HBO Max

Nyt om The Last of Us – Sæson 2

HBO har nyt om The Last of Us, de bekræfter nu, at Kaitlyn Dever (Dopesick) er klar til sæson 2. Dever vil spille karakteren Abby, en dygtig soldat, hvis sort-hvide syn på verden udfordres, når hun søger hævn for dem, hun elskede. Kaitlyn Dever repræsenteres af UTA og Felker Toczek Suddleson Abramson McGinnis Ryan.

The Last of Us havde premiere i 2023. Den kritikerroste publikumsfavorit, baseret på spillet af samme navn, blev hurtigt et globalt fænomen. Historien udspiller sig tyve år efter, at den moderne civilisation er blevet ødelagt. Joel, en hærdet overlever, får til opgave at smugle den 14-årige Ellie ud fra en strengt reguleret karantænezone. Hvad der ved første øjekast synes at være en simpel opgave, bliver hurtigt til en brutal rejse, hvor de må stole på hinanden for at overleve.

Craig Mazin og Neil Druckmann, som er seriens executive producenter, skabere, instruktører og manuskriptforfattere, udtaler:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Vores castingproces for sæson 2 har været identisk med sæson 1: vi leder efter verdensklasse skuespillere, der indkapsler sjælene af karaktererne i kildematerialet. Intet betyder mere end talent, og vi er begejstrede for at have en anerkendt performer som Kaitlyn til at slutte sig til Pedro, Bella og resten af vores familie.”

Rollelisten for første sæson inkluderede Pedro Pascal som Joel, Bella Ramsey som Ellie, Gabriel Luna som Tommy, Anna Torv som Tess, Nico Parker som Sarah, Murray Bartlett som Frank, Nick Offerman som Bill, Melanie Lynskey som Kathleen, Storm Reid som Riley, Merle Dandridge som Marlene, Jeffrey Pierce som Perry, Lamar Johnson som Henry, Keivonn Woodard som Sam, Graham Greene som Marlon, Elaine Miles som Florence, Ashley Johnson som Anna og Troy Baker som James.

The Last of Us er skrevet og executive produceret af Craig Mazin (Chernobyl) og Neil Druckmann. Serien er et samarbejde med Sony Pictures Television og er executive produceret af Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan og Rose Lam. PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint og Naughty Dog er producenter.

Kilde: HBO Max presse

creativeref:1011l108896

I samme kategori

Back to top button