StreamingnytNet-TV

Nu bliver Netflix endnu mere personlig

Netflix_screenshot_Profiler 1Netflix har fra i dag introduceret ”Profiler” – en ny funktion, der gør det lettere for alle i husstanden at få mest muligt ud af Netflix.

Fra i dag kan alle Netflix-medlemmer oprette en separat ”profil” til hver person i husstanden, som så vil få sin egen personligt tilpassede oplevelse baseret på vedkommendes seervaner, yndlingsserier og yndlingsgenrer. Det hele styres af Netflix’ anbefalingsteknologi. Hver konto kan have op til fem profiler, og det er inkluderet i den almindelige abonnementspris, uden at det koster ekstra.

”Vi finder hele tiden på nye tiltag og er stolte over at levere en endnu bedre og mere personlig Netflix-oplevelse,” udtaler Neil Hunt, der er produktdirektør i Netflix. ”Nu kan alle i hjemmet få deres helt egen Netflix-oplevelse baseret på de tv-serier og film, de bedst kan lide. Det er altså slut med, at dine Netflix-forslag bliver blandet sammen med dem til dine børn, gæster, samboer eller din partner.”

Hver profil kan tilknyttes til hver sin Facebook-konto og modtage vennebaserede forslag, der gør seeroplevelsen endnu mere personlig. Det vil også blive endnu nemmere at komme ind på Netflix Kids, der er en afdeling med titler, som er velegnede for børn på 12 år og derunder.

Netflix_screenshot_Profiler 2

Profiler vil blive rullet ud globalt på Netflix den 1. august, og i løbet af et par uger vil funktionen være tilgængelig for alle medlemmer. Nye medlemmer kan tilføje profiler for hver person i husstanden, når de tilmelder sig Netflix, og eksisterende medlemmer kan oprette yderligere profiler når som helst på Netflix-webstedet eller på PlayStation 3. Der er adgang til profilerne fra de fleste enheder, der understøtter Netflix, herunder Netflix-webstedet, PlayStation 3, Xbox 360, iPad, iPhone, Apple TV, andre iOS-baserede enheder og de fleste Smart TV-enheder. Yderligere enheder vil blive tilføjet i løbet af de kommende måneder.

Stream på op til 4 enheder samtidigt

Går du ind under Din konto > Skift plan så tilføjede Netflix  en ny abonnement mulighed fornylig, hvor du kan streame til 4 enheder ad gangen. Opgraderer du til denne så er der mulighed for samtidigt at se titler på op til 4 enheder ad gangen.

netflixstreaming119

Kilde: Netflix

I samme kategori

Back to top button