TV-Nyt

Nye Hamilton på C More

CMore logoC More og TV4 har bestilt to sæsoner af en helt ny serie om Sveriges mest elskede agent – Carl Hamilton. I serien møder vi en ung Hamilton og får historien om, hvordan han blev agent. C Mores originale serie starter optagelserne i løbet af 2017.

– Vi har i lang tid ledt efter en stærk lokal produktion med internationalt potentiale, og med Hamilton føler vi virkelig, at vi har fundet præcis det, vi søgte. Hamilton er et af de stærkeste varemærker i Norden med en hovedkarakter, som publikum elsker. Historien i vores nye serie belyser også, hvad der sker i vores verden netop nu, siger Josefine Tengblad, dramachef for TV4 og C More.

Den nye serie, som foregår i nutiden, fokuserer på øgede spændinger mellem USA og Rusland som baggrund. Det er her, vi møder Carl Hamilton på sin første opgave i Europa. Jan Guillous elskede bøger om den svenske agent, som arbejder på den internationale scene, er en af de mest populære bogserier nogensinde i Sverige og er blevet filmatiseret med Stellan Skarsgård, Peter Stomare og Mikael Persbrandt i hovedrollerne. Nu er det så blevet tid til, at en ny skuespiller påtager sig rollen som Sveriges mest kendte agent, når en ny Hamilton-historie skal skabes.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Hovedforfatterne til serien er Petter S. Rosenlund, som blandt andet har skrevet den roste verdenssucces “Kampen om det tunge vand”. Serien produceres inden for rammerne af en samproduktion mellem IRLC og produktionsselskabet Dramacorp. Executive producer er Patrick Nebout, som tidligere har produceret blandt andet Midnatssol, og producent er Mia Sohlman, som tidligere har stået bag serien Blå øjne. Serien om Hamilton får premiere på C More og vil senere blive vist på TV4.

Kilde: C More

I samme kategori

Back to top button