TV-NytStreamingnyt

Ny omgang af Med Kniven for Struben på TV3, Viaplay og Viafree

Med Kniven for Struben 2016 TV3I denne sæson af Med Kniven for Struben er værten den kyndige kok  og Masterchef-dommer Thomas Castberg, som bl.a. har stået i køkkenet på den eksklusive Michelin-restaurant Kommandanten samt det populære Meyers Madhus og hos Årstiderne.

Castberg kommer til at føre kniven, når en række restauranter i krise skal reddes, og med sin baggrund som køkkenchef skal Castberg på fem dage finde ind til kernen af problemet på hver enkelt restaurant – hvad enten det er mangel på gæster, sløset service eller dårlig hygiejne.

Med kvalificeret kritik og råd om forandringer skal Castberg vende køkkenmareridtet til en succes, og i løbet af sæsonens programmer vil seeren både opleve restauranter, somer klar til at modtage al den hjælp, de kan få for at overleve og andre, som tackler kritik og råd om forandring med masser af modstand.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Et par uger efter første besøg vender Thomas Castberg uanmeldt tilbage til restauranten for at se, om situationen er vendt, eller om de er tilbage til udgangspunktet – og potentielt ikke står til at redde.

Med Kniven for Struben har premiere 25. oktober kl. 21:00 og vil kunne ses på TV3, Viaplay Reklame-link og Viafree.

I samme kategori

Back to top button