TV-Nyt

Ny fredagsquiz på DR1

Hvem var det nu vi var DR1
Foto: Henrik Frydkjær

Der er dømt underholdning og højt humør, når Jacob Riising i det nye quizprogram ‘Hvem var det nu vi var’ inviterer en perlerække af kendte danskere i studiet til quiz, talkshow og en tidsrejse tilbage til sjove og spændende begivenheder i fortiden.

Hvert program handler om et bestemt årstal og alle de sjove ting og begivenheder, som prægede netop det år. I programmerne quizes der om alt lige fra sære modediller, musikalske sommerhits, store TV-øjeblikke og royale fester.

-Vi glæder os til at give danskerne et underholdende tilbageblik i tiden og samtidig genopfriske deres viden om vigtige og skøre begivenheder i årenes løb, fortæller redaktionsleder Katarina Scheef.

Melodi Grand Prix Special
Årstals-quizen starter ud med en ‘Melodi Grand Prix Special’ fredag den 9. maj, hvor Martin Brygmann og Ole Kibsgaard kappes mod Jim Lyngvild og Julie Berthelsen om deres viden om Melodi Grand Prix gennem tiden.

Blandt de øvrige medvirkende i programmerne er Anders Breinholt, Søren Rasted, Iben Hjejle, Rasmus Bjerg, Bubber, Stéphanie Surruque, Jan Gintberg, Louise Wolff og mange flere.

‘Hvem var det nu vi var’ sendes fredage kl. 20.00 på DR1 fra 9. maj.

Kilde: DR presse

I samme kategori

Back to top button