Branche-NytLyd produktnyt

Nye 2016 soundbars fra LG

LG soundbar 2016På CES 2016 præsenterer LG Electronics sin hidtil mest avancerede soundbar og lydsystem. De nye soundbar-modeller, der er en del af LG’s Music Flow-serie, som består af smarte lydsystemer, giver en fantastisk og endnu bedre hjemmebiografoplevelse takket være en fyldig lydkvalitet og fleksible indstillingsmuligheder.

-Music Flow-serien har været en stor succes for LG, og har sat væsentlige aftryk på lydmarkedet til forbrugerne, siger Erik Åhsgren, nordisk produktspecialist for Home Entertainment, LG Electronics. I dag vil forbrugerne kunne spille musik i alle rum i hjemmet, og kategorien netværkshøjtalere bliver vigtigere og vigtigere. Med vores seneste tilføjelse til Music Flow-familien, indtager vi en stærkere position i den voksende kategori, som er meget spændende.

LG’s nye soundbars SH6, SH7 og SH8 giver brugerne et væld af valgmuligheder, hvilket gør det nemt at finde et lydsystem, der passer til brugerne. Hver soundbar har et slankt og elegant design, der passer ind i de fleste rum i hjemmet. De mere avancerede SH8 og SH7, er udviklet som en ideel løsning med trådløs subwoofer til hjemmebiografen, der giver en rig bas til en kraftfuld lydoplevelse. LG’s SH6 er lidt mindre og uden en subwoofer, men har derimod seks uafhængige højtalere og en innovativ luftkanalstruktur, der effektivt forbedrer de dybe toner. Det gør det muligt for SH6 at skabe en kraftig lyd på trods af sit meget kompakte design.

Installeres med et tryk på en knap

Årets nye soundbars fra LG har en enkel installation. De installeres ved et tryk på en knap. TV’ets fjernbetjening giver direkte adgang til soundbaren, hvilket gør opsætningen og brugen let. LG’s seneste soundbar understøtter Adaptive Sound Control-funktionen (ASC), som gør det muligt for enheden automatisk at justere lydindstillingerne, så de passer til en række forskellige medietyper. Dermed får brugerne den bedst mulige lyd uanset indhold.

De nye modeller er udstyret med Bluetooth og Google Cast, som giver brugerne mulighed for at streame indhold og apps direkte fra mobiltelefonen, samt Auto Music Play. Begge giver flere tilslutningsmuligheder, og lytteren får en række indholdsleverandører at vælge imellem. Med understøttelse af både Wi-Fi og Bluetooth i LG’s nye soundbar, kan brugerne automatisk skifte mellem forskellige typer af indhold og de tilslutningsmuligheder, der fungerer bedst.

Let tilslutning til Music Flow-netværket

Med hurtig og bekvem tilslutning mellem LG soundbar og trådløse højttalere i Music Flow familien, spiller disse kraftfulde enheder stort set alt indhold fra en smartphone. Bluetooth-tilslutning af højttalerne P7 og P5 giver en trådløs forbindelse til fantastisk lyd hvor som helst, når som helst.

LG præsenterer ligeledes tre nye X-Boom-systemer på CES 2016 – to LG X-Boom solo-modeller (OM7560 og OM5560) samt CM9960. XOM7560 og OM5560 fungerer som komplette underholdningsløsninger med både kraftfuld lyd og trådløs tilslutning. X-Boom solo-modellerne kan prale af at være komplette lydsystemer, hvilket giver mulighed for at levere musikken til hjemmefesten og andre større arrangementer.

I samme kategori

Back to top button