Smart Home produktnyt

Nu har Sonos officielt dansk Google Assistent

Så skulle den være god nok nu kan du nyde Sonos lydoplevelsen sammen med Google Assistent på dansk. Med Google Assistent via Sonos One og Sonos Beam (og den kommende bærbare Sonos Move-højttaler) kan man bruge stemmekommandoer til at afspille en sang, tjekke vejret, styre smart-enheder i hjemmet og meget andet.

“Vi prioriterer brugernes valgfrihed højt, og med Google Assistent på Sonos bliver det endnu lettere at styre sit indhold,” siger Ninni Lindertz, Sonos’ marketingchef i Nordeuropa. “Integrationen med Google er bygget fra bunden og giver uanede muligheder. Det er et vigtigt skridt på vejen mod at kunne bruge mange stemmeassistenter på samme tid via en enkelt højttaler.”

“Det har længe været meget efterspurgt blandt danske forbrugere at kunne tale til Sonos-højttalere ved hjælp af Google Assistent. Med god grund, fordi det kombinerer lækker lyd med adgangen til information. Derfor er vi rigtig glade for, at den nu bliver tilgængelig i de danske hjem,” siger Jesper Vangkilde, kommunikationschef for Google i Danmark.

Med Google Assistent kan man ikke blot styre musik, film og TV, men også hele Googles økosystem og integration af enheder i det smarte hjem. Det inkluderer et kolossalt antal mulige handlinger fra partnerprodukter over hele verden. Og der vil løbende kommer flere muligheder via updates. Indledningsvis vil man med Google Assistent på Sonos bl.a. få glæde af:

  • Systemkontrol: På Sonos’ åbne platform kan man eksempelvis afspille en sang via AirPlay fra Apple Music, bede Google Assistent om at hoppe til næste nummer og skrue op og ned for lydstyrken i Sonos’ app. Og der skal kun en enkelt stemmestyret Sonos-højttaler til for at styre et helt Sonos-system.
  • Musik, nyheder og radio: Man kan styre samtlige streamingtjenester på Sonos som Spotify, YouTube Music, Google Play Music Request med stemmen og på den måde skifte mellem sange, justere lydstyrken og sætte på pause.
  • TV-betjening med Sonos Beam: Tænd TV’et med Google Assistent ved hjælp af Beams HDMI ARC-forbindelse og CEC, skift fra TV til musik og juster lydstyrken. En Chromecast giver desuden mulighed for at afspille valgte programmer, serier og film fra streamingtjenester.
  • Kalender og opgaver: Med Google Assistant kan man få fly- og togtider, transporttid, sætte alarmer og påmindelser, få overblik over sine kalenderaftaler, tjekke vejret, bruge regnemaskine, oversætte og meget andet. Det hele er en del af Googles økosystem.
  • Styr det smarte hjem: Bed Google Assistent på Sonos om at tilpasse stuetemperaturen eller dæmpe lyset. Google Assistent fungerer med mere end 30.000 forskellige enheder til det smarte hjem fra mere end 3500 brands verden over.

Laveste priser på Sonos lige nu – find dem her

Kilde: Sonos presse

I samme kategori

Back to top button