20-årsalderen. De bor i den samme by, men lever vidt forskellige liv. De mødes tilfældigt en sommeraften og ender med at gå hjem sammen. Begge ser det som en engangsting, men skæbnen vil det anderledes.

Heartbeats er historien om en uskyldig flirt, som stiller hovedpersonerne over for en altafgørende beslutning.

fredag 14. januar
Berlin station s01 trailer
14 jan 2022
00:02

Berlin Station Sæson 1-3

Serie | Thriller
Læs omtale

Spændende spionserie der følger et CIA-team under ledelse af undercover agenten Daniel Miller på deres hemmelige missioner i Berlin.

mandag 17. januar
Acorn TV Original | Dalgliesh | Official Trailer
17 jan 2022
00:02

Dalgliesh

Serie | Krimi | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Bertie Carvel spiller hovedrollen som detektiven og poeten Adam Dalgliesh i en ny udgave af krimiserien Dalgliesh, der er baseret på P. D. James’ populære detektivromaner. Der er premiere på [CMore] den 17. januar.

Tag med til 1970’ernes England i selskab med Adam Dalgliesh,der stadig sørger over sin kones død, mens han efterforsker usædvanlige mordsager. Krimiserien Dalgliesh består af seks afsnit, og er baseret på tre mysterier fra romanerne Døde nattergale, Det mørke tårn og Indviet til mord. Det vil sige, der bliver brugt to episoder på hvert mysterium.

I den første historie, som er baseret på Døde nattergale, bliver en studerende dræbt under mystiske omstændigheder på en sygeplejeskole, mens Adam Dalgliesh bliver kaldt til et mærkeligt plejehjem, der gemmer på mørke hemmeligheder i den anden historie, som er baseret på Det mørke tårn. Endelig bliver en højtstående mand fundet død i en kirke i den tredje historie, som er baseret på Indviet til mord.

Bertie Carvel (Jonathan Strange & Mr Norrell, The Tragedy of Macbeth, Doctor Foster) spiller hovedrollen som Adam Dalgliesh, mens Jeremy Irvine (War Horse) spiller hans højre hånd i rollen som Charles Masterson. To menneskelige modsætninger, som dog har høj intelligens og gode instinkter tilfælles. Rollelisten tæller desuden Natasha Little (War of the Worlds) og Mirren Mack (Sex Education).

Krimiserien er skrevet af den prisbelønnede manuskriptforfatter Helen Edmundson (Mary Magdalene, An Inspector Calls, The Suspicions of Mr Whicher) sammen med Stephen Greenhorn (Doctor Who).

Dalgliesh får premiere på C More den 17. januar. Serien består af 6 afsnit – du får to nye afsnit hver mandag.

Gold Diggers C More
17 jan 2022
00:02

Gold Diggers

Serie | Drama
Læs omtale

Dasha forlader sin fødeby til fordel for Moskva, hvor hun modtages af veninden Marina, der er en del af den russiske elite. Men pludselig findes Marina findes myrdet. Efterforskeren, Lena, begiver sig ind i en verden af gangstere, utroskab, afpresning og mord. Den russiske krimithriller Gold Diggers er en del af Walter Presents, som består af håndplukkede kvalitetsserier fra hele verden.

Den nyligt fraskilte Dasha forlader sin fødeby til fordel for Moskva, hvor hun modtages af veninden Marina, der er en del af den russiske elite. Men pludselig findes Marina findes myrdet.

Hide and Seek C More
17 jan 2022
00:02

Hide and Seek

Serie | Drama
Læs omtale

Den 6-årige Alisa leger gemmeleg i lejligheden med sin far, da hun pludselig forsvinder sporløst. Varta Naumova og Max Shumov skal opklare sagen og snart offentliggøres en video på YouTube, hvor Alisa holder et skilt med en masse mystiske tal. Det ukrainske krimidrama Hide and Seek er en del af Walter Presents, som består af håndplukkede kvalitetsserier fra hele verden.

The Blood Pact C More
17 jan 2022
00:02

The Blood Pact

Serie | Thriller
Læs omtale

Marius har netop afsonet en fængselsstraf. Hugo er en ambitiøs chef i skattevæsenet. De to mænd bliver involveret i hinandens liv, da deres døtre bliver bedste venner, men Marius har gæld til gangstere og snart trækkes Hugo ud på dybt vand. Den hollandske krimiserie The Blood Pact er en del af Walter Presents, som består af håndplukkede kvalitetsserier fra hele verden.

På et forældremøde møder Hugo for første gang hans datters venindes far. Det viser sig at være Marius, en gangster der netop har afsonet en fængselsstraf. Nu vil han være hæderlig, men indhentes snart af fortiden og en stor gæld.

