Streamingnyt

Ny norsk Netflix sci-fi komedie på vej – Blasted – gutter vs aliens

Netflix er på vej med Blasted – gutter vs aliens, der er inspireret af det omdiskuterede og virkelige UFO-fænomen i Hessdalen i Norge. Sci-fi komediefilmen bliver instrueret af Martin Sofiedal, skrevet af Emanuel Nordrum og produceret af Are Heidenstrøm (The Wave) hos Miso Film. Blasted – gutter vs aliens vil få global premiere på Netflix i 2022.

I hovedrollerne er Axel Bøyum og Fredrik Skogsrud som Sebastian and Mikkel. På rollelisten sammen med Axel og Fredrik er: Mathias Luppichini (Audun), André Sørum (Kasper), Eirik Hallert (Pelle), Evelyn Rasmussen Osazuwa (Stine) og Ingrid Bolsø Berdal (Hjørdis).

I Blasted – gutter vs aliens følger vi barndomsvennerne Sebastian (Axel Bøyum) og Mikkel (Fredrik Skogsrud), der genforenes til Sebastians polterabend. Mens Mikkel aldrig voksede ud af teenageårene som lasertag-vindunderbarn, har Sebastian udviklet sig til en karrierebesat arbejdsnarkoman, der bruger festen til at forføre en potentiel kunde. Men da polterabenden snubler hovedkulds ind i en invasion fra det ydre rum, må Mikkel og Sebastian finde sammen igen som den kick-ass lasertag-duo, de engang var, og tage kampen op.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Are Heidenstrøm, Producer og CEO af Miso Film i Norge: “Det er utroligt spændende at producere den første norske sci-fi-komedie. Vi føler os meget privilegerede over at arbejde med Netflix og at kunne lave en film inden for sådan en uortodoks genre. Emanuel Nordrum og Martin Sofiedal har skabt en fantastisk historie, hvor vi endelig får klarhed over lysfænomenet i Hessdalen.”

Claire Willats, Director, International Original Film, EMEA: “Miso Film har gennem årene været fantastiske partnere, og vi ser frem til at introducere dette nye, modige koncept, den skarpe humor og de underholdende action-scener i Blasted – gutter vs aliens til vores medlemmer over hele verden. Med sådan et talentfuldt og kreativt team og med Martin Sofiedal som instruktør forventer jeg, at denne film bliver en sjov og frisk tilføjelse til vores voksende antal af film i Norden.”

Kilde: Netflix presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button