Radio og Podcast Nyt

Nye radiostemmer på populære P4-programmer

Inden længe er der to nye stemmer på P4, når to nye værter den 1. november træder ind bag mikrofoner i de populære P4-programmer ’Diva & Dario’ og ’P4 Aften’.

Sara Otte bliver således Dennis Johannessons nye medvært i lørdagsprogrammet ’Diva & Dario’, mens Christine Milton er ny vært på ’P4 Aften’.

De to nye værter overtager to af Britt Berglunds pladser i radiostudiet, da Berglund, der har været vært på både ’P4 Aften’ og ’Diva & Dario’, har valgt at stoppe i DR den 1. november.

Selvom både Sara Otte og Christine Milton fra begyndelsen af november er nye i hver sit program, er det to værter, hvis stemmer man allerede har hørt mange steder.

Sara Otte kommer fra et job som vært på P4 Sjælland, mens hun også tidligere har stået bag værtsmikrofonen hos P3 og været redaktør på ’Aftenshowet’. Christine Miltons stemme vil mange kende fra DR3, hvor hun har været kanalstemme, og fra P7 Mix, hvor hun har indtaget værtsrollen på flere programmer, ligesom hun også har og har haft en mangeårig karriere som sangerinde.

Kender radiomediet
Lytterne kan derfor se frem til to dygtige og erfarne værter, som kender radiomediet, forklarer Lars Daneskov, der er kanalredaktør på P4.

– På P4 vil vi gerne have værter, der oven i deres faglighed og professionalisme også bare tør være sig selv. Det tør både Sara Otte og Christine Milton. Det er to enormt dygtige værter, som allerede har rigtig mange radiokilometer i benene og har en blanding af viden og naturlighed, som P4-lytterne roligt kan glæde sig til, når de nu træder ind i nogle af kanalens kendte og elskede formater, siger Lars Daneskov, der samtidig takker Britt Berglund for en stor indsats gennem årene.

’Diva & Dario’, der sendes hver lørdag fra 14-16, har været ét af P4’s faste lørdagsprogrammer siden 2016, mens ’P4 Aften’ betegnes som Danmarks største levende jukebox, som alle dage fra kl. 18 til 21 spiller masser af musik og lytternes ønsker.

Kilde: DR presse

I samme kategori

Back to top button