Smart Home produktnyt

Nye Tado intelligente termostatprodukter

tado° lancerer nu sit nye trådløse Smart Thermostat Starter Kit. Dette vil gøre det enklere for kunden at vælge sit produkt, det vil lette installationen og er kompatibelt med alle varmesystemer. Derudover lancerer tado° også sin nye Wireless Temperature Sensor, som muliggør mere præcis aflæsning, kontrol og komfort i boligen. Da de netop er trådløse, kan de placeres hvor som helst i rummet, så beboerne så nemt som muligt kan tilpasse rumtemperaturen på selve sensoren.

V3+ Starter Kit udvalget udvides

Det udvidede Smart Thermostat V3+ Starter Kit er kompatibelt med 95% af alle varmesystemer og giver dermed en hidtil uset integration og kontrol med alle mulige forskellige centralvarmefyr, uanset producent. Hvis der ikke er en kablet rum-termostat forbundet til centralvarmefyret, så er det nye Wireless Smart Thermostat Starter Kit det helt rette valg. De to enkle Starter Kit muligheder, bestående af enten en kablet eller en trådløs variant, gør det både nemmere og billigere for kunden at vælge det rette set-up.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Nye Wireless Temperature Sensors

De nye trådløse temperatursensorer er udstyret med temperatur- og fugtighedsmåler og understøtter den praktiske, centrale styring af flere Smart Radiator Thermostats i et eller flere rum. Ved at adskille temperaturmåleren fra opvarmningskilden bliver det muligt at opnå en mere præcis og behagelig tilpasning af klimaet i det enkelte rum. Den gør det også muligt for hjemmets beboere manuelt at justere på selve enheden. Endelig er det muligt at placere de trådløse temperatursensorer, hvor end det giver mest mening at foretage målingerne, som fx på et børneværelse eller i en fugtig kælder. Wireless Temperature Sensors komplimenterer tado° Air comfort Skill, som giver brugerne mulighed for at overvåge indeklimaet og tilvejebringe en detaljeret indsigt og brugbare råd, der kan sikre et sundere indeklima.

I tråd med det prisvindende tado° design, har også Wireless Temperature Sensors det samme elegante ydre, der sikrer en ensartethed i hele tado° produktporteføljen. Sensorerne kan placeres hvor som helst i rummet og falder helt naturligt ind i omgivelserne.

Pris og tilgængelighed

  • Starter Kit – Wired Smart Thermostat V3+: DKK1.599,-
  • Starter Kit – Wireless Smart Thermostat V3+: DKK 1.799,-
  • Wireless Temperature Sensor: DKK 649,-

De nye Smart Thermostat Starter Kits og Wireless Temperature Sensors er tilgængelige fra i dag på tado.com.

Kilde: Tado presse

I samme kategori

Back to top button