Streamingnyt

Nyt på C More i april 2021

C More har masser af underholdning på vej i april. Du kan blandt andet se den danske film Undtagelsen, actionfilmen Greenland og så er der som altid på C More stærk britisk serieunderholdning med premiere på serierne The Deceived,Bloodlands og We Hunt Together. Er du til svensk krimi, så er Maria Wern tilbage med ny sæson.

Prøv C More 14 dage gratis - klik her Reklame-link

Filtrér oversigten

torsdag 1. april
C More Play
tomb raider
1 apr 2021
00:00
Læs omtale

Eventyreren Lara Crofts far forsvandt for syv år siden. Nu vil hun finde sandheden bag faderens død. Hans sidste kendte opholdssted er et sagnomspundet gravkammer på en mytisk ø et sted ud for Japans kyst. Det bliver en rejse med livet som indsats for Lara Croft. Kun bevæbnet med sit knivskarpe sind og sin ekstreme stædighed rejser hun ind i det ukendte.

C More Play
en verden udenfor
1 apr 2021
00:00
Læs omtale

Oscarnomineret klassiker om bankmanden Andy Dufresne (Tim Robbins) som dømmes for mordet på sin kone og hendes elsker. Han havner i det benhårde Shawshank fængsel, hvor han skal udstå en brutal behandling. Her møder han også venner som bl.a. fikseren Red (Morgan Freeman). Stephen Kings bog Rita Hayworth i Shawshank Fængslet & Mønstereleven ligger til grund for filmen, som ligger nummer 1 på IMDb.

C More Play
girl in the spider web
Læs omtale

Claire Foy (The Crown) overtager rollen som hackeren Lisbeth Salander med Sverrir Gudnason som journalisten Mikael Blomkvist. I denne thriller trækkes de ind i et net af spioner, cyberkriminalitet og korruption. Filmen er baseret på David Lagercrantz bog “Det der ikke slår os ihjel”, som bygger videre på Stieg Larssons bestseller Milleniumtrilogi.

C More Play
The Deceived C More
Seriepremiere Ugentligt Afsnit
1 apr 2021
00:00

The Deceived (1:4)
Serie Krimi, Thriller Se Trailer her
Komplet sæson starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Paul Mescal fik sit gennembrud i Normale mennesker og kan snart opleves i krimithrillerserien The Deceived, som får premiere på C More den 1. april. Det irske stjerneskud spiller blandt andre over for Emmett J. Scanlan (Gangs of London, Peaky Blinders).

The Deceived er en gribende og skæbnesvanger historie om lyst og bedrag. Den er produceret af New Pictures, der også stod bag Forsvundet (The Missing), og er skrevet af Lisa McGee (Derry Girls, The White Queen) og hendes mand Tobias Beer.

The Deceived består af fire afsnit og får premiere på C More den 1. april. Du får to afsnit om ugen.

Prøv C More 14 dage gratis - klik her Reklame-link

Den centrale karakter i The Deceived er Ophelia Marsh, der studerer engelsk på University of Cambridge og forelsker sig i sin karismatiske og gifte lektor Michael Callaghan. Deres affære bliver afbrudt af et chokerende og tragisk dødsfald, og Ophelia er snart fanget i en verden, hvor hun ikke længere kan stole på sine egne tanker.

Emily Reid (Belgravia) spiller rollen som Ophelia, mens Emmett J. Scanlan (Gangs of London, Peaky Blinders) spiller rollen som lektoren Michael Callaghan. Catherine Walker (Shetland, Versailles) ses i rollen som hustruen Roisin, der er en succesrig skønlitterær forfatter, mens Paul Mescal er Sean McKeough, der bliver Ophelias fortrolige.

Med sin hovedrolle i BBC-hittet Normale mennesker blev Paul Mescal hurtigt udråbt til internationalt sexsymbol. De mange intime scener i serien gav ham en masse opmærksomhed, der handlede om hans krop og udseende, men hans præstationer i serien viste også hans forrygende evne til at formidle en ung mands forvirring, længsel og selvlede.

