MånedsguidesBritBox

Nyt på Britbox i februar 2023

Britbox  byder i februar som sædvanlig på en blanding af dokumentar og serier herunder blandt andet den nye Make It At Market. Du får også friske afsnit af The Graham Norton Show hver torsdag

Filtrér oversigten

onsdag 1. februar
Make It At Market | BritBox Original Trailer | Coming Soon
1 feb 2023
00:04

Make It At Market – Sæson 1

Reality | 2023–
Læs omtale

Hvordan gør man en hobby til en forretning? Express fra britiske skærme, Make It At Market ser Dominic Chinea fra The Repair Shop arbejde sammen med et team af forretnings- og håndværkseksperter for at hjælpe en gruppe spirende iværksættere med at opfylde deres potentiale og leve af deres håndværkstalenter. Showet er filmet i hjertet af Leicestershires landskab og ser amatørhobbyister stå over for en række udfordringer, der vil afgøre, om de har det, der skal til for at gøre deres sidebeskæftigelse til en forretning i den virkelige verden, mens de udformer deres forretningsplaner. Følg de inspirerende rejser i eb blanding af amatørhåndværkere hentet fra hele Storbritannien, fra keramikere, smede og vævere til træarbejdere, juvelerer og møbelmagere, med et ønske om at ændre deres liv.

onsdag 8. februar
Guilt - Sæson 1 Britbox
8 feb 2023
00:04

Guilt – Sæson 1

Serie | Drama | 7.3 | 2019–
Læs omtale

Højtflyvende advokat Max og pladeforretningsejer Jake, kører ved et uheld en gammel mand ned på vej hjem fra et bryllup i Edinburgh. Beruset og uforsikret bliver Jake overtalt af Max til at dække over forbrydelsen i dette medrivende drama i fire dele. Men snart begynder venner og familie at have mistanke om, at dødsfaldet ikke var så tilfældigt, som det ser ud til, og brødrene oplever, at deres liv hurtigt falder fra hinanden, da deres desperate forsøg på at skjule deres skyld fører dem ind i en verden af skjulte dagsordener, hvor de ikke kan stole på nogle. Optaget på stedet i Skotland, Guilt fremhæver hovedrollerne Mark Bonnar (Line Of Duty, Unforgotten, begge på BritBox) og Jamie Sives (Crime, også på BritBox) som to fremmedgjorte brødre, der er kastet sammen af tragedie.

Heartbeat - Sæson 7 Britbox
8 feb 2023
00:04

Heartbeat – Sæson 7

Serie | Drama
Læs omtale

I sæson syv af Heartbeat køber Nick og Jo en forlovelsesring, men mens Graham godkender sin datters nyheder, er hendes mor Fiona ikke så glad. Greengrass’ emmer af følelser efter en bilulykke, og samfundet må håndtere eftervirkningerne, da en lokal kvinde bliver fundet død. Udspillet i 1960’erne i den fiktive landsby Aidensfield i North Yorkshire, fletter dette varigt populære komediedrama krimi og medicinske historielinjer sammen med et væld af farverige karakterer. Heartbeat, der kørte i mere end to årtier, blev et af Storbritanniens mest succesrige langvarige tv-shows og tiltrak et toppublikum på 14 millioner. Du kan også se sæson 1 til 6 af Heartbeat på BritBox

onsdag 15. februar
Cliveden: A Very British Country House Britbox
15 feb 2023
00:04
Læs omtale

For første gang i sin 350-årige historie lukker Cliveden House kameraerne ind for at fange livet i et britisk landsted i det 21. århundrede – både ovenpå og nedenunder – mens det femstjernede hotel forsøger at genopfinde sig selv for en ung, velhavende, international skare. Cliveden blev bygget i 1851 og var tidligere hjemsted for aristokrater og kongelige og var en favorit blandt dronning Victoria. Nu er en af Storbritanniens mest eksklusive landstedsdestinationer, Cliveden: A Very British Country House, som tager et kig bag kulisserne, mens luksushotellets 162 medarbejdere forbereder sig til en række VIP-begivenheder, herunder et besøg af den kommende kongelige brud Meghan Markle , der tilbragte sin sidste nat som almue på Cliveden før hendes ægteskab med prins Harry.

Maxine | BritBox  Trailer | Coming Soon
15 feb 2023
00:04

Maxine

Serie | Krimi | Seriepremiere | 6.8 | 2022–
Læs omtale

Det gribende true crime-drama Maxine undersøger skyen af mistanke, der faldt over skoleassistent Maxine Carr, spillet af den nytilkomne Jemma Carlton, og hendes viceværts forlovede Ian Huntley (Scott Reid – Line of Duty, White House Farm) under politiets efterforskning af en drabssag. Den lille britiske by Soham er rystet, da de ti-årige skolepiger Holly Wells og Jessica Chapman forsvinder i 2002. Da Maxines kæreste Ian indrømmer over for politiet, at han var den sidste person, der så dem, giver hun ham et alibi, men i takt med at efterforskningen eskalerer, bliver dette alibi undersøgt nærmere. Hvor langt vil Maxine gå for Ian, og hvor meget ved hun egentlig? Dette tredelte drama udforsker deres tumultariske forhold fra Maxines perspektiv – hvorfor hun løj for ham, og hvordan hun blev offentlig fjende nummer et – samt undersøger omfanget af politiets efterforskning af en tragisk sag, der chokerede Storbritannien

søndag 19. februar
EE BAFTA Film Awards 2023 | BritBox Exclusive
19 feb 2023
20:00

BAFTA Film Awards 2023

Underholdning
Læs omtale

Streamingtjenesten BritBox sørger for at bringe det 76. EE BAFTA Film Awards live til publikum i Danmark, Finland, Norge og Sverige. Showet styres i år af Richard E. Grant og Alison Hammond.

BritBox International udvider sin langvarige relation til BAFTA for at blive det eksklusive hjemsted for EE BAFTA Film Awards i otte lande, og de streamer priserne live kl. 20:00 dansk tid fra London, søndag den 19. februar, i USA, Canada, Australien og Syd Afrika, såvel som på tværs af Norden.

EE BAFTA Film Awards – den største aften inden for britisk film – hylder det allerbedste af britiske og internationale filmtalenter direkte fra Londons ikoniske Royal Festival Hall. Richard E. Grant vil være vært for ceremonien, mens Alison Hammond er vært for et nyt BAFTA-studie fra Royal Festival Hall, som en del af et udvidet showformat for 2023. I år bliver den røde løber præsenteret af Ali Plumb og Vick Hope.

“Hos BritBox International fremviser og hylder vi hver eneste dag talent, kreativitet og storytelling fra Storbritannien, for vores seere,” siger Reemah Sakaan, CEO for BritBox International. “BritBox og BAFTA deler en fælles vision om at hylde britisk ekspertise på skærmen og dele det med resten af verden. Vi er begejstrede for at udvide vores relation og bringe livedækningen af EE BAFTAs- ceremonien, og rød løber-underholdning til millioner af BritBox-abonnenter i otte lande globalt.

onsdag 22. februar
The Mallorca Files - Sæson 1 Britbox
22 feb 2023
00:04

The Mallorca Files – Sæson 1

Serie | Krimi | Seriepremiere | 6.7 | 2019–
Læs omtale

Den ambitiøse britiske detektiv Miranda Blake (Elen Rhys) og hendes tilbagelænede tyske partner Max Winter (Julian Looman) ligner det perfekte hold – hvis bare de kunne se det! Men da disse uoverensstemmende partnere begynder at løse nogle af Mallorcas mest mystiske sager, begynder deres personlige kemi at opbygges. Det perfekte eskapistiske detektivdrama til vinteren, The Mallorca Files er optaget på en række spektakulære steder på tværs af den spanske ø. I episode 1 bliver et nøglevidne myrdet i Palma Lufthavn, hvilket sætter gang i en kæde af bandelanddrab

fredag 24. februar
Beyond Paradise - Trailer | BBC
24 feb 2023
21:00

Beyond Paradise

Serie | Krimi | Seriepremiere | Ugentlige afsnit | 2023–
Læs omtale

Beyond Paradise er et helt nyt spin-off fra Death in Paradise (kan også streames på BritBox/C More) med friske episoder, der lander ugentligt fredage kl 21:00.

Vi følger den sprudlende, men geniale DI Humphrey Goodman (Kris Marshall – My Family, Love Actually, Sanditon) og hans forlovede, Martha (Sally Bretton – Not Going Out, The Office), når de flytter til den smukke Devonshire-kyst. Et nyt eventyr venter i Marthas hjemby, mens hun forfølger sin drøm om at drive sin egen virksomhed, mens Humphrey slutter sig til det lokale politi – og skal løse en række forvirrende mysterier, fra en hel familie, der forsvinder ud i den blå luft til en kvinde, der hævder, at hun blev angrebet af et spøgelse.

I Beyond Paradise medvirker også Dylan Llewellyn, kendt fra sin rolle som James i hitserien Derry Girls. Forfatteren Tony Jordan beskriver den seksdelte BritBox Original som en opløftende eskapisme, der sætter et spin på den engelske riviera på det show, folk kender og elsker.

Derudover på Britbox i februar

Bafta Awards 2023

Hosted by Richard E. Grant, don’t miss this star-studded awards ceremony live from Southbank Centre’s Royal Festival Hall in London. Nominees include some of the biggest names in British entertainment, including Bill Nighy, Colin Farrell, Eddie Redmayne, Emma Thompson and more.

Beyond Paradise

In this much-anticipated spin-off series, follow DI Humphrey Goodman (Kris Marshall) and his fiancée, Martha, as they start a new life on the Devon coast. Hoping for peace and quiet, it doesn’t take long for them to realize that country life isn’t so tranquil after all.

Ovenstående kan også ses på C More [CMore14dagegratis]

Kilde: Britbox presse

Læs også

I samme kategori

Back to top button