Ny opdatering til YouSee bokse

| tirsdag 08. nov, 2011 16:02 | opdateret 08. nov, 2011 kl. 20:41 | 0 Kommentarer

Hvis du har en Samsung-boks, får du nogle nye funktioner og forbedringer til den i dag. Softwaren bliver nemlig opdateret, og du vil opleve, at opdateringen er klar til at blive installeret, når du tænder boksen første gang, efter softwaren er lagt i nettet. Så alt, hvad du skal gøre, er at trykke ’ok’ på din fjernbetjening.

Opdateringen til din boks med og uden harddisk

Opdateringen gør bl.a. din boks klar til det nye kanaludbud, som kommer den 21. november. Derudover vil opdateringen også betyde, at boksen ved opstart automatisk kontrollerer dit netværksnummer. Finder boksen ikke netværksnummeret, så vil den give dig mulighed for automatisk netværkssøgning.

Yderligere opdatering til din digitale boks uden harddisk

Udover at gøre din digitale boks klar til det nye kanaludbud den 21. november, bliver indtastnings-siden til dit trådløse internet ændret, så du nu kan indtaste koden via et fuldt tastatur med standard layout.

Software opdateringen skulle også fjerne eventuelle problemer med at skabe internetforbindelse via det indbyggede kabelmodem, samt signalproblemer efter softwareopdatering. 

Du skal bare gøre følgende

Du skal blot tænde din boks, så den kan finde opdateringen – og så trykke ’ok’ på din fjernbetjening. Efter et par minutters opdatering er din digitale boks opdateret og klar til brug.

Har du brug for hjælp til at opdatere din boks, så læs mere hos YouSee her 

Kilde: YouSee

Del på:

Gemt under:: YouSee