Han blev siden nomineret til en Emmy, og den 25-årige irske skuespiller fik ikke tid til at hvile på laurbærrene efter sin succes i Normale mennesker. For straks efter skulle han igen folde sit talent ud i rollen som Sean McKeogh, som er handyman og frivillig brandmand i The Deceived.

– Jeg havde to fridage efter optagelserne til Normale mennesker, og så gjaldt det ellers The Deceived. Det er min anden rolle i en tv-serie, så jeg var meget nervøs. Jeg har ikke nok erfaring til at føle mig helt komfortabel ved at træde ind på et set, men jeg blev taget godt imod. Og nerver er nødvendigvis ikke en dårlig ting, siger Paul Mescal om sin medvirken i The Deceived.

fredag 2. april
C More Play
Godzilla King of the monsters
Læs omtale

Der er dømt storslået actionbrag, da heltene i det cryptozoologiske agentur Monarch står overfor historiens største monstre, hvor Godzilla konfronterer giganterne Mothra, Rodan og den trehovede King Ghidora. Menneskehedens eksistens står på spil, når vi genser de forhistoriske superarter, som alle troede var myter. Med Kyle Chandler og Millie Bobby Brown og Vera Farmiga.

C More Play
convert 9
2 apr 2021
00:00
Læs omtale

Storslået katastrofefilm med Gerard Butler (Den of Thieves), Morena Baccarin og Scott Glenn, hvor Jorden trues af et kometnedslag. i Atlanta, Georgia, flygter ingeniøren John Garrity sammen med sin kone og sønnen Nathan i et forsøg på at overleve, da de indser konsekvenserne af et altødelæggende kometnedslag på Jorden.

søndag 4. april
C More Play
convert 10
4 apr 2021
00:00
Læs omtale

Dansk thriller baseret på Christian Jungersens bestseller om fire kvinder, der arbejder sammen i Dansk Center for Information om Folkedrab. Da to af kvinderne modtager dødstrusler, mistænker de i første omgang en serbisk krigsforbryder. Men da en sag om mobning på kontoret eskalerer, overvejer de om ondskaben kunne komme fra dem selv. Med Lene Maria Christensen, Danica Curcic, Amanda Collin og Sidse Babett Knudsen.

onsdag 7. april
C More Play
forfort
7 apr 2021
00:00
Læs omtale

Fransk drama om den nyligt fraskilte midaldrende Claire (Juliette Binoche), som har en yngre elsker, Ludo. Men da hans bofælle Alex en dag svarer hans telefon, bliver hun fascineret af ham. Claire skaber en fiktiv profil på de sociale medier og som “Clara” får hun kontakt til Alex. Snart opstår der stærke følelser mellem dem og et spil mellem løgn og virkelighed tager sin begyndelse.

fredag 9. april
C More Play
downsizing
9 apr 2021
00:00
Læs omtale

En gruppe norske videnskabsmænd udvikler en sensationel metode, der kan skrumpe mennesker til miniaturestørrelse, for at spare på jordens ressourcer set i lyset af overbefolkning. Paul (Matt Damon) melder sig som forsøgskanin. Han håber, at det vil forenkle hans stressede tilværelse at bo i et samfund, hvor alt er småt, og pengene derfor rækker meget længere.

tirsdag 13. april
C More Play
the dead dont die
13 apr 2021
00:00
Læs omtale

Stjernespækket gyserkomedie hvor den fredfyldte provinsby Centerville skal slås mod en zombie-invasion, da de døde genopstår fra sine grave. I rollerne ses bl.a. Bill Murray, Adam Driver og Tilda Swinton og med gæsteoptrædener af blandt andre Selena Gomez, RZA, Iggy Pop og Tom Waits. For instruktion står Jim Jarmusch, der har instrueret film som Down by Law, Ghost Dog og Broken Flowers.

