Streamingnyt

Nye danske talenter i The Rain sæson 2 på Netflix

Produktionen af anden sæson af The Rain, den første danske originale serie fra Netflix, gik igang i sidste uge, og nu melder streaming-tjenesten, at den kommende sæson har endnu flere unge nordiske talenter på rollelisten.

Blandt de nye skuespillere, der støder til i anden sæson, er danske Natalie Madueño (Bedrag, Råzone) og Clara Rosager (En To Tre Nu!, Journal 64), og også svenske Evin Ahmad (Beyond Dreams, Girls of the Sun) er med, når The Rain vender tilbage i 2019.

Om The Rain:
Solidaritet og loyalitet bliver sat på den ultimative prøve i en verden, hvor naturen og virussen bliver fortsat farligere, og hvor ingen kan vide, hvem der er venner, og hvem der er fjender. Efter at have undsluppet Apollon og hendes fars faste greb, begiver Simone sig ud på en farefuld rejse for at finde en kur imod virusen, som langsomt overtager Rasmus’ krop. Men da virussen begynder at tage ny form inden i ham, er spørgsmålet nu, om det er Rasmus, der er i fare, eller om det er ham, der er en trussel mod verden.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

The Rain er skabt af Jannik Tai Mosholt (Borgen, Rita, Follow the Money), Esben Toft Jacobsen (The Great Bear, Beyond Beyond) og Christian Potalivo (The New Tenants, Long Story Short), mens rollerne bl.a. besættes af Alba August (Förtroligheten, Jordskott og Unge Astrid), Mikkel Boe Følsgaard (En Kongelig Affære, Arven), Lucas Lynggaard Tønnesen (Tidsrejen, Kvinden i Buret), Lars Simonsen (Broen, Broderskab), Sonny Lindberg (Arven, Anti), Jessica Dinnage (Den Skyldige), Lukas Løkken (En-to-tre-nu!) og Johannes Kuhnke (Force Majeure).

Anden sæson får premiere på Netflix verden over i 2019.

Kilde: Netflix presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button