Streamingnyt

Nu er der 50 Hz mulighed på Chromecast

Chromecast 50 Hz indstillingGoogle har opdateret Chromecast app’en, så der nu kan vælges 50 Hz output under Chromecast indstillingerne.

50 Hz har været efterspurgt af Chromecast kunder her i Europa siden den første Chromecast model kom ud. Her er den typiske billedfrekvens 50 Hz, mens 60 Hz som Chromecast standarden var/er er det almindelige i USA. Google afviste i første omgang at gøre noget ved problemet trods mange protester på deres brugerforum. Senere ændrede 50 Hz problematikken så status på Google’s side igen til noget de kiggede på, og nu har man så en løsning klar omend det altså at du manuelt skifter til og fra. Det optimale ville have være auto skift baseret på indhold, men det er tilsyneladende ikke noget Google kunne få til at virke.

Ved skift til 50 Hz på f.eks. Viaplay sportsindhold og TV 2 Play vil du få mere flydende billeder.

Sådan skifter du til 50 Hz på Chromecast

I Chromecast app’en finder du din enhed og klikker på de 3 prikker til højre på billedet og vælger enhedsindstillinger. Under Visning står der Brug 50 Hz HDMI-tilstand som du så aktiverer.

Video Thumbnail
Chromecast 50 Hz indstilling demo

Google har opdateret Chromecast app'en, så der nu kan vælges 50 Hz output under Chromecast indstillingerne. 50 Hz har været efterspurgt af Chromecast kunder her i Europa siden den første Chromecast model kom ud. Her er den typiske billedfrekvens 50 Hz, mens 60 Hz som Chromecast standarden var/er er

Vi har testet på både en ny 2015 Chromecast model og den gamle, og indtil videre har vi kun indstillingen på den gamle model.

Man skal tilsyneladende have firmware 1.17.48342 for at indstillingen vises. Den nye firmware skulle være ude hos alle indenfor en uges tid, så det er bare at afvente.

Kilde: Google

I samme kategori

Back to top button