Branche-Nyt

Nuuday kan nu tilbyde internet og tv til husstande på Nord Energis Fibernet

En aftale mellem Nuuday-selskaberne YouSee, TDC Erhverv og Hiper og Nord Energi giver nu mere end 100.000 husstande på Nord Energis Fibernet mulighed for at købe en internetforbindelse fra Hiper. Inden for det næste halve år kan de også købe internet og tv fra YouSee og TDC Erhverv.

”Vores kunder efterspørger i stadig højere grad hurtige fiberforbindelser, og det er vores ambition, at alle husstande får de bedste produkter og den bedste forbindelse på adressen. Vi er derfor glade for, at vi fra i dag kan tilbyde kunder på Nord Energis Fibernet lynhurtigt internet fra Hiper, og inden længe også fleksible tv-løsninger og internet fra YouSee og digitale erhvervsløsninger fra TDC Erhverv,” siger Jon James, CEO i Nuuday.

Den nye aftale giver bl.a. en række kunder, der i dag har internet via telefonstikket og derfor begrænsninger på hastigheden, mulighed for at skifte til en fiberforbindelse, hvor de kan få op til 1.000 Mbit.

”Danskerne bliver mere og mere digitale, og det er afgørende, at de har adgang til de digitale løsninger, der passer bedst til netop deres behov. I takt med, at fibernettene løbende udvides, arbejder vi målrettet på at nå bredest muligt ud, så vi kan være med til at give de danske forbrugere og virksomheder endnu mere at vælge i mellem,” fortsætter Jon James.

I første omgang bliver det Hiper, der kan tilbyde Nuuday-kunderne lynhurtigt bredbånd til en skarp pris på Nord Energis Fibernet. Hiper tilbyder f.eks. de mere end 100.000 husstande, der er dækket af Nord Energis Fibernet, en 1.000 Mbit forbindelse til 299 kr. og en 200 Mbit forbindelse til 269 kr.

Stærke valgmuligheder for danskerne

Nord Energi Fibernet åbnede i starten af 2020 sit Fibernet for salg fra 3. parts udbydere.

”Det er vores ambition, at borgerne og andelshavere i vores fiberforsyningsområde, skal have så mange valgmuligheder som muligt, når det kommer til eksempelvis internet og tv. Derfor har vi åbnet vores net for en række tjenesteudbydere, og nu kommer Nuuday med en hel perlerække af nye muligheder i form af Hiper, Yousee og TDC Erhverv. Det er vi meget glade for, og vi glæder os til samarbejdet, som giver både private og erhvervsdrivende flere digitale valgmuligheder på deres lokale Fibernet”, siger Christian Frost Lauritsen, direktør for Nord Energi Fibernet.

Samarbejdet mellem Nuuday og Nord Energi Fibernet er, ligesom en lang række andre aftaler mellem fibernetejere og tjenesteudbydere, indgået med OpenNet som bindeled.

”Vi har skabt OpenNet for at fremme samarbejdet i branchen til gavn for forbrugerne. Med en lang række aftaler har vi efterhånden cementeret vores position som brancheplatform. Det forarbejde, vi har lavet med de aftaler, der allerede er sat i drift, betyder, at det er nemt at etablere den tekniske integration mellem nye fibernetejere og tjenesteudbydere. Det er dejligt at se, at vores samarbejdsmodel kommer både almindelige forbrugere og vore partnere til gavn,” slutter Henrik Møller Nielsen, direktør i OpenNet.

Kilde: Nuuday / Nord Energi presse

I samme kategori

Back to top button