Waoo

Nu også Waoo!-kvalitet på iPad

waoo logoWaoo! giver nu også sine kunder mulighed for at se TV i markedets højeste streamingkvalitet på iPads. Med lanceringen af en app til iPads bliver det muligt for Waoo!’s TV kunder med Stor TV Pakke at få et knivskarpt billede på op til fem iPads eller computere i deres hjem samtidigt.

”Det er Waoo!’s meget høje hastigheder på fiberbredbåndsforbindelserne, der giver Waoo! mulighed for at levere en så høj TV-kvalitet samtidig til både TV-skærme, iPads og computere,” siger Ole Herstal, Waoo!’s markedsdirektør.

Waoo!’s TV-kunder med Stor TV Pakke kan uden ekstra betaling se TV på iPads og på computere.  Den nye app til iPads kan kvit og frit hentes i Apples App Store.

App’en tilbyder:

– Nem oversigt over dine kanaler
– Brugervenlig programguide
– Mulighed for at se Waoo! Web TV trådløst overalt i dit hjem.

For at kunne se dine Waoo! Web TV kanaler, skal du enten have eller oprette en bruger på Waoo.tv og være tilsluttet din egen fiberbredbåndsforbindelse fra Waoo! eller en af Waoo!s partnere.

Waoo!’s TV til iPad er optimeret til mindre skærme og streames lige som Waoo! Web TV til computere i en kvalitet på op til 3 Mbit/s, hvilket er den højeste hastighed på Web TV blandt de store TV-leverandører. Det giver et knivskarpt billede på en iPad og en meget bedre TV-oplevelse end på mange andre løsninger til iPad.

Til de ”rigtige” TV-skærme streamer Waoo! gennem IPTV på TV boks allerede i markedets højeste kvalitet, nemlig i 12 Mbit/s. Det giver et knivskarpt billede på selv en meget stor og krævende fladskærm.

Hent Waoo! app til iPad her

 

Waoo TV iPad

waootvipad2

Kilde: Waoo! presse

I samme kategori

Back to top button