The other Mother
17 jan 2022
00:02

The Other Mother

Serie | Drama | Seriepremiere
Læs omtale

Børnepsykologen Vasile aner uråd, da den tre-årige Malone hævder, at hans mor ikke er hans rigtige mor. Politibetjenten Marianne går modvilligt med til at hjælpe og snart vokser sagen sideløbende med en anden sag. Taler drengen sandt? Den franske miniserie The Other Mother er en del af Walter Presents-serierne, som består af håndplukkede kvalitetsserier fra hele verden.

tirsdag 18. januar
Booksmart Trailer #1 (2019) | Movieclips Trailers
18 jan 2022
00:02

Booksmart

Film | Komedie
Læs omtale

Stræberne og bedste veninderne Amy og Molly troede, at det ville give dem en fordel at holde næserne solidt plantet i bøgerne hele vejen gennem high-school. Men aftenen før deres afslutning går det pludselig op for dem, at de muligvis har misset en stor del af det at være ung. Fast besluttede på at indhente det tabte, bestemmer de sig for at mase fire års uforglemmelige byture ind på én nat!

torsdag 20. januar
"Mysteriet om Hr. Link" - dansk trailer - biografpremiere 30. maj
20 jan 2022
00:02

Mysteriet om Hr. Link

Film | Børn
Læs omtale

Sir Lionel Frost er en eventyrer, som leder efter mytologiske væsener og hr. Link tror, han er den sidste af sin art. Sammen med den dygtige Adelina Fortnight begiver de sig ud på en vild rejse for at finde hr. Links slægtninge i den sagnomspundne dal Shangri-La. Animeret eventyr af selskabet bag film som Coraline og ParaNorman.

fredag 21. januar
Beck Rage Room C More
21 jan 2022
00:02

Beck 44 – Rage room

Film | Krimi
Læs omtale

Fredag den 21. januar kan du se den næste film i Beck serien. Beck – Rage Room er den 44. film i serien med Peter Haber som Martin Beck.

Beck 44 – Rage room – det handler den om

I Beck – Rage Room findes en mand brutalt myrdet i skoven ved en løbesti. Alex, Steinar og Martin er straks på stedet, og begynder efterforskningen. Samtidig genoptager Josef sit forhold til barndomskæresten Cissi (Malin Arvidsson), hvis far for nylig døde af et hjerteanfald i forbindelse med et røveri. Josef går imod Alex’ ordrer, og indleder en uofficiel undersøgelse af Cissis fars død, hvilket sætter ham i en kompliceret interessekonflikt.

Premieredatoer for de nye Beck-film:
Beck 44 – Rage Room har premiere fredag den 21. januar
Beck 45 – 58 minutter har premiere fredag den 18. februar
Beck 46 – Den grædende betjent har premiere fredag den 18. marts

Få C More til 29,- / måned i 6 måneder – Særtilbud udløber 27/2 2022
(reklamelink, hvor vi tjener på evt bestilling)

mandag 24. januar
Presumed Guilty
24 jan 2022
00:02

Presumed Guilty

Serie | Krimi
Læs omtale

Jon Aristegui er en succesfuld biolog i Paris, som pludselig tvinges til at vende hjem til sin spanske fødeby. Seks år tidligere blev han mistænkt for sin kærestes forsvinden og nu konfronteres han af beboernes fordømmende blikke. Den spanske krimiserie Presumed Guilty er en del af Walter Presents, som består af håndplukkede kvalitetsserier fra hele verden.

THE ADULTERER - WALTER'S INTRO
24 jan 2022
00:02

The Adulterer

Serie | Krimi
Læs omtale

Da en fotograf og en advokat indleder en kærlighedsaffære, vikles deres familie og venner ind i et spind af familiehemmeligheder og organiseret kriminalitet.

The Good Wife Trailer - The Good Wife Movie Trailer
24 jan 2022
00:02

The Good Wife Sæson 1-3

Serie | Drama
Læs omtale

Da Alicias mand, Peter, dømmes til fængsel efter en sexskandale, ændres hendes liv radikalt. Efter at have overgivet sin karriere for sin mands skyld, tvinges hun nu til at genoptage livet som advokat. Samtidig påvirker Peters svigt hele familien og pressen graver efter flere detaljer i skandalen. The Good Wife er en amerikansk prisbelønnet dramaserie med Julianna Margulies og Chris Noth.

"NON UCCIDERE" / Season 1 -  PROMO
24 jan 2022
00:02

Thou Shalt Not Kill

Serie | Krimi
Læs omtale

Italiensk krimiserie om Valeria Ferro, der efterforsker mord med hjælp fra sine kolleger i politiafdelingen, mens hun også optrævler sin families fortid.

VANISHED BY THE LAKE - WALTER'S INTRO
24 jan 2022
00:02

Vanished by the Lake

Serie | Krimi
Læs omtale

En kvindelig detektiv efterforsker en mystisk forsvindingssag, der til forveksling ligner en sag femten år tidligere, hvor hun mistede sine to bedste venner.

fredag 28. januar
THE SUN IS ALSO A STAR - Official Trailer
28 jan 2022
00:02

The Sun is also a Star

Film | Drama
Læs omtale

Romantisk drama om lynforelskelse på en magisk dag i New York, da den romantiske Daniel møder den pragmatiske Natasha. Takket være skæbnen slår det de vildeste gnister mellem de to fremmede. Men kan lynforelskelsen blive til evig kærlighed? The Sun Is Also a Star er baseret på bestselleren "Solen er også en stjerne" af Nicola Yoon.

I samme kategori

Back to top button