Streamingnyt

Nyt på C More i januar 2020

Januar byder på ny original C More storserie, nemlig Hamilton. Der er blandt andet også dansk komedie at muntre sig med.
onsdag 1. januar
Hamilton C More Jakob Oftebro
1 jan 2020
00:00

Hamilton

Serie Thriller
Læs omtale

C More skyder 2020 i gang med intens spænding og hæsblæsende action, når der blændes op for streamingtjenestens største internationale satsning nogensinde – thrillerserien Hamilton med Jakob Oftebro i titelrollen.

I kølvandet på en række bombesprængninger og cyberangreb i Stockholm kæmper den svenske efterretningstjeneste (SÄPO) for at finde ud af, hvem som står bag. Carl Hamilton, som netop er vendt hjem til Sverige efter mange års hemmelig uddannelse i USA, indgår nu i den hemmelige specialenhed OP5. Samtidig kommer han under mistanke af SÄPO-agenten Kristin Ek (Nina Zanjani), som beslutter sig for ikke at slippe ham af syne. Plaget af sin fortid kommer Hamilton snart under mistanke, ikke bare for at stå bag terrorhandlingerne men også for at være dobbeltagent for CIA.

Udover Jakob Oftebro og Nina Zanjani så medvirker også Katia Winter, Krister Henriksson, Thomas Hanzon, Jörgen Thorsson, Suzanne Reuter, Peter Andersson og Annika Hallin i serien.

Jan Guillous succesromaner om den svenske agent er blandt de mest succesfulde bogserier nogensinde i Sverige og er tidligere blevet filmatiseret med blandt andre Stellan Skarsgård, Peter Stormare og Mikael Persbrandt i hovedrollen som Carl Hamilton. Seriens handling er derimod en helt ny historie skrevet af Petter S Rosenlund.

Hamilton består af 9 episoder og får premiere den 1. januar. Herefter udkommer der nye episoder hver onsdag.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
torsdag 2. januar
120 3
2 jan 2020
00:00

Instrument of War

Film Drama
Læs omtale

Anden verdenskrigsdrama om den amerikanske pilot Clair Cline som nedskydes og havner i fangenskab i det nordlige Tyskland. Nu starter kampen for at holde liv i håbet bag pigtrådshegn og undertrykkelse. Cline og hans medfanger må finde en måde holde sammen på, ikke bare for at overleve men også for at udholde fangenskabet. Instrument of War er baseret på virkelige hændelser.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
lørdag 4. januar
120
4 jan 2020
00:00

Breaking In

Film Thriller
Læs omtale

I thrilleren “Breaking In” møder vi Shaun som sammen med sine to børn besøger sin afdødes fars hus for at rydde op i det. Det et stort hus, som viser sig at være fyldt med overvågningsudstyr og alarmer. De overraskes af hensynsløse indbrudstyve som leder efter noget. Nu begynder en katten efter musen leg, som bliver en nervepirrende kamp for at overleve.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
søndag 5. januar
120 5
5 jan 2020
00:00
Læs omtale

Familieeventyr om den ti-årige Mia hvis liv vendes på hovedet, da familien flytter fra London til Afrika for at overtage en løvefarm. Hun får en ven i den nyfødte hvide løve Charlie. Men da han bliver større, forstår hun, at hans liv er i fare. De to venner flygter og begiver sig ud på en rejse for at finde et sted, hvor Charlie kan få lov til at leve et liv i frihed.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
tirsdag 7. januar
Deep Water C More
7 jan 2020
00:00

Deep Water

Serie Thriller
Læs omtale

C More har 7. januar premiere på den nye serie Deep Water. Serien beskrives som en thrillerdramaserien i samme genre som serierne ”Keeping Faith” og ”Doctor Fostor”.  Serien er fra britiske ITV.

