Streamingnyt

Ny Den som Dræber sæson mest sete danske Viaplay original nogenside

Seerne har taget mere end godt imod 2. sæson af originalserien ‘Den som Dræber – fanget af mørket‘, som efter en uge, er den mest sete danske originalserie på Viaplay nogensinde. Nu kvitterer Viaplay med fra på søndag at gøre alle afsnit tilgængelige, så danskerne kan glemme det triste forårsvejr og i stedet begive sig dybt ind i seriens mørke, spændingsmættede krimiunivers.

2. sæson af ‘Den som Dræber – fanget af mørket’ havde premiere på Viaplay den 28. marts, og modtagelsen har siden premieren været så overvældende, at Viaplay nu har valgt at give de krimi-glade seere adgang til de sidste fem afsnit på én gang.

“Vi er meget glade og ganske overvældede over den respons, vi har fået på ‘Den som Dræber – fanget af mørket’ 2, ikke bare i Danmark men i hele Norden. Serien er den 3. mest sete ud af alle Viaplays originalproduktioner, kun overgået af de to svenske succeser Lykkebugten 2 og Elsk Mig 2, og dette er blandt alle vores seere. Nu kvitterer vi for den store interesse ved at slippe alle afsnit fra på søndag, så vores seere kan nyde spændingen for fuld skrue,” siger Filippa Wallestam, EVP & Chief Content Officer, NENT Group.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Allerede første sæson af ’Den som Dræber – fanget af mørket’ satte seer-rekord, da den havde premiere på Viaplay i marts 2019. Indtil videre er 2. sæson af den nervepirrende serie, hvor vi kommer med ind i morderens mørke tankespind, blevet set af flere mennesker end sæson 1, og nu kan seerne altså se frem til at kunne binge alle afsnit.

I den anmelderroste 2. sæson følger vi igen profileren Louise Bergstein, spillet af Natalie Madueño, som denne gang bliver personligt involveret i en frygtelig mordsag. Handlingen tager udgangspunkt i tre uopklarede mord på unge mænd på Fyn. På trods af, at de blev dræbt med få måneders mellemrum under lignende omstændigheder, lykkedes det ikke politiet at opklare mordene, og fem år senere er politiet stadig på bar bund.

Da endnu en ung mand findes myrdet under lignende omstændigheder, bliver Louise involveret i opklaringen af sagen – en opklaring, hvor hun overser, at hun kan have en personlig forbindelse til morderen, der viser sig langt mere intelligent og kynisk, end hun tør forestille sig.

Hovedrollerne spilles, ud over Natalie Madueño, af Helle Fagralid og den norske skuespiller Tobias Santelmann, der bl.a. kendes fra den norske successerie ’Exit’. Desuden ses flere kendte ansigter i serien så som Solbjerg Højfeldt og Josephine Park.

’Den som Dræber – fanget af mørket’ 2 produceres af Miso Film og er skrevet af hovedforfatter Ina Bruhn med Per Daumiller, Tine Krull Petersen og Bo Hr. Hansen som episodeforfattere. Konceptuerende instruktør er Jonas Alexander Arnby.

Serien består af otte afsnit á 45 minutter, som fra på søndag den 11. april alle kan ses på Viaplay.

Kilde: Nent Group presse

Læs også


I samme kategori

Back to top button