Streamingnyt

Ny dansk Netflix Original serie på vej – baseret på podcasten, Equinox 1985

Den nye danske Netflix Original serie, Equinox er baseret på den velkendte podcast, Equinox 1985. Serien, der består af seks afsnit, er skrevet af hovedforfatter Tea Lindeburg og bliver executiv produceret af Piv Bernth (Forbrydelsen, Broen og Bedrag) og hendes produktionsselskab Apple Tree Productions.

Equinox er en karakterdreven, overnaturlig thriller om den unge kvinde, Anna, der som barn, bliver stærkt berørt af den uforklarlige forsvinden af en klasse med nyudklækkede studenter i 1999. Serien foregår i Danmark og springer frem og tilbage mellem 1999, hvor de unge studenter forsvinder, og nutiden.

Anna er kun 10 år gammel i 1999, da en klasse med studenter af uforklarlige årsager forsvinder sporløst. Anna, som var tæt på én af de savnede studenter, bliver som barn traumatiseret over tragedien og plages i årene efter af mareridt. 21 år senere i 2020 lever Anna fredfyldt med sin familie, da hendes mareridt pludseligt vender tilbage og hjemsøger hende. Da den eneste overlevende fra 1999 pludseligt dør, beslutter Anna sig for at finde ud af, hvad der skete med de unge studenter. Hun opdager en mørk og foruroligende sandhed, der involverer hende på måder, hun aldrig havde forestillet sig.

Serien udspringer af den anmelderroste podcast Equinox 1985, som toppede lokalt på iTunes’ podcast-liste med dens moderne greb indenfor audio. Serien vil blive produceret af Apple Tree Productions for Netflix af executiv producer og CEO Piv Bernth:

”Vi er meget begejstrede for at podcasten Equinox bliver lavet til en tv-serie. Det er en unik historie om forskellen mellem virkelighed og fantasi, samt forholdet mellem fri vilje og skæbne – som alt sammen finder sted i en normal, dansk familie. Det kreative team bag er alle ekstremt talentfulde, og det er en stor ære at arbejde med dem. Vi ser frem til at introducere serien til verdens seere sammen med Netflix.”

Tesha Crawford, Director Netflix International Originals Northern Europe:

“Vi er meget begejstrede for denne nye serie, hvor en lokal, succesfuld historie kommer i hænderne på en anmelderrost dansk producer. Det er også meget inspirerende at arbejde med et narrativ, der faktisk kommer fra et utraditionelt format som en podcast. Vi er sikre på, at alt dette vil resultere i en serie, der bliver lige så betagende som den originale historie.”

Om Equinox

Equinox er en karakterdreven, overnaturlig thriller, skabt af hovedforfatter Tea Lindeburg og produceret af Dorte Riis Lauridsen samt executiv producer Piv Bernth fra Apple Tree Production. Serien produceres over seks afsnit og bliver tilgængelig på Netflix verden over. premieredatoen er endnu ikke offentliggjort.

Kilde: Netflix presse

I samme kategori

Back to top button