Streamingnyt

Nye Netflix juletitler på vej – Se 2020 guiden her

Julen er så småt på vej, og Netflix har traditionen tro og masser af ny juleunderholdning på vej hjem til dig.

Der er masser af muligheder for hygge med kæresten eller hele familien med en glædesfyldt comedy, slappe af og drømme sig væk til en magisk romance eller nyde et tilfredsstillende binge, mens du får dit julepynts-fix.

Herunder kan du finde kommende Netflix-juletitler, til at fejre the most wonderful time of the year.

onsdag 28. oktober
Holidate
28 okt 2020
09:00

Holidate

Film Drama, Julefilm
Netflix
Læs omtale

Sloane (Emma Roberts) og Jackson (Luke Bracey) hader juledagene. De ender altid det samme sted: Single, siddende ved børnebordet – eller fanget på en akavet date. Men da de to mødes en helt ekstraordinært dårlig jul, indgår de en aftale om at være hinandens ”holidate” ved alle festlige anledninger det kommende år. Med deres delte foragt for helligdage og enighed om, at de slet ikke er romantisk interesserede i hinanden, udgør de det perfekte par. Men som året med de mange absurde festligheder er ved at være forbi, finder Sloane og Jackson imidlertid ud af, at glæden ved at dele alt det, de hader, måske kan vise sig at være noget, de mod forventning ender med at elske.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
torsdag 5. november
Operation Christmas Drop netflix
5 nov 2020
09:00

Operation Christmas Drop

Film Drama, Julefilm
Netflix
Læs omtale

I jagten på en forfremmelse fravælger kongresmedhjælperen Erica Miller familiejulen for at rejse over Stillehavet på chefens ordrer. Da hun lander på flyvevåbnets base ved vandet, støder hun ind i sin guide, kaptajn Andrew Jantz, der udmærket er klar over, at Ericas opgave består i at finde gode grunde til at lukke ned for anlæggets økonomiske støtte. Kaptajnens kæledyrsprojekt ”Operation: Christmas Drop” – der er en oprigtig, flere årtier gammel tradition, hvor gaver og varer bliver leveret med faldskærm til beboerne på de fjerntliggende naboøer – har fået lovgiverne til at overveje, om hans enhed mon har for meget energi i overskud. På trods af deres umiddelbart modstridende holdninger bløder Erica op, da hun på egen krop oplever den stærke fællesskabsånd i Andrews adopterede hjem.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
tirsdag 10. november
ff986869 bc9d 4f45 a7f6 2203309bbbdf
Ny serie
10 nov 2020
09:00

Dash & Lily

Serie Drama, jul
Netflix
Læs omtale

Modsætninger tiltrækkes i julen, da den kyniske Dash og glade Lily udveksler beskeder og udfordringer i en rød notesbog, som de sender frem og tilbage i New York.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
fredag 13. november
Jingle Jangle Netflix
13 nov 2020
09:00

Jingle Jangle: A Christmas Journey

Film Drama, Julefilm
Netflix
Læs omtale

Jingle Jangle: A Christmas Journey er en helt igennem frisk og livlig familieferiebegivenhed, et musical-eventyr og en visuel forestilling, der vil ses mange år ud i fremtiden. Filmen foregår i den strålende og pulserende by Cobbleton, hvor vi følger den legendariske legetøjsmager Jeronicus Jangle (Academy Award-vinder Forest Whitaker), hvis fantasifulde opfindelser sprudler af legesyge og krøllede tanker. Men da hans betroede lærling (Emmy-vinder Keegan-Michael Key) stjæler hans mest værdifulde værk, er det op til hans ligeså smarte og opfindsomme barnebarn (newcomer Madalen Mills) – og en længe glemt opfindelse – at hele gamle sår og atter vække magien til live. Fra fantasi af forfatter-instruktøren David E. Talbert og med originale sange af John Legend, Philip Lawrence, Davy Nathan og “This Day”-optræden af Usher og Kiana Ledé minder Jingle Jangle: A Christmas Journey os om styrken ved familie og mulighedernes kraft.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
onsdag 18. november
Netflix
Holiday home makeover
18 nov 2020
09:00
Læs omtale

Benjamin Bradley, bedre kendt som Mr. Christmas, er en veteran inden for boligindretning og er – på en sund måde – fuldstændig besat af julen. For Mr. Christmas handler julen om at fejre kærligheden, livet, familien og venner gennem betydningsfulde traditioner. I den nye Netflix-serie Holiday Home Makeover with Mr. Christmas tager Bradley dig med på en tur bag kulisserne, når han gør bedst mulig brug af sin design-ekspertise og enorme samling af julepynt. Udstyret med lys, guirlander og englehår nok til at dække hele Nordpolen arbejder han og teamet i døgndrift for at bringe julestemning til familier og samfund, der fortjener en hjemme-makeover op til den gladeste tid på året. Mr. Christmas inviterer seere med til at sparke julesæsonen i gang og blive inspireret til at tage deres egen julepyntning og traditioner til det næste niveau.

