Lyd produktnyt

Nye trådløse MultiRoom-højtalere s-Living One og Three fra JAYS

Den svenske producent JAYS, der udvikler både livsstils- og lydprodukter udvider nu sin portefølje af højttalere med to nye trådløse MultiRoom højttalere, s-Living-serien.

S-Living-serien beskrives som ægte Hi-Fi-højttalere, designet til at kunne integreres i dit moderne hjem, fyldt med de nyeste teknologier. Fuldt kompatibel med dit smart home og med moderne streamingtjenester.

S-Living-højttalerne er et resultat af fusionen mellem Clint og JAYS, som fandt sted tidligere på året. Højttalerne i s-Living-serien er certificerede til de mest populære og moderne streamingprotokoller, såsom GoogleCast, AirPlay 2 og Spotify Connect. Der er dog ikke indbygget mikrofon.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

De første produkter, der lanceres i s-Living-serien er s-Living One og Three, og de kommer begge med et touch-panel med features, der gør dem nemme at betjene i det daglige.

JAYS s_living_one

S-Living One beskrives i pressemeddelelsen som en elegant, kompakt MultiRoom-højttaler lavet til de mindre og mellemstore værelser såsom køkkenet eller soveværelset.

 

JAYS s living three

S-Living Three skulle være en kraftfuld stereohøjttaler, der er skabt til at fylde større rum, såsom din stue.

Pris og tilgængelighed

S-Living One og Three fås i farverne “concrete white” og “graphite black”. De vil være tilgængelige i butikkerne omkring december. For mere information, se https://www.jaysheadphones.com/speakers/home

S-Living One fås til en vejledende pris på DKK 1.999,-

S-Living Three fås til en vejledende pris på DKK 2.799,-


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button