Streamingnyt

Nye comedy specials på HBO Nordic

hbo nordicHBO Nordic har premiere på hele tre HBO comedy specials i dette efterår med henholdsvis Tig Notaro, Will Ferrell og Amy Schumer.

TIG NOTARO: BOYISH GIRL INTERRUPTED har premiere 23. august
En af tiden mest omtalte komikere laver hendes første HBO special med TIG NOTARO: BOYISH GIRL INTERRUPTED, hvor den grammynominerede komiker optræder foran et live publikum. Programmet er produceret specielt til HBO af Funny or Die, og det blev optaget den 31. maj i Wilbur Theatre i Boston. Notaro kommer rundt om mange emner, og blandt dem kan nævnes hendes forlovedes første møde med hendes familie i Mississippi, sikkerhedstjek i lufthavnen, jagten på den perfekte julemand, grinelyde og det sjove i at sende vildledende beskeder til vennerne.
I sine shows er Notaro kendt for at tage udgangspunkt i meget personlige oplevelser, hvilket også inkluderer hendes brystkræftdiagnose og den efterfølgende fjernelse af brystet.Tig Notaro: Boyish Girl Interrupted Cutdown Tease (HD)
Tig Notaro: Boyish Girl Interrupted Cutdown Tease (HD)

Annonce - artiklen forsætter nedenunder


FERREL TAKES THE FIELD har premiere 13. september
Funny or Die har i samarbejde med Major League Baseball lavet denne HBO Special, der viser Ferrells unikke dag, da han d. 12. marts i år indtog banen på 10 forskellige positioner for 10 forskellige hold – bl.a. Padres og Dodgers. Via velgørenhedsorganisationen Cancer For College er denne comedy special dedikeret til kampen mod kræft.
Ferrell er 47 år og er en meget anmelderrost komiker, skuespiller, producer og manuskriptforfatter. Han etablerede sig i midten af 1990’erne som medlem af Saturday Night Live – sketch showet på NBC, og han har løbende medvirket i komediefilm som Anchorman: The Legend of Ron Burgundy og Talladega Nights. På HBO Nordic kan han også ses i Eastbound & Down og The Office (US-versionen).Ferrell Takes the Field: Trailer (HD)
Ferrell Takes the Field: Trailer (HD)


AMY SCHUMER: LIVE AT THE APOLLO premiere 18. oktober
Med en blanding af ærlig og nådesløs humor, er Amy Schumer en af de sjoveste og mest nyskabende komikere vi har i dag. Til oktober bliver det muligt at opleve Schumers provokerende og grovkornede humor, når hun laver sin første HBO stand-up comedy special. Chris Rock har instrueret det en time lange show, hvor Schumer taler om sit liv, og det er optaget foran et live publikum i det ikoniske Apollo Theater i New York.
Amy Schumer er skaberen, stjernen, manuskriptforfatteren og executive producer af serien Inside Amy Schumer, der har vunder en Peabody Award og opnået en Emmy-nominering – i år har hun også vundet en Critics’ Choice Television Award. Schumer medvirker også i Louie, Delocated, og HBOs Girls og Curb Your Enthusiasm.

https://youtu.be/TY0RSJgTFv4

I samme kategori

Back to top button