TV-Nyt

Ny sæson af Hvem vil være millionær?

Hvem vil være Millionær TV 2 2014
Foto: Henrik Ohsten / TV 2

Det er to meget morsomme mænd, skuespiller Brian Lykke og standupkomiker Thomas Warberg, der som de første i den nye sæson af ”Hvem vil være millionær?” forsøger at vinde en stor check hos Hans Pilgaard. Det sker på TV 2 mandag 17. februar kl. 20.00.

De to skægge herrer har begge deltaget i Danmarks mest populære tv-quiz før, og derfor er det også med en vis portion ærefrygt, at de igen tager plads i de hede stole over for Hans Pilgaard. Brian har med egne ord ”store huller i sin paratviden”, og da Thomas var med sidst, måtte han utjekket bruge en livline på det allerførste spørgsmål.

Duoen har dog medbragt en god portion jysk lune tilsat lidt sort humor, så mon ikke det nok skal gå? De spiller i den gode sags tjeneste til fordel for Livslinjen.

Lars Larsen og Peter Ingemann
I det andet program i den nye sæson, der bliver vist mandag 24. februar, bliver der også spillet med jysk lune i den gode sags tjeneste. Her stiller grundlægger og ejer af JYSK, Lars Larsen, op sammen med journalist og tv-vært Peter Ingemann, og de to forsøger at vinde en stor check til Dansk Handicap Idræts-Forbund.

Lars Larsen føler sig lidt på udebane under lamperne i en tv-quiz, og derfor har han valgt at gå efter millionen sammen med en, som han er overbevist om, er en klog mand, den erfarne tv-mand Peter Ingemann.

Selvom de to quizdeltagere aldrig har mødt hinanden før, har de i forbindelse med programmet taget turen i bil sammen fra Jylland til tv-studiet i København. Så de har haft masser af tid til at lægge en god strategi for, hvordan man bedst vinder en stor præmie i Hans Pilgaards quiz. Men lykkes det?

Flere spændende gæster
I det hele taget kan seerne glæde sig til at møde mange spændende gæster i den nye sæson af “Hvem vil være millionær?”, bl.a. Alexander Kølpin og Nikolai Hübbe, Birthe Kjær og Pernille Højmark, Master Fatman og Sofie Fjellvang-Sølling samt den dynamiske NEWS-duo Mogensen og Kristiansen.

I løbet af efteråret 2013 blev der to gange vundet en million i ”Hvem vil være millionær?”. Først var det TV 2-værterne Morten Resen og Ellen Nybo, der vandt en million til en heldig TV 2-seer i forbindelse med TV 2s 25 års fødselsdag, og senere var det brødrene Lund Madsen, som for anden gang vandt en million i ”Hvem vil være millionær”. Med de to udbetalte millioner, er der i alt blevet vundet en million 15 gange i ”Hvem vil være millionær?” i Danmark.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button