TV produktnyt

Nu kan Sony’s 48″ OLED TV forudbestilles

OLED TV modellerne har fået en ny størrelse her i 2020 med en mindre 48″ model. Sony melder nu, at deres bud,  den 48” A9 4K,  nu kan forudbestilles. Det nye A9-tv kombinerer Sonys high-end teknologier til billedbehandling og  lyd for audiovisuel oplevelse i et kompakt 48” design, der passer selv ind i den mindste stue.

Trods størrelsen er der altså ikke sparet på teknologien. Du får således fortsat billedprocessoren X1™ Ultimate analyserer præcist billeddata  for at give de optimale OLED-kontraster med dyb sort, høj lysintensitet og realistiske billede. Tv’et kommer også med Pixel Contrast Booster, der forbedrer farver og kontraster i lyse områder, så du kan nyde de naturtro nuancer, dybden, de fine strukturer samt dybe, sorte kontraster, som kun kan opnås med OLED-teknologi. A9-serien kommer også med X-Motion Clarity™ til OLED-tv. Teknologien forbedrer bevægelser på skærmen i realtid, som gør hurtige scener lysere, klarere og mere flydende end nogensinde før.

Lydmæssigt så byder modellen på Acoustic Surface Audio, der forvandler skærmen til en højttaler. En aktuator bag på skærmen vibrerer svagt for at skabe lyd, der følger objekterne præcist på skærmen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det nye 48” A9 4K HDR OLED-tv kommer med Android TV™ med Google Assistant, Google Play Store og indbygget Chromecast, der giver nem adgang til indhold, tjenester og enheder. Sonys egen brugerflade og stemmekontrol er også forbedret til daglig brug.

Med Google Assistant understøttelse kan du styre dit tv med stemmen og bede det om at gøre ting såsom afspille videoer fra YouTube med Google Home

Apple AirPlay 2-brugere kan streame film, musik, spil og billeder til deres tv direkte fra deres iPhone, iPad eller Mac.

Apple HomeKit™-teknologien giver brugerne let og sikker kontrol over deres tv fra iPhone, iPad eller Mac.

Pris og tilgængelighed

A9 4K HDR OLED-tv I 48” kan forudbestilles nu og forventes at komme til butikkerne i slutningen af august til en vejledende udsalgspris på 14.000 kr.

Kilde: Sony presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button