Streamingnyt

Ny svensk Netflix Original: ”Love & Anarchy”

Netflix har i dag offentliggjort titlen på en ny, svensk Netflix Original: ”Love & Anarchy” Serien er en romantisk drama-komedie fra FLX, selskabet bag Quicksand, som producerer den i samarbejde med manuskriptforfatter og instruktør Lisa Langseth.

“Det her har meget længe været mit drømmeprojekt. Efter at have arbejdet alene med historien i min kælder, er jeg så glad for at se den folde sig ud sammen med et fantastisk hold. Jeg har verdens bedste job,” siger Lisa Langseth.

Seriens otte afsnit følger Sofie – en karrierekvinde med et konsulentjob og en gift mor til to. Da Sofie får til opgave at modernisere et ældre forlagshus, møder hun den unge IT-fyr Max, og der opstår helt uventet en flirt mellem dem. Sofie og Max udfordrer i al hemmelighed hinanden til at gøre ting, som sætter spørgsmålstegn ved det moderne liv. Det starter uskyldigt, men i takt med at legen bliver mere og mere vovet, begynder konsekvenserne at komme helt ud af proportioner.

Love & Anarchy er lavet af Lisa Langseth, der har film om Euphoria, Hotell og Pure på sit CV. Langseth er også hovedmanuskriptforfatter sammen med Alex Haridi (Quicksand, Blue Eyes, Real Humans). Serien bliver produceret af FLX og holdet bag Quicksand; producerne Fatima Varhos (Quicksand, Blinded) og Frida Asp (Quicksand, The Bonus Family) samt producerne Pontus Edgren (Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt, Sunny Side) og Martina Håkansson (Happy at Sea, Blinded).

Tesha Crawford, Director of International Originals Netflix Northern Europe: ”Vi blev lynhurtigt forelskede i dette projekt, der er ført an af kvinder. Ikke alene følger historien en stærk kvindelig hovedrolle, vi har også fornøjelsen af at arbejde sammen med den talentfulde Lisa Langseth og fortsætte det gode samarbejde med FLX. Vi glæder os til at vække serien til live med det her fantastiske hold.”

Frida Asp og Fatima Varhos, producere på Love & Anarchy:

”At fortsætte vores fantastiske samarbejde med Netflix med et projekt som Love & Anarchy, og samtidig have æren af at arbejde sammen med Lisa Langseth, en af Sveriges mest interessante og talentfulde instruktører, er en drøm, der er gået i opfyldelse. Vi er så glade for, at Netflix har modet og tiltroen til at arbejde sammen med os på en original idé, og vi kommer til at få det så sjovt.”

Kilde: Netflix presse

I samme kategori

Back to top button