BoxerBranche-Nyt

Ny Boxer chef satser på at sælge tv-kanaler enkeltvis

Boxer logoBoxer kunder vil fra 2016 få totalt frit valg, så man kan købe blot en enkelt kanal – eller flere og få rabat. Og man skal kunne skifte kanaler ud hver måned.

»Vi vil lave et produkt, som kan bære navnet »Frit valg«, og det vil vi være de første i Danmark, der gør. Samtidig skal man kunne se alle sine kanaler på alt udstyr – iPad eller PC – også uden for huset, hvilket i dag kræver et særligt abonnement. Vi skal sælge TV-kanaler på den enklest mulige måde,« fastslår Boxer-direktør Ulf Lund til Berlingske Business.

Samtidigt slår han fast at TV er Boxers kerneforretning, også selv om man også sælger bredbånd som der lige nu er 5000 Boxer kunder der har. Men man vil ikke se TV-reklamer for Boxers bredbånd, og mobiltelefoni er helt udelukket fra Boxer,« fastslår Ulf Lund.

Økonomien og kundeantal taler direktøren også om. I forhold til 2016 så har pilene gået den lidt forkerte vej, så i 2016 skal det vendes fra pil ned til pil op, og i 2017 skal man begynde at tjene penge.»I 2020 skal vi gerne have så stort et overskud, at det er en bedre idé at sætte penge i Boxer end i banken, lyder det fra Ulf Lund. Han har et ambisøst mål om at Boxer skal gå fra 300.000 til 400.000 kunder inden april 2020, hvor den nuværende licens til at stå for antennefjernsyn i Danmark udløber.

Kilde: Berlingske Business

I samme kategori

Back to top button