TV-Nyt

Nyt dansk sketchshow på TV 2 – Grand Danois

tv 2 grand danois
Foto: Alex Almbjerg / TV 2

TV 2 har tirsdag 1. november premiere på det nye danske sketchshow ‘Grand Danois’, hvor også bl.a. Anders Grau, Lars Hjortshøj, Niels Hausgaard og Bodil Jørgensen medvirker.

’Grand Danois’ er et nyt, dansk, satirisk sketchshow, hvor vi møder komikere og skuespillere forklædt som danskere i alle afskygninger – høj og lav, tyk og tynd, fra øst eller vest for Storebælt – og hvor emner som danskhed, dyr, sundhed, religion, familieliv, arbejdsliv, kærlighed og lov og orden bliver vendt.

For er der noget, vi danskere gerne vil, så er det at udtale os om alt her i livet, og det får programmets medvirkende i den grad lov til. Intet emne er for kedeligt, og tankerne bliver med garanti sat i gang hos dig. Måske kan du genkende dig selv? Måske lyder det som naboens sure opstød? Eller måske er det som at høre på din gamle far, der bare aldrig er sjov?

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

’Grand Danois’ har premiere på TV 2 mandag 31. oktober klokken 21.25. Niels Hausgaard og Anders Grau er ankermændene gennem otte programmer, og blandt de deltagende komikere og skuespillere ses Mick Øgendahl, Bodil Jørgensen, Lars Hjortshøj, Thomas Warberg, Lærke Winther, Henrik Birch og mange, mange flere.

Den unge komiker…
Den danske stand-up komiker Anders Grau vandt i 2013 prisen som årets talent ved ‘Zulu Comedy Galla’. Året efter stod han på scenen med sit soloshow ‘Bekymringsfabler’.

Anders Grau har blandt andet været forfatter på TV 2-programmerne ‘Live fra Bremen’ og har også medvirket i underholdningsprogrammerne ‘Det Alt for Store Linda P Show’ på TV 2 ZULU.

… og den erfarne satiriker
Niels Hausgaard har været aktiv siden 70’erne og er kendt for sine sange og underspillede komik – typisk leveret med en humoristisk og lun blanding af menneskekundskab og samfundssatire.

I 90’erne blev han sammen med Erik Clausen danmarksberømt med tv-programmerne ’Clausen & Hausgaard’. Niels Hausgaard har turneret landet tyndt med sine shows.

Se med, når ‘Grand Danois’ fortæller alt om, hvad der i virkeligheden binder os alle sammen, og hvad der overhovedet ikke gør.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button