Deep Water fortæller historien om tre vidt forskellige kvinder, der alle kæmper med forskellige hemmeligheder og moralske dilemmaer. Roz (Sinead Keenan) forsøger desperat at løse sine gældsproblemer, Lisa (Anna Friel) rammes af et uventet begær og Kates (Rosalind Eleazar) verden ramler, da hendes datter pludselig forsvinder. Deres liv kædes sammen af uundgåelige valg og mørke hemmeligheder, der gemmer sig under deres ellers, på overfladen, perfekte liv?

Der er som sagt premiere den 7. januar, hvor du kan se to afsnit og efterfølgende kommer der et afsnit de kommende fire tirsdage

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
torsdag 9. januar
120 9
9 jan 2020
00:00

Wunderland

Film Action
Læs omtale

I julen 1944 fik løjtnant Alfred Cappa ordre til at holde en mere rolig del af de allieredes frontlinie. Hvad han ikke vidste var, at han snart skulle forsvare sig mod et af tyskernes største angreb kendt som Ardenneroffensiven. Løjtnant Cappa og hans tropper skulle forsvare en afgørende krydsning og dermed sikre de allierede tid til at stoppe det tyske angreb.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
fredag 10. januar
120 8
10 jan 2020
00:00

Vox Lux

Film Drama
Læs omtale

Efter et blodigt skoleskyderi skriver den 14-årige Celeste en sang, som hun synger ved en mindehøjtidelighed for ofrene. Straks efter bliver hun Amerikas darling og efter et besøg hos nogle stjerneproducere tager popkarrieren fart. Men successen har en pris for den unge stjerne og karrieren bliver både glitrende og skandaløs. Hovedrollen spilles af Natalie Portman og sangene er skrevet af Sia.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
søndag 12. januar
120 2
12 jan 2020
00:00

Fønix

Film Drama
Læs omtale

Fønix er et anmelderrost drama om den 13-årige Jill, som kæmper for at holde sammen på familien, da et kollaps er nærtstående. Moderen er psykisk syg og orker kun lige præcis at stå op af sengen, når hun skal drikke. Men på Jills fødselsdag dukker den fraværende og selvoptagede musikalske far op. Jill håber på, at alt kommer til at se lysere ud. Nye hemmeligheder er dog på vej mod overfladen.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
mandag 13. januar
C More Play
Detektiv ved et tilfælde
13 jan 2020
00:00
Læs omtale

Den 13/1 vender Agatha Raisin tilbage med 3. sæson af krimiserien DETEKTIV VED ET TILFÆLDE. I den nye sæson kan Agatha Raisin (Ashley Jensen) officielt kalde sig privatdetektiv og har startet eget bureau. Samtidig blomstrer forholdet mellem Agatha og James, som nu er et par. Agatha ser lyst på fremtiden og er overbevist om, at hendes problemer er væk. Men som altid så går alt ikke helt som planlagt i Agathas verden.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
torsdag 16. januar
Gold Digger C More
16 jan 2020
00:00

Gold Digger

Serie Thriller
Læs omtale

C More er glade for britiske thrillerserie for tiden. Gold Digger er titlen på den seneste i rækken og den får premiere på tjenesten 16. januar.

Gold Digger beskrives af C More som i samme genre som ”Dirty John” og ”Harry Quebert-affæren”. Serien er en BBC serie.

Hun er 60 og rig. Han er 36. Er det kærlighed? Eller er han i virkeligheden ude efter hendes penge? Det er det, Julias (Julia Ormond) tre voksne børn vil finde ud af, da deres mor forelsker sig i den betydeligt yngre Benjamin (Ben Barnes). Men Benjamin er bestemt ikke den eneste, der gemmer på hemmeligheder.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
fredag 17. januar
120 10
17 jan 2020
00:00

Yardie

Film Drama
Læs omtale

Dennis “D” Campbell vokser op i 70’erne på Jamaica og ser sin storebror blive myrdet. En lokal gangster tager sig af ham og som ti år senere sender ham på en opgave i London. Her havner han mellem ungdomskærlighed, en lokal gangster og trangen til at hævne mordet på sin brors død. For instruktion står debutanten og skuespilleren Idris Elba.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
lørdag 18. januar
120 7
18 jan 2020
00:00

