StreamingnytBranche-NytStofa

Ny Stofa chef vil af med tv-boksene – i hvert fald nogle af dem

stofa-boksDen nytiltrådte administrerende direktør for Stofa, Ole Fruekilde Madsen, vil gerne afskaffe behovet for tv-bokse. Det siger han i et interview med computerworld.dk.

Årsagen til udmeldingen er, at han mener de øger kompleksiteten for forbrugerne og dermed bliver et forstyrrende element.

Stofa arbejder på at skabe en mere enkel og overskuelig oplevelse, lyder det. Så kunne man jo tro, at det omfatter, at Stofa selv vil afskaffe deres tv-bokse. Læser man interviewet fra Computerworld, så lyder det dog mere, som om Stofa direktøren gerne vil gøre Stofa’s tv-boks mere alsidig, det vil sige, den skal kunne bruges som adgang til flere forskellige streamingtjenester.

“I fremtiden bliver det vores opgave at være den integrator, der gør det muligt for forbrugeren at få let adgang til indhold uden at skulle skifte mellem en masse forskellige brugerflader. Vi skal fjerne kompleksitet for brugerne,” siger han i interviewet.

Stofa vil således abejde på at integerere flere forskellige streamingtjenester på Stofas platform, så forbrugerne ikke behøver en Apple TV og lignende. Hos konkurrenten Waoo har man allerede taget et skridt i den retning, ved at give mulighed for Netflix streaming på visse Waoo tv bokse.

Hvad mener I? Er det en god idé, eller har mange ikke allerede et Smart TV med adgang til diverse streaming tjenester uden ekstern tv-boks?

Kilde: Computerworld.dk

I samme kategori

Back to top button