torsdag 15. april
C More Play
convert 11
Seriepremiere Ugentligt Afsnit
15 apr 2021
00:00
Læs omtale

Krimifans kan se frem til et plot twist udover det sædvanlige, når BBC-serien Bloodlands får premiere på C More den 15. april. Den nordirske konflikt mellem protestanter og katolikker ulmer under overfladen i miniserien, der har James Nesbitt i hovedrollen, og er skabt af Jed Mercurio, som også står bag de prisbelønnede serier Bodyguard og Line of Duty (Under mistanke).

Da en bil med et muligt selvmordsbrev bliver hevet op af fjorden Strangford Lough, forbinder den erfarne politimand Tom Brannick (James Nesbitt; The Missing) det straks med en skrinlagt sag, og får ham på sporet af en berygtet seriemorder kaldet Goliath, der blandt andet fik hans kone til at forsvinde sporløst for mere end 20 år siden.

Dengang undgik morderen politiets lange arm, men nu genoptages efterforskningen i en neglebidende katten-efter-musen jagt i en sag, der risikerer at rippe op i og antænde den gamle nordirske konflikt mellem protestanter og katolikker og sætte den nuværende fred over styr.

Hermed er scenen sat i BBC-krimiserien Bloodlands, som består af fire afsnit. Præcis halvvejs bliver miniserien vendt på hovedet af et vildt plot twist, som efterlader seeren med en masse spørgsmål.

Foruden James Nesbitt (The Missing (Forsvundet)) tæller rollelisten i Bloodlands også navne som Charlene McKenna (Peaky Blinders), Ian McElhinney (Game of Thrones), Lorcan Cranitch (Rome) og Lisa Dwan (Top Boy).

fredag 16. april
C More Play
annabelle comes home
Læs omtale

Annebelle Comes Home er den syvende film i Nattens dæmoner (The Conjuring) serien. De paranormale efterforskere Ed og Lorraine Warren placerer den besatte dukke Annabelle bag lås og slå for at hindre, at den spreder mere skræk og rædsel. Men en skrækfyldt nat venter, da Annabelle vækker onde ånder til live. De har alle ét mål i sigte – familien Warrens teenagedatter Judy og hendes venner.

C More Play
Younger C More
Ny Sæson Ugentligt Afsnit
16 apr 2021
00:00
Læs omtale

7. og sidste sæson af den anmelderroste successerie Younger får premiere på C More den 16. april. Younger er skabt af Darren Star, som også stod bag Beverly Hills, Sex and the City og Melrose Place – og C More lægger ud med de fire første afsnit på premieredagen, mens de otte øvrige udkommer enkeltvis ugentligt hver fredag. De seks første sæsoner af Younger er allerede tilgængelige på C More.

Det handler Younger om

Younger er en komediedramaserie om den 40-årige New Yorker Liza Miller (Sutton Foster), som er en fraskilt og arbejdsløs enlig mor, der lander sit drømmejob hos et forlag ved at lyve om sin alder.

Liza lyver sig 14 år yngre, og gennem serien får hun også gang i kærlighedslivet igen med tatovøren Josh (Nico Tortorella) og sin ”ældre” chef Charles (Peter Hermann). Liza får også nye veninder i kollegaerne Kelsey (Hilary Duff) og Lauren (Molly Bernard), og formår for det meste at skjule, at hun er 40 år og ikke 26.

Men det bliver sværere og sværere for Liza at balancere løgnen i et prestigejob, hvor arbejde og fritid flyder sammen. Hendes privatliv kommer da også på gyngende grund i den afsluttende sæson 7, der samler tråden op fra det seneste afsnit i sæson 6, hvor der blev friet til Liza, og millionvis af seere kloden over blev efterladt med rulletekster og intet svar.

mandag 19. april
C More Play
Maria Wern sæson 8
Ny Sæson Ugentligt Afsnit
19 apr 2021
00:00
Læs omtale

Der venter fire nye spændende sager, når 8. sæson af Maria Wern får premiere på C More den 19. april. Sæsonen består af otte afsnit og du får to afsnit om ugen.

Den populære serie er baseret på Anna Janssons kriminalromaner, og har Eva Röse i hovedrollen. Den svenske skuespiller har været med hele vejen siden første afsnit i 2008, og har denne gang også været med til at sætte sit aftryk på handlingen.

– Jeg er så utrolig stolt over at kunne titulere mig selv som medskaber og eksekutiv producent på denne sæson af Maria Wern. Jeg har længe haft en drøm om at skabe historierne fra grunden, og se karaktererne tage form. Det har været utroligt lærerigt at samarbejde med forfatterne og tage vores serie til et nyt niveau, siger Eva Röse og tilføjer:

– Og nu er jeg blevet spurgt til det i to år, så det er dejligt endelig at kunne give vores dedikerede seere en ny sæson.

Maria Wern-serien udspiller sig på Gotland, og i den kommende sæson skal den svenske kriminalinspektør bl.a. efterforske en ung soldats voldsomme død under en militærøvelse, overgreb på teenagere fra et ungdomshjem og ikke mindst indlede en storstilet jagt på en dement morder. I den nye sæson får Maria Wern også en ny kollega i Sasha Raufi (Lola Zackow), som har en baggrund i militæret.

Inger Scharis er hovedforfatter på 8. sæson af Maria Wern, mens Lisa Ohlin og Johan Lundin er instruktører. Serien produceres af Johanna Wennerberg fra Warner Bros. i samproduktion med ARD Degeto i samarbejde med Cologne Film på vegne af C More og TV4. Eksekutiv producent på C More og TV4 er Elin Kvist og Petra Ahlin.

tirsdag 20. april
C More Play
you should have left
20 apr 2021
00:00
Læs omtale

Amerikansk gyserthriller med Kevin Bacon og Amanda Seyfried i hovedrollerne. Ægteparret Theo og Susanna lejer et hus på landet i Wales og glæder sig til en fredfyldt ferie med deres datter Ella. Men inden længe får de mistanke om, at noget ondt lurer i huset. David Koepp (Panic Room) står for manuskript og instruktion.

fredag 23. april
C More Play
jay and silent bob reboot
Læs omtale

Kevin Smith er tilbage med en ny komedie om de skøre Jay og Silent Bob, som i en retssag mod et filmselskab mister retten til deres navne. Nu hører de, at en vis Kevin Smith laver en film om Bluntman & Chronis, som de er rollemodeller for og tager ud for at stoppe filmen. Den imponerende rolleliste har navne som Ben Affleck, Matt Damon, Val Kilmer, Rosario Dawson og Jason Lee.

tirsdag 27. april
C More Play
We hunt together
Komplet Serie Seriepremiere
27 apr 2021
00:00
Læs omtale

Intens BBC-krimiserie om en dødbringende cocktail af et makkerpar; Hun er smuk og han er brutal, begge med sår på sjælen og sammen begynder de et grusomt hævntogt. Men parret er ikke de eneste på jagt, de jages selv af et umage politipar. Krimiserien scorer 7 på IMDb og du kan se alle 6 afsnit fra den 27. april.

torsdag 29. april
C More Play
skadestuen
29 apr 2021
00:00
Læs omtale

Sæson 9 og 10 af den ikoniske og prisvindende dramaserie, om hverdagen på County Generals skadestue i Chicago. I 9. sæson tager John Carter en central rolle og Weaver bliver forfremmet. Lockhart får familieproblemer, Romano bliver svært skadet, Pratt og Chen indleder et forhold og Kovac kæmper med sine dæmoner.

Kilde: C More

t?a=1428693185&as=1115883496&t=1&tk=1&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button