TV-Nyt

Ny TV 2 News vært

Wichmann NEWS
Michael Robert Wichmann fotograferet i TV 2 NEWS-studiet i København.

Den 45-årige journalist Michael Robert Wichmann er begyndt som nyhedsvært på TV 2 NEWS, hvor han nu indgår i værternes vagtplan efter Astrid Bergs barselsorlov.

Michael Robert Wichmann er uddannet journalist fra DJH i 1997, og han har siden været ansat som reporter, vært og redaktør i TV 2-familien i mere end 20 år – på TV 2 Nyhederne, TV 2 Lorry og TV 2 NEWS. Værtserfaring har han hentet hos TV 2 Lorry og på TV 2 NEWS’ tidligere politiske magasin ’Udenfor Borgen’.

– Jeg har været en del af TV 2 NEWS siden starten i 2006, så kanalen er i mit dna. Jeg kan ikke få nok af nyheder, og nu er det mit job at formidle hele paletten for seerne. Det er et stort privilegie og super spændende, siger Michael Robert Wichmann.

På TV 2 Lorry var Michael Robert Wichmann i årene 1998-2006 bl.a. vært for sit eget lørdagsmagasin, og han blev senere redaktør.

Hos TV 2 har han sendt live fra brændpunkter i ind- og udland for TV 2 NEWS og TV 2 Nyhederne og har i årenes løb lavet hundredvis af indslag til 19 Nyhederne og 22 Nyhederne. Nu skal han som vært navigere i pludseligt opståede nyheder fra hele verden – jævnligt med begrænsede muligheder for forberedelse.

– Det er en kæmpe udfordring, når der for eksempel sker noget stort i et land, hvor man som vært ikke har en chance for at lave research her og nu. I den situation har vi heldigvis et stort hold af dygtige kolleger i ryggen, der kan fodre os med informationer. Og så handler det desuden om at være seernes ambassadør og turde stille kilderne de ”dumme spørgsmål”, der gør seerne klogere, siger Michael Robert Wichmann.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button