Månedsguides

Nye serier og film du kan se uden abonnement i juni 2024

I en verden, hvor streamingtjenester fortsætter med at hæve deres abonnementspriser, og omkostningerne generelt stiger, kan det være en udfordring at opretholde dine streamingvaner uden at bruge en formue. I denne artikel fokuserer vi derfor på streaming, der ikke sprænger dit husholdningsbudget. Alt i denne guide kan nemlig streames, uden at du skal til at investere i et abonnement.

Her i denne guide kigger vi primært på, hvad du kan streame på DRTV, og hvad du kan låne af film på Filmstriben.dk

Serier på DRTV i juni 2024

fredag 7. juni
Smertepunkt trailer tekst
7 jun 2024
06:00

Smertepunktet

Serie | Drama | Seriepremiere
Læs omtale

Smertepunktet er titlen på en ny svensk dramaserie med David Dencik. Den har kørt på svenske SVT og nu har DRTV meldt premieredato ud. Alle tre afsnit af serien kan ses den 7. juni klokken 06:00 på DRTV.

Dramaserien er baseret på virkelige hændelser og i 3 afsnit af en time.

Smertepunktet – det handler den om

Serien dykker ned i det kontroversielle teaterprojekt “7:3” af den berømte dramatiker Lars Norén. I “7:3” stod dømte fanger på scenen og fremførte tekster om deres nazistiske ideologi. Forestillingen skabte stor debat og rystede Sverige i grunden.

Smärtpunkten skildrer den kreative proces bag “7:3” og de etiske dilemmaer, som Norén og hans team stod over for. Serien undersøger også de mørke sider af mennesket og grænserne for kunstnerisk frihed.

David Dencik spiller Lars Norén i serien, og Maria Sid ses i rollen som teaterproducenten Isa Stenberg. Derudover medvirker Einar-Hugo Strömberg, Martin Nick Alexandersson og Linus Gustafsson i centrale roller.

Det svenske medie Filmtopp.se har set serien og kalder den godt lavet, spændende og unikt.

mandag 10. juni
In Her Car - Trailer (english)
10 jun 2024
06:00

Den ukrainske chauffør

Serie | Drama | 2024–
Læs omtale

Ukrainsk dramaserie fra 2023 (afsnit 6-10).

Under krigen i Ukraine giver psykologen Lydia en række forskellige personer et lift i sin bil. Nu kører hun teenagepigen Solya mod grænsen, for Solyas adoptivmor vil have hende i sikkerhed. Men undervejs lykkes det Solya at stikke af. Hun vil finde sin biologiske mor – en kendt, men korrupt politiker.

fredag 14. juni
Das Boot - Sæson 4 DR TV
14 jun 2024
06:00

Das Boot – Sæson 4

Serie | Drama | Ny Sæson | 7.5 | 2018–
Læs omtale

August 1943. Søløjtnant Buchner har mistanke om, at han har en stikker om bord på sin ubåd. Samtidig er Wilhelm og Hannie Hoffmann i Berlin til premieren på en film, der er baseret på Wilhelms søn Klaus’ bedrifter. Wilhelm og Klaus diskuterer, hvordan de kan styrte nazistyret. Men det er farligt at lægge planer mod Hitler.

fredag 21. juni
namastay DR serie
21 jun 2024
06:00

Nama Stay

Serie | Dansk Komedie | Seriepremiere
Læs omtale

”Nama Stay” er en ny komediedramaserie fra Paprika Steen i forening med sin bror Nikolaj Steen, som er instruktør. Paprika Steen og Lars Brygmann spiller hovedrollerne og tager udgangspunkt i det luksuriøse campingfænomen “glamping”.

Serien følger ægteparret Charlotte og Andreas’ drøm om at drive glampingstedet “Nama Stay”. Drømmen om luksus og ro viser sig dog hurtigt at være et mareridt, da gæsterne er langt mere krævende end parret havde forventet. Det hjælper heller ikke, at de finder ud af, at Nama Stay muligvis ligger på en giftgrund.

Alle syv afsnit af komediedramaet kan ses den 21. juni på DRTV. De to første afsnit kan ses på DR1 lørdag den 22. juni klokken 20.00. De næste afsnit sendes de fem efterfølgende lørdage.

Namastay DR
Johannes Nymark og Magnus Haugaard Foto: Pineapple Entertainment

Medvirkende: Lars Brygmann, Paprika Steen, Lærke Winther, Peter Gantzler, Ellaha Lack, Rosemarie Mosbæk, Magnus Haugaard Petersen, Johannes Nymark, Stine Schrøder Jensen, Alexander Clement, Amaile Lindegaard, Ole Boisen og Arthur Smith.

fredag 28. juni
Hotel Portofino - Sæson 3 DR TV
28 jun 2024
06:00

Hotel Portofino – Sæson 3

Serie | Drama | Ny Sæson
Læs omtale

Sæson 3: Britiske Bella har åbnet et hotel på den italienske riviera med sin familie. Året er 1929. Sæsonen er forbi, og hotellet er næsten tomt. Bella forbereder sig på sin far og sin søsters ankomst. Men også hendes mand, Cecil, dukker op – og han meddeler den forbløffede Bella, at han vil skilles. Men Cecil stiller et krav, som gør Bella rasende.

Du kan også tjekke den mere komplette premiere oversigt for DRTV her

Nye film du kan streame på Filmstriben i juni 2024

Bemærk det er ikke alle kommuner der tilbyder adgang til Filmstriben.dk

Harepatruljen: Det store æggekup

Harepatruljen: Det store æggekup

Et svært år
Fisherman’s friends: One & all
From the east
Harepatruljen – det store æggekup
I, you, he, she
Kald mig Lucia
Last summer
No home movie
The plumber
The Stones and Brian Jones

I samme kategori

Back to top button