Streamingnyt

Ny underholdning til Viaplay kunderne

viaplay serier vinter 2015I det mørke vinterhalvår er det tid til endnu flere Viaplay Premieres, deriblandt Battle Creek og Outlander del 2.

Vores kunder har taget godt mod det nye koncept Viaplay Premieres, og vi er derfor glade for at kunne tilbyde endnu flere seriepremierer. To af nyhederne er Battle Creek, der kommer fra en af mine yndlingsproducenter, Vince Gilligan, som er kendt fra Breaking Bad. Derudover kommer den længe ventede fortsættelse af successerien Outlanders første sæson. Vi har det bredeste udbud af serier på vores markeder og tilføjer hele tiden nyt indhold, der passer til alle, uanset genre, siger Lina Brounéus, COO Content Viaplay.

Battle Creek handler om to politimænd med et anderledes verdenssyn. Med kynisme, snuhed og bedrag forsøger de at dæmme op for kriminalitet i den lille by Battle Creek. Serien er produceret af Breaking Bad-skaberen Vince Gilligan og har blandt andet Dean Winters og John Duhamel fra Transformers-filmene på rollelisten. Battle Creek har premiere på Viaplay den 2. marts.

Outlander (del 2) handler om Claire, der efter 2. Verdenskrig forenes med sin mand, som har været i krig. De drager på ferie til Skotland, og midt i højlandsidyllen forsvinder Claire for at dukke op flere 100 år tilbage i tiden. Hun er blevet kastet tilbage til en anden tid – og en anden mand. Anden del af sæson 1 har premiere på Viaplay den 5. april.

Yderligere serier, der kommer til Viaplay i år:
The Blacklist (s2)
Desperate Housewives (alle sæsoner)
Pretty Little Liars (s1-3)
Body of proof
Deadbeat (del 2)
Backstrom

Nogle af de serier som allerede findes på Viaplay:
Transparent
Mozart in the Jungle
West Wing
Friends
Gossip Girl

I samme kategori

Back to top button