Streamingnyt

Nye sæsoner af Empire og Blacklist på vej på Viaplay

viaplay_premier_collageSelvom sommeren og lyse nætter lakker mod enden, så kan du glæde dig til hyggelige stunder på sofaen med Viaplay.

De mørke efterårsmåneder byder nemlig på masser af spænding, latter, dramatik og krimi – Viaplay har netop lanceret den nye serie Blunt Talk, og nu løfter de så sløret for datoer for nye sæsoner af 2 populære Viaplay serier.

Empire, Sæson 2- premiere 24/9

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Mere end 17, 6 mio. så sæsonfinalen af Empire i USA, hvilket gør serien til en af årets hotteste serier. Serien handler om Lucious Lyon, spillet af Terrence Howard, som er kongen af Hip Hop og ejer af musikimperiet Empire. Han er charmerende, klog og så er han CEO for Empire Entertainment – og en tidligere gangster. Hans musik imperium har høstet stor succes i mange år, men alt ændrer sig, da han finder ud af, at han lider af en sygdom, som vil gøre ham lam inden for 3 år. Serien fortsætter, hvor den slap – og der er ikke sparet på familiedramaet, musikken eller magten.

Blacklist, sæson 3 – premiere 2/10

I Blacklist forsætter vi med at følge Red Reddington og Elizabeth Keen i den meget roste serie, der bl.a. er produceret af Jon Bokenkamp og John Davis.

I årtier har eks-agenten Raymond “Red” Reddington (James Spader, “The Office”, “Boston Legal”) været en af FBI’s mest eftersøgte forbrydere, indtil han på mystisk vis overgav han sig til FBI, og sammen jager de personer på Reds “blacklist” som inkluderer alt fra korrupte politikere, mafialedere, spioner og terrorister.

Blunt Talk, sæson 1 – havde premiere 23/8

Blunt Talk er klassens nye dreng! Blunt Talk handler om den britiske nyhedsoplæser Walter Blunt, som flytter til Los Angeles sammen med sin alkoholiserede assistent og efterlader et væld af børn og mislykkede ægteskaber bag sig. Sammen har de en ambition om at erobre og ændre amerikansk nyheds -TV, men Walthers skødesløse beslutninger – både privat og fagligt – gør det svært.

I samme kategori

Back to top button