Selvhenter

Film Komedie
Læs omtale

Komedie om de umage brødre, Emil og Magnus, rejser til Spanien, for at fragte deres døde far hjem fra Spanien. Hvad Emil ikke ved, er at Magnus kun er fulgt med for at få faderens værdifulde Rolexur for at redde en elendig økonomi. Da rejsen kommer til at koste dem 70.000 kr overtaler Magnus en modvillig Emil til at gemme kroppen i en tagboks på en lejet bil. Inden længe er de på vild flugt fra politiet og rejsen kommer til at afsløre, at de har flere lig i lasten.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
fredag 24. januar
120 6
24 jan 2020
00:00

Ready Player One

Film Scifi
Læs omtale

Året er 2045 og i en usikker verden har mennesker søgt tilflugt i Oasis, som er en virtuel virkelighed, hvor alt er muligt. Da dens excentriske grundlægger dør, testamenterer han sit livsværk til den, som kan vinde en episk konkurrence i Oasis. Den forældreløse teenager Wade er en af de mange, som kæmper om den ultimative præmie. Steven Spielbergs “Ready Player One” er baseret på Ernest Clines bestseller.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
lørdag 25. januar
120 4
25 jan 2020
00:00
Læs omtale

Der er gået tre år siden Jurassic World blev ødelagt af flygtende dinosaurer. Menneskene har forladt Isla Nublar, mens de overlevende dinosaurer må klare sig selv i junglen. Men da øens vulkan vækkes til live, begiver Owen (Chris Pratt) og Claire (Bryce Dallas Howard) sig ud på en farlig opgave for at redde de dinosaurer, som er tilbage

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
søndag 26. januar
The New Pope C More
26 jan 2020
00:00

The new Pope

Serie Drama
Læs omtale

The New Pope består af ni afsnit. De to første afsnit får premiere på C More Reklame-link søndag den 26. januar. Herefter får du to nye afsnit hver søndag frem mod den 23. februar, hvor det sidste afsnit bliver tilgængeligt.

Med navne som Jude Law og John Malkovich, Ulrich Thomsen,  så er der noget at se frem til, når C More Reklame-link i januar har premiere på serien The New Pope. Sharon Stone og Marilyn Manson medvirker som gæstestjerner.

Prøv C More 14 dage gratis - klik her Reklame-link
Amerikaneren Lenny Belardo (Jude Law), som blev valgt til ny pave under navnet Pius XIII, i serien The Young Pope, ligger i koma. I hans fravær tager den sofistikerede og charmerende engelske aristokrat Sir John Brannox (John Malkovich) plads i Pavestolen under navnet John Paul III.

Den nye pave synes perfekt, men viser sig at skjule på hemmeligheder og være en smule skrøbelig. Han finder også hurtigt ud af, at det ikke bliver let at erstatte den karismatiske og unge Pius XIII, som svæver mellem liv og død. Den komaliggende pave er nemlig blevet en helgen blandt tusindvis af troende, som er begyndt at tilbede ham, hvilket er med til at trække fronterne op blandt fundamentalisterne.

Samtidig er den katolske kirke under angreb efter flere skandaler, som risikerer at smadre de eksisterende hierarkier og Kristendommens symboler. Men som altid er intet, hvad det giver sig ud for i Vatikanet.

 

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
120 1
26 jan 2020
00:00

Britt-Marie var her

Film Drama
Læs omtale

Da Britt-Marie efter 40 års ægteskab forlader sin mand, tvinges hun til at vende et helt nyt blad i livet. Det eneste job hun kan få, findes i Borg, som er et lille hul, hvor alt er lukket udover det lille pizzaria og det lokale fodboldhold. Men snart vækkes hendes fremtidsdrømme til live – måske er dette en chance for en ny begyndelse? Selv om hun hader fodbold, bliver hun fodboldtræner for et ungdomshold.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten

t?a=1428693185&as=1115883496&t=1&tk=1&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button