TV-Nyt

Ny Suits serie på vej – NBC bestiller Suits: L.A. pilotafsnit

NBC har bestilt et såkaldt pilot afsnit af en ny Suits serie, der har titlen Suits: L.A. Aaron Korsh, skaberen og forfatteren på den originale serie er også manden bag den nye udgave.

Serien er ikke en fortsættelse af den gamle serie, men en ny serie i nye omgivelser og med andre karakterer. Således skal vi ikke forvente at se Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Gina Torres, Sarah Rafferty eller Meghan Markle for den sags skyld.

Patrick J. Adams har dog tidligere angiveligt ikke helt afvist tanken om at genoptage sin rolle, så hvis serien får en fuld sæson så er det måske ikke utænkeligt at han kunne dukke op.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Den nye Suits: L.A. handler om Ted Black, en tidligere føderal anklager fra New York, der har skabt sig et nyt liv som advokat for de mest magtfulde klienter i Los Angeles. Hans firma er ved en skillevej, og for at overleve må han påtage sig en rolle, han tidligere har foragtet.

Ted er omgivet af en række fantastiske karakterer, der konstant udfordrer deres loyalitet over for ham og hinanden, samtidig med at de uundgåeligt blander deres personlige og professionelle liv sammen. Alt dette sker, mens begivenheder fra fortiden langsomt afsløres, hvilket fører Ted til at forlade alt og alle, han elsker.

Suits serien vandt stor interesse efter Netflix fik serien i sit udbud, hvor den blev en stor succes.

Kilde: Deadline

I samme kategori

Back to top button