Lyd produktnyt

Ny Advanced Blue VO!CE Software er nu tilgængelig på alle Blue Yeti, Yeti Nano og Yeti X USB-mikrofoner

DIGITALT.TV har tidligere testet Blue Yeti og nu er den så en større software opgradering tilgængelig. Blue Microphones har nemlig frigivet den nye avancerede Blue VO!CE-software til den populære serie af USB-mikrofoner; Yeti, Yeti Nano og Yeti X. Softwaren er gratis tilgængelig via Logitech G HUB.

Blue VO!CE er spækket med forskellige lyd- og stemmeeffekter, HD lydsamples og stemmemodulationsfunktioner, som giver gamere, podcastere, musikere og andre content creators endnu flere muligheder for at skræddersy deres lyd, og dermed forstærke kreativiteten i det indhold, de skaber. Softwaren er gratis og fungerer til alle Yeti-mikrofoner, både Yeti, Yeti Nano og Yeti X. Den kan også installeres på de mikrofoner, man allerede måtte have, og åbner dermed for en ny række værktøjer og effekter for eksisterende brugere.

Gamere kan fx transformere deres stemme ved hjælp af stemmemodulationseffekter som DJ Robot, Electrobeast eller Ethereal, eller forbedre deres streams med HD lyd-samples som fx lyden af et luftangreb. Ved hjælp af G HUB kan spillere også opsætte tastaturgenveje på deres Logitech G-tastatur, mus eller headset for let at fyre lydbidder af midt i streamen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Lyd som en pro med ét klik

For podcastere er det med Blue VO!CE blevet lettere end nogensinde at opnå professionel lydkvalitet og skabe en mere dyb og altomfavnende lydoplevelse. Blue VO!CE indeholder nemlig forbedrede filtre skabt af Blues team af lydspecialister, så man nemt kan få fx radiostemme, sprød lyd eller en mere moderne lyd. Man kan også selv udvikle lige det filter, der passer til ens stemme, opsætning og omgivelser. Det gør man blandt andet ved hjælp af effekter som stemme EQ, støjreduktion, de-esser, de-popper, kompressor og limiter.

Vil man optage sine egne lydbidder eller effekter, kan det nemt klares med den nye software.

Til musik og beatboxing

Er det musik man indspiller med sin Yeti-mikrofon, indeholder Blue VO!CE alverdens vokal- og instrumentlyde, som kan inkorporeres under optagelsen. Man kan også vælge mellem forbedrede studio-effekter såsom støjreduktion, indstillinger for rumklang og chorus, eller man kan bruge stemmemodulation til doubling af lydspor, hurtige harmonier, at gå en oktav op eller ned. Hør her, hvordan Box of Beats mikser forskellige beats kun ved at bruge sin mund til at skabe instrumentallyde for trommer, trompeter, og violiner med Blue VO!CE.

– Med den nye avancerede Blue VO!CE kan content creators, som allerede elsker og bruger Blues produkter, få fuld adgang til en lang række værktøjer og effekter af rigtig høj kvalitet. Men uanset om du starter fra ny eller blot har brug for endnu mere personlighed i din lyd, giver Blue VO!CE et solidt fundament for en professionel lyd, siger Kristyn May, Product Manager, Logitech For Creators.

Blue VO!CE er gratis tilgængeligt til Mac og Windows nu via Logitech G HUB, og er kompatibel med Yeti, Yeti Nano og Yeti X.

Kilde: Blue presse

Image

I samme kategori

Back to top button