Streamingnyt

Nyt på C More i august 2020

Så er vi nået til august og flere serie og filmpremierer på  C More. David Schwimmer er med i en helt ny serie på C More og så er det igen tid til at besøge den svenske skærgård i en ny sæson af Mord i Skærgården.

Filtrér oversigten

lørdag 1. august
C More Play
the office us
1 aug 2020
00:00
Læs omtale

C More slår dørene op for livet på papirvirksomheden Dunder Mifflin og det skøre liv på kontorgangene i den amerikanske udgave af The Office. Det sker 1. august med de syv første sæsoner, hvor Steve Carell folder sig ud som chefen, som ser sig selv som verdens fedeste, sjoveste og mest tjekkede boss. I virkeligheden er han den mest kiksede, irriterende og selvcentrerede person, man kan forestille sig. Serien scorer imponerende 8,9 på IMDb og er baseret på Ricky Gervais’ britiske hitserie.

Prøv C More 14 dage gratis - klik her Reklame-link

C More Play
Hotel Mumbai
1 aug 2020
00:00

Hotel Mumbai
Film Action
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Autentisk actiondrama om de grusomme begivenheder der fandt sted i Mumbay, 2008. Her bryder helvede løs, da islamistiske terrorister trænger ind på hotellet Taj Mahal Palace og begynder at skyde alt og alle. Det lokale politi står magtesløse, og da angrebet udvikler sig til en gidseltagning, beslutter køkkenmedhjælperen Arjun (Dev Patel) at redde de dødsdømte hotelgæster – med livet som indsats.

mandag 3. august
C More Play
The Secrets she keeps
3 aug 2020
09:00
Læs omtale

The Secrets She Keeps er navnet på den helt nye psykologiske thrillerserie med Downton Abbey-stjernen Laura Carmichael og Jessica de Gouw (The Crown) i hovedrollerne. Serien er baseret på Michael Robothams bestseller af samme navn, og kan streames på C More den 3. august. Den handler om to meget forskellige kvinder, den succesfulde influencer Meghan (Jessica de Gouw) og den introverte butiksassistent Agatha (Laura Carmichael), der mødes og hvor det eneste, de har til fælles, er mørke hemmeligheder, som kan ødelægge begge tilværelser.

C More Play
Mord i Skærgården - sæson 7 C More
3 aug 2020
09:00
Læs omtale

Der er nye Mord i Skærgården på trapperne på C More Reklame-link. Mord i skærgården er baseret på forfatteren Viveca Stens bøger, men i den syvende sæson har karakterne og historien fået sit eget liv parallelt med hendes romaner.

Mord i skærgården sæson 7 består af otte afsnit. De to første afsnit får premiere på C More den 3. august – herefter får du to nye afsnit hver mandag.

Prøv C More 14 dage gratis - klik her Reklame-link

Jakob Cedergren har været en fast del af Mord i skærgården, hvor han gennem seks sæsoner har dannet makkerpar med Alexandra Rapaport. Men hans populære karakter, betjenten Thomas Andreasson, er ikke med i den kommende sæson, da han er flyttet til Norge for at være tættere på sin ekskone og datter.

I stedet skal seerne af den populære krimiserie til at stifte bekendtskab med betjenten Alexander, der spilles af nordmanden Nicolai Cleve Broch, der blandt andet er kendt for sine hovedroller i Beforeigners og Frikendt. Betjenten Alexander har en stærk retfærdighedssans, men er også meget impulsiv, og ender derfor ofte i problemer, fordi han ikke når at tænke konsekvenserne af sine handlinger igennem.

Alexander danner nyt makkerpar med advokaten Nora Linde, der fortsat bliver spillet af Alexandra Rapaport, der også er kendt fra Den røde enke (Gåsmamman). Sammen skal de over otte afsnit håndtere alt fra mord, narkotika og økonomisk kriminalitet. Samtidig kæmper Nora Linde med et turbulent privatliv som enlig mor til en oprørsk teenagedatter.

Mord i skærgården produceres af Filmlance International AB, som er en del af Endemol Shine Nordics. Mattias Ohlsson og Niklas Ohlson er instruktører på serien, og manuskriptet er skrevet af Johan Widerberg, Sara Heldt og Gustaf Skördeman.

Mord i Skærgården startede tilbage i 2010 på svensk TV4, der i øvrigt også viser de nye film kun nogle uger efter premieren på C More.

tirsdag 11. august
C More Play
Countdown
11 aug 2020
00:00

Countdown
Film Horror
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Den unge sygeplejerske Quinn henter en app, der hævder at være i stand til at forudsige nøjagtigt, hvornår du skal dø. Da hun får at vide, at hun kun har tre dage tilbage at leve i, begynder der samtidig at ske mystiske ting. Quinn indser snart, at en underlig skikkelse forfølger hende, og hun må nu gøre alt for at snyde døden – men er det mon for sent?

onsdag 12. august
C More Play
Intelligence Davis Schwimmer C More
12 aug 2020
09:00
Læs omtale

Han er kendt som Ross fra Venner, men nu kan du også snart opleve David Schwimmer som selvglad amerikansk agent i komedieserien Intelligence

Det er C More Reklame-link der har eksklusiv dansk premiere på Intelligence – der beskrives som en charmerende komedieserie, hvor The Office møder Homeland.

Prøv C More 14 dage gratis - klik her Reklame-link

David Schwimmer (Venner) spiller hovedrollen, som den selvglade og uortodokse amerikanske NSA-agent, Jerry Bernstein, der skal bistå en engelsk efterretningsenhed med at bekæmpe international cyberkriminalitet.

– Jerry er en alfahan. Han er konservativ, uvidende racist, sexist og homofob, dum og en selvhøjtidelig fyr. Han er meget patriotisk og meget pro-USA. Han er ikke videre intelligent, men besidder en masse karisma og selvtillid, som kan være forførende. Han er glimrende til at tale sig op i hierarkiet. Kort sagt er han en politiker, siger David Schwimmer om sin rolle i Intelligence.

Jerry Bernstein forsøger da også at tage styringen i gruppen, og får hurtigt den kluntede og taktløse computernørd Joseph Harris (Nick Mohammed) på sin side. Sammen udgør de en ineffektiv duo, som truer med at ødelægge teamets evne til at udføre sin opgave.

søndag 16. august
C More Play
velkommen til Marwen
16 aug 2020
00:00
Læs omtale

Autentisk drama om Mark Hogancamp (Steve Carell), der bliver overfaldet af en gruppe racister og får svær hjerneskade. For at overvinde sine traumer skaber han en utrolig fantasifuld miniatureverden – en belgisk by under Anden Verdenskrig. Han gør store fremskridt, men de grimme minder banker på, da han bliver bedt om at vidne mod sine overfaldsmænd. Instrueret af Robert Zemeckis (“Forrest Gump”).

lørdag 22. august
C More Play
til frank skiller os ad
22 aug 2020
00:00
Læs omtale

Svensk komedie om Vera, der er træt af singlelivet og længes efter den store kærlighed. Hun er hamrende forelsket i sin charmerende kollega Frank, men hendes coach mener, at tiden er inde for Vera til at sænke sine krav, gå målrettet efter en anstændig fyr og sætte turbo på sit liv. I hovedrollerne ses Liv Mjönes, Peter Magnusson og Erik Johansson.

Euro 2020 ViaplayReklamelink

I samme kategori

Back to top button