Ny vært på DR1’s Sporløs

| torsdag 14. jun, 2012 11:00 | opdateret 14. jun, 2012 kl. 11:13 | 0 Kommentarer

Rie Helmer - ny vært på Sporløs.

Efter fem sæsoner som vært på DR1’s Sporløs stopper Louise Wolff for at hellige sig sit værtsjob på ‘Aftenshowet’. Ny vært på ‘Sporløs’ bliver Louises kollega på ‘Aftenshowet’, Rie Helmer Nielsen, der glæder sig meget til at hjælpe danskere med at finde ukendte slægtninge ude i den store verden:

– Det mest fantastiske bliver at følge mennesker, som leder efter deres kære, og som giver os lov til at få indblik i deres inderste håb, drømme og bekymringer, fortæller Rie Helmer Nielsen og fortsætter:

– At være med på den følelsesmæssige rejse og se hvad familierelationer betyder, gør mig taknemlig over at kende mine egne rødder og over at kunne være med til at hjælpe andre, med at finde deres kære.

Den nye sæson af ‘Sporløs’ indeholder 12 programmer og bliver sendt på DR1 fra efteråret og frem til foråret 2013.

Fokus på ‘Aftenshowet’
Det er chef for DR1, Lotte Lindegaard og Louise Wolff, der sammen har truffet beslutningen om at Louise stopper som ‘Sporløs’-vært for at koncentrere sig om sit primære job som vært på ‘Aftenshowet’:

– Louise har været forbilledlig som ‘Sporløs’-vært. Men med de mange nye tiltag på DR1 i den kommende tid, har jeg haft et stort ønske om, at hun lige nu skal koncentrere sig om ‘Aftenshowet’, da hun er vanvittig vigtig i kampen for programmets succes, siger Lotte Lindegaard og bliver suppleret af Louise Wolff, der glæder sig til at bruge sine kræfter på ‘Aftenshowet’:

– Jeg ser virkelig frem til at kunne koncentrere mig om ét job. Og samtidig er jeg glad for, at ‘Sporløs’ kommer i rigtig gode hænder hos min dygtige kollega, Rie, siger Louise Wolff.

Samtidig indrømmer hun dog, at det er med blandede følelser, at hun takker af som ‘Sporløs’-vært:

– Det har været fantastisk at være med til at forene familier i fem sæsoner. Det kommer jeg til at savne. Og jeg vil bestemt ikke afvise at vende tilbage til ‘Sporløs’ på et senere tidspunkt, hvis jeg bliver spurgt.

Om ‘Sporløs’
Sporløs sendte første gang i 1999 og er programmet, der hjælper danskere med at lede efter slægtninge, som er forsvundet for dem, og som de ikke selv har været i stand til at opspore.

Via kompliceret detektivarbejde verden over er det lykkedes redaktionen gang på gang at hjælpe en lang række danskere med at finde nære familiemedlemmer og forene dem for åben skærm.

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt