MånedsguidesBritBox

Nyt på Britbox i juli 2023

På Britbox i juli kan du blandt få et gensyn med en række af klassiske britiske komedier. Flere prisvindende, ikoniske og bingeværdige BBC-serier tilføjes til BritBox-kataloget den 5. juli.

Her kan du bl.a. glæde dig til Only Fools and Horses (Sæson 1 til 7) med David Jason og Nicholas Lyndhurst i hovedrollerne, samt Yes, Minister (Sæson 1 til 3) og Yes, Prime Minister (Sæson 1 og 2) med Nigel Hawthorne og Paul Eddington. Anden sæson af Blackadder med Rowan Atkinson og Miranda Richardson samt tredje sæson af The Office med Ricky Gervais og Martin Freeman lander også på tjenesten i juli og giver dig endnu flere grunde til at smile denne sommer.

Du kan også binge serien Land Girls fra 12. juli.

Filtrér oversigten

onsdag 5. juli
The Office UK britbox
5 jul 2023
00:04

Klassiske britiske komedier

Serie | Komedie
Læs omtale

Nyd nogle af de bedste britiske komedier, når flere prisvindende, ikoniske og bingeværdige BBC-serier tilføjes til BritBox-kataloget den 5. juli. Her kan du bl.a. glæde dig til Only Fools and Horses (Sæson 1 til 7) med David Jason og Nicholas Lyndhurst i hovedrollerne, samt Yes, Minister (Sæson 1 til 3) og Yes, Prime Minister (Sæson 1 og 2) med Nigel Hawthorne og Paul Eddington.

Anden sæson af Blackadder med Rowan Atkinson og Miranda Richardson samt tredje sæson af The Office med Ricky Gervais og Martin Freeman lander også på tjenesten i juli og giver dig endnu flere grunde til at smile denne sommer.

onsdag 12. juli
land girls 1
12 jul 2023
00:04

Land Girls – Sæson 1-3

Serie | Drama | Komplet Serie | 7.0 | 2009–2011
Læs omtale

Det prisvindende drama Land Girls udspiller sig i et krigstræt Storbritannien i 1940’erne.

Gennem tre sæsoner fortæller serien en historie om kærligheden, højdepunkterne og lavpunkterne for de såkaldte “Land Girls” – unge kvinder i Women’s Land Army, som arbejder hårdt for at “gøre deres del” på hjemmefronten, imens deres mænd kæmper på fremmed jord. Fra den faldefærdige Pasture Farm til den overdådige Hoxley Manor oplever du livet på landet gennem øjnene på de unge kvinder, som samtidig med at de arbejder hård, opbygger venskaber i skyggen af krigen, der vil vare livet ud.

I Land Girls kan du i hovedrollerne opleve Sophie Ward (Fra A Very British Scandal and Jane Eyre), Nathaniel Parker (Fra The Last Duel, The Beast Must Die og Grantchester), Jo Woodcock (Fra bl.a. Death In Paradise), Becci Gemmell (Fra bl.a. Call the Midwife), Mark Benton (Fra The Nevers og Death In Paradise) og Susan Cookson (Fra bl.a. Last Tango In Halifax)

onsdag 26. juli
Masterchef UK sæson 19
26 jul 2023
00:04

Masterchef UK – Sæson 19

Underholdning | Ny Sæson
Læs omtale

MasterChef UK-dommerne Gregg Wallace og John Torode skruer op for varmen, når den vildt populære kulinariske konkurrence sæson 19 går i gang. 45 talentfulde amatørkokke har hver deres chance for at imponere dommerne og deres smagsløg, men kun én vil blive kåret som MasterChef UK-mester 2023.

I den første episode af den nyeste sæson bliver den første gruppe af deltagere udfordret til at lave deres families livret med det formål at vise de erfarne dommere, hvem de er som kokke. Men med underkogt kylling, skilt is og nogle risikable mikrobølge-eksperimenter har risikoen aldrig været højere. De deltagere, der ikke klarede den første runde, får en ny chance for at imponere Gregg og John; når de bliver bedt om at tænke hurtigt i en opfindelsestest, hvor de skal levere en sød eller krydret ret. Nu er der for alvor skruet op for varmen!

I samme kategori

Back to top button