Medieafspiller produktnyt

Nvidia Shield TV – de to nye 2019 modeller kan købes nu

Nvidia Shield TV har været en populær medieafspiller, siden den kom på markedet. Den udmærkede sig ved masser af processorkraft, og vel nok den mest potente afspiller til Android TV platformen. Nu er Nvidia så officielt klar med et par opdateret 2019 modeller, som allerede har været lækket i et stykke tid.

De to nye modeller er Nvidia Shield TV og Nvidia Shield TV Pro. Den væsentlige nyhed på begge modeller er Dolby Vision, Atmos og DTS:X. De har også en ny fjernbetjening. Desuden fremhæves AI-opskalering som kan levere skarpere billeder af ikke 4K indhold i maks 30 fps.

Nvidia Shield TV er rent designmæssigt den mest bemærkelsesværdige model. Det er en kompakt cylinderformet enhed, der f.eks. kan placeres bag ved fladskærmen.

Pro modellen er i det traditionelle design.

Rent teknisk så forskellen på de to modeller, at Pro modellen har mere lagerplads end standardversionen. Det er henholdsvis 16GB/RAM 3GB kontra 8GB/2GB RAM.  Pro modellen er ene om USB 3.0 porte (2) og Plex Media Server support.

Pris og tilgængelighed

Nvidia Shield TV koster 1.299,-

Nvidia Shield TV Pro-udgaven koster 1.699,-

Find priser på Nvidia Shield TV hos Pricerunner.dk her

Af de to modeller så ville vi umiddelbart anbefale Pro modellen, men har du allerede den gamle Nvidia Shield TV, så synes vi ikke at det er nødvendigt at opgradere.

I samme kategori

Back to top button