Streamingnyt

Nyt eksklusivt indhold på Min Bio

min bio nordisk filmMin Bio lægger stor vægt på at levere indhold af høj kvalitet til de mindste, og har tilføjet endnu en hyggelig serie til listen. Det er Byens Helte, som oprindeligt er svensk, hvor den er kendt som Stadens Hjälter. Serien har fået stor succes hos vores naboer på den anden side af vandet. Min Bio har købt rettighederne til serien og har selv produceret dansk tale. Derfor kan Min Bio, som de eneste, vise denne populære serie i Danmark, og børnene har allerede taget imod den med åbne arme. ”Vi synes selv, at det er en rigtig skøn serie, og derfor skulle den også til Danmark! Vi er meget stolte af resultatet, og successen med at transformere en udenlandsk serie til eksklusivt dansk indhold”, siger Ida Schmidt, redaktør på Min Bio.

Byens Helte foregår i en mindre by, fuld af hverdagshelte, der rykker ud og hjælper indbyggerne og hinanden, når det brænder på. De fanger tyve, slukker brande, løser besynderlige mysterier og meget andet. Vi møder blandt andet brandbilen Bettina, politibilen Polle og den skøre and, Hotdog Hugo, som altid er klar på eventyr.

Udover Byens Helte viser Min Bio også eksklusivt afsnit af serierne LEGO Chima, LEGO Ninjago samt hele 2. sæson af LEGO Friends, som den eneste streamingtjeneste i Danmark! ”LEGO serierne har altid været et kæmpehit, både hos drenge og piger”, siger Ida Schmidt. Chima og Ninjago universerne er rå og spændende, fyldt med action og kampe, hvor Friends er proppet med pastelfarver, shopping og tøsesnak, så der er noget for alle! ”Vi synes det er vigtigt at favne hele vores målgruppe, og derfor prioriterer vi også at der hver fredag er nyheder til både drenge og piger, store som små”, siger Ida Schmidt.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Kilde: Min Bio

I samme kategori

Back to top button