StreamingnytNet-TV

Nyt på Netflix her i december

Der er ny sæson af Dexter, The Vampire Diaries, Ringenes Herre-trilogien og meget mere på Netflix her i december.

Se mere herunder.

Dexter

Dexter er højtelsket af seere i hele verden – på trods af at han efterhånden har en del blod på hænderne. Følg med i sæson 6 og se om hans blodige mord nogensinde afsløres.
Premiere på Netflix d. 1. december

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

The Vampire Diaries

Vampyrbrødrene Stefan og Damon kæmper begge for at vinde den smukke Elenas hjerte. The Vapire Diaries er romantik, gys og drama på en gang. Nu kan du sætte tænderne i 3. sæson af den populære serie på Netflix.
Premiere på Netflix d. 1. december.

Spartacus: War of the Damned

Historien om den legendariske romerske gladiator Spartacus fuldendes i seriens sidste sæson War of the Damned. En serie spækket med blod, vold og sex.
Premiere på Netflix d. 1. december

Hell on Wheels

Hell on Wheels byder på korruption, grådighed, vold og amerikansk historie. Soldaten Cullen Bohannon fra USA’s sydstater drager mod nord for at hævn sig på den soldat, der dræbte hans kone under Den Amerikanske Borgerkrig.
Premiere på Netflix d. 1. december

The Kids Are All Right

I The Kids Are All Right spiller Annette Bening og Juliane Moore det lesbiske par, hvis liv forandres, da deres teenagebørn opsøger deres biologiske donor-far.
Premiere på Netflix d. 1. december

Lilyhammer sæson 2

Netflix har premiere på anden sæson af den originale serie “Lilyhammer”, der har Steven Van Zandt (“The Sopranos, E Street Band) i hovedrollen, fredag den 13. december kl. 12.01 AM PT. Alle otte episoder om mafiabossen som sendes i vidnebeskyttelse i Lillehammer i Norge vil være tilgængelig for Netflix-medlemmer i Holland, Danmark, UK og Irland samt USA, Canada og Latinamerika.

Turbo FAST

Turbo FAST er produceret af DreamWorks Animation Television med produktionstjenester leveret af Titmouse Inc. Serien er baseret på figurer skabt af David Soren fra DreamWorks Animations spillefilm “Turbo”.

Turbo FAST fra DreamWorks, er en højoktan komedieserie, som byder på toptunet underholdning, når Turbo og hans adrenalinafhængige venner tager på nye spændende eventyr, kører på de fedeste baner og kæmper mod de mest vanvittige udfordrere. Og selvom det nogle gange går vildt for sig, bakker sneglene altid hinanden op.

Ringenes Herre-trilogien

Følg Frodo, Aragorn og alle de andre i deres kamp for at tilintetgøre ringen på Netflix. Den storslåede filmtrilogi af Peter Jackson kan lige nu ses på Netflix – men kun indtil nytår.
Kan ses på Netflix nu og til og med 31. december.

He’s a Family Guuuuuy

Snart tilføjer Netflix endnu en sæson af den amerikanske kulttegnefilm Family Guy, hvor Peter Griffin udsætter sig selv og sin familie for lidt af hvert.
Premiere på Netflix d. 22. december.

Kilde: Netflix presse

I samme kategori

Abonnér
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
pdj
1. december 2013 12:25

Hey! I glemmer den vigtigste: Lilyhammer sæson 2 på Netflix fra 13. december

https://digitalt.tv/lilyhammer-saeson-2-pa-netflix-fra-13-december/#ixzz2mDn3c7Lb

Back to top button