Streamingnyt

Ny romatisk komedieserie Marry Me på Viaplay

marryme_viaplayEfteråret på Viaplay er spækket med nye eksklusive seriepremierer, fra action og drama til komedie og romantik. Den nyeste serie på Viaplay er den romantiske komedieserie Marry Me med Casey Wilson (Happy Endings) og Ken Marino (Eastbound & Down).

I den romantiske komedieserie Marry Me følger vi Annie og Jake, som går i giftetanker. De er lige kommet hjem fra en romantisk ferie, og nu føler Jack sig klar til at gå ned på knæ. Men frieriet går ikke helt som planlagt, da Annie, uvidende om Jakes fantastiske planer, anklager ham for at være bange for at binde sig. Nedslåede af det mislykkede frieri beslutter de at udskyde bryllupsplanerne – i hvert fald til de er klar til at gøre det ordentligt.

– Marry Me er en underholdende og romantisk komedie, som vi håber kommer til at sprede meget varme i efterårsmørket. En rigtig ”feel good”-serie, som efter omtalerne at dømme, har alle forudsætninger for at blive en ny How I Met Your Mother, siger Lina Bronéus, COO Content Viaplay.

Marry Me har premiere på Viaplay den 12. december 2014. I hovedrollerne som Annie og Jake ser vi Casey Wilson (Happy Endings) og Ken Marino (Eastbound & Down).

Viaplay har tidligere på efteråret lanceret serier under det nye koncept Viaplay Premiere, som betyder eksklusive premierer på nye serier, først på Viaplay. Ud over den nye titel kan seerne i efteråret se stærke serier som Outlander, Transparent, Houdini, Deadbeat, Tyrant og den helt nye sæson af The Blacklist, samt Nashville og Rush.

I samme kategori

Back to top button