[responsive_menu_pro]

Ny YouSee tv-pakke struktur – Grundpakke + Frit valg

| søndag 17. apr, 2016 21:12 | opdateret 17. apr, 2016 kl. 21:51 | 8 Kommentarer

YouSee gør fra mandag op med sin mangeårige tv-pakke struktur med Grundpakke, Mellempakke og Fuldpakke.

Fremover bliver der kun én pakke nemlig grundpakken, som man så valgfrit kan tilføje enten 10, 20 eller 36 yderligere tv-kanaler ovenpå. Der kan vælges mellem mere end 100 kanaler. Bemærk dog det forholdsvis høje oprettelsesgebyr.

YouSee nye tvpakker

youseeboksnyPrisen inkluderer, som det kan ses, YouSee’s nye tv-boks der også lanceres mandag 18. april.

Se mere om kanalerne du kan vælge her

Kilde: YouSee via rec.dk

Del på:

Gemt under:: YouSee

8
Kommentarer

Please Login to comment
6 Kommentar tråde
2 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
Anders

Nu har YouSee længe skrevet med store bogstaver “Vælg mellem mere end 100 tv-kanaler”, selvom der kun er 98… Så jeg skrev en mail til dem, da det er falsk markedsføring… de får det rettet på hjemmesiden hurtigst muligt. Desuden bekræftede de at de er igang med en Windows 10 app, om den er klar til at kunne køre Xbox One som til sommer netop kan benytte apps (med Windows 10 Anniversary Update), kunne kundeambassadøren ikke svare på. Men nu giver det da mening med YouSee’s ønske om at minimum 200.000 kunder skal have boksen hvis boksen tvangs inkluderes i… Læs mere »

Ja hvis det ikke bliver muligt at undgå boksen ved nyoprettelse bliver det vel nemmere at nå målet med 200.000 boks kunder.

Kristian

2 ting. 1 ikke noget nyt, har haft dette længe, Det nye er at youseeikke længer blander de pakker selv ved års udgang, at man nu ALTID skal nu selv til at gøre det…før kunne man selv eller købe færdig blandet pakker. 2. Ny box med i deres pakker , Og dog, det koster 599kr at slut en pakke til og 99kr mere at få boxen sendt , total pris 698kr, boxen koster 30kr for ældre kunder at leje, så at boxen er en del af pakken , jeg ser det som 1år og 11mdrs box leje betalt forud ?… Læs mere »

lunddal

Oprettelsesgebyret har da været 599,- længe?

Per M

Gælder vel kun nye kunder, for jeg kan ikke hitte noget om eksisterende kabel tv kunder, der eks. har abo på den store pakke, fordi det altid har været den billigste løsning, sammenlignet med deres hidtidige frit valg.

mich

Yousee har sagt på facebook det kun er markedsføringen og Yousee hjemmeside. Man kan rnge ind til kundeservice og bestille mellem og fuldpkke, og alle kunderne beholder disse

Anders

Selvfølgelig beholder nuværende kunder deres produkter. Sådan er det altid. TDC kunder beholder også deres produkter og priser når alle privat TDC kunder bliver til YouSee kunder d. 1. juli, men det betyder ikke at man på længere sigt kan få de gamle TDC produkter… “Kun markedsføring og hjemmeside”… Det er ikke “kun”, det er nærmest alt. Hvem ringer ind til et firma for at høre hvilke andre tilbud og hemmelige produkter de har, som de hverken markedsfører eller har på deres hjemmeside? Man skal være rimelig naiv hvis man tror at YouSee på længere sigt beholder de gamle 3… Læs mere »

Preben Pedersen

Skal vi gætte på omkring 1 juli, når TDC hometrio er langt ind under Yousee og Only Internet er i gang – så vil denne boks kunne benytte sig af IPTV til levering af tv-kanaler og det behøver ikke være på kun Yousee eget internet forbindelse.