Holiday Home Makeover with Mr. Christmas er produceret af Stephen David Entertainment, et Banijay Group-selskab. Executive Producere inkluderer Stephen David, Tim W. Kelly, Bianca Barnes-Williams, Benjamin Bradley, Jonathan Soule og Chaz Morgan.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
torsdag 19. november
Netflix
The Princess Switch Switched Again
19 nov 2020
09:00

The Princess Switch: Switched Again

Film Drama, Julefilm
Netflix
Læs omtale

Da hertuginde Margaret uventet arver tronen til Montenaro og går ind i en hård tid med kæresten Kevin, er det op til hendes dobbeltgænger, prinsesse Stacy af Belgravia, at få stjerneparret til at finde sammen igen… men helingen af deres kærlighed kompliceres, da en flot, royal, ung mand, der er opsat på at stjæle Margarets hjerte, pludselig dukker op. Og tilføj så lige den uventede ankomst af Margarets uhyrligt festglade kusine Fiona, en tredje lookalike, der har sine egne ambitioner – og så har du opskriften på tredobbelt jule-trouble!

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
søndag 22. november
Dolly Partons Christmas on the Square netflix
22 nov 2020
09:00

Dolly Parton’s Christmas on the Square

Film Drama, Julefilm
Netflix
Læs omtale

En rig og modbydelig kvinde, Regina Fuller, vender hjem til sin lille hjemby efter sin fars død for at smide alle ud og sælge jorden til en, der udvikler storcentre – lige før jul. Efter at have lyttet til historier fortalt af de lokale indbyggere, genfundet kontakten til en gammel flamme og taget imod vejledning fra en ægte engel begynder Regina dog så småt at skifte mening. Dette er historien om familie, kærlighed, og hvordan julestemningen i en lille by kan optø selv de koldeste hjerter. Indeholder 14 originale sange med musik og tekster af Dolly Parton.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
onsdag 25. november
The Christmas Chronicles Part Two
25 nov 2020
09:00

The Christmas Chronicles: Part Two

Film Drama, Julefilm
Netflix
Læs omtale

Det er to år siden, at søskendeparret Kate (Darby Camp) og Teddy Pierce (Judah Lewis) reddede julen, og meget har ændret sig siden da. Kate, der nu er en kynisk teenager, tilbringer modvilligt julen i Cancun sammen med sin mors nye kæreste og hans søn Jack (Jahzir Bruno). Uvillig til at acceptere den nye familiekonstellation, beslutter Kate sig for at løbe væk hjemmefra. Men da en mystisk, magisk ballademager ved navn Belsnickel truer med at ødelægge Nordpolen og gøre en ende på julen for altid, trækkes Kate og Jack helt uventet ind i et nyt eventyr med Julemanden (Kurt Russell). Skrevet og instrueret af Chris Columbus (Home Alone, Harry Potter) og med Goldie Hawn er The Christmas Chronicles 2 et actionfyldt eventyr for hele familien, der er proppet med varme, humor og julestemning.

Medvirkende: Kurt Russell, Goldie Hawn, Jahzir Bruno, Kimberly Williams-Paisley, Julian Dennison, Tyrese Gibson med Judah Lewis og Darby Camp

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
tirsdag 1. december
Netflix
Angelas Juleoenske
1 dec 2020
09:00

Angelas juleønske

Film Animation, Julefilm
Netflix
Læs omtale

Angela’s Christmas Wish er en hjertevarm, animeret fortælling om en målrettet lille pige, der sætter sig for at genforene sin familie inden juleaften. Baseret på karakterer af den Pulitzer-prisvindende forfatter Frank McCourt er det en følsom og sjov historie om vigtigheden af familie og samvær.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
Netflix
preview
1 dec 2020
09:00

Julefilmene vi er rundet af

Dokumentar jul
Netflix
Læs omtale

Denne dybdegående dokumentarserie går bag kulisserne på to ikoniske julefilm (Elf og The Nightmare Before Christmas) med behind-the-scenes-materiale og interviews med både de medvirkende og crew-medlemmer.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Hjem til Jul – sæson 2 i december

Hjem til jul

Udover nedenstående , så er der også premiere på sæson 2 af den norske juleserie, Hjem til Jul, i december. Netflix har dog endnu ikke sat konkret dato på denne.

Netflix juletitler oversigt 2020

Netflix juleindhold infografik

Kilde: Netflix presse

I samme kategori